За Кого Да Стиска ЦСКА Палци в Плейофите !
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- david_villa
- Контакти:
Re: За Кого Да Стиска Цска Палци в Плейофите !
Недейте да триете темата, докато не се изиграят и реваншите, тя е полезна и за феновете на "Литекс", тъй като и техният коефициент е почти като нашия.
- Ricardo_Kaka
- Контакти:
Добра тема, браво! Иначе е най-вероятно да се изкачим до 3-та урна, а защо не и втора. В която и урна да сме е важното да се представим достойно, както ЦСКА, така и другите два отбора.
Това е чувството, което в на гори... това е любовта... това ни е страстта... обичам ЦСКА...
Нещата са доста по-прости. В момента именно Литекс и ЦСКА оглавяват 4-та урна, т.е. трябва да отпадне поне 1 отбор с по-висок от техния коефициент, за да влезе Литекс в 3-та урна и поне 2 - за да влезе и ЦСКА там. 99% ще има такива отпаднали, така че спокойно можем да кажем, че и 3-те ни отбора ще са в трета урна, което увеличава шанса им за повече точки в групите. Даже Левски може и във втора урна да отиде, но шансът за това е малък.
- south_division
- Контакти:
Кога се чистят картоните , чак в груповата фаза или още сега?
- ***cska***
- Контакти:
Адаш,свалям ти шапка за положения труд!
По темата:Нека първо си вземем 2 победи срещу ТНС,па после ще му мислим.
По темата:Нека първо си вземем 2 победи срещу ТНС,па после ще му мислим.

Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
novnik написа:Нещата са доста по-прости. В момента именно Литекс и ЦСКА оглавяват 4-та урна, т.е. трябва да отпадне поне 1 отбор с по-висок от техния коефициент, за да влезе Литекс в 3-та урна и поне 2 - за да влезе и ЦСКА там. 99% ще има такива отпаднали, така че спокойно можем да кажем, че и 3-те ни отбора ще са в трета урна, което увеличава шанса им за повече точки в групите. Даже Левски може и във втора урна да отиде, но шансът за това е малък.
Левски с по-малък коефицент ли са от Литекс и ЦСКА,че те са преди нас в урната

"Някои хора вярват че футболът е въпрос на живот и смърт. Много съм разочарован от това твърдение. Мога да ви уверя че е много, много по-важно от това."
[offtopic][/offtopic]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/Vw72B.jpg:[/wrapimg]
[offtopic][/offtopic]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/Vw72B.jpg:[/wrapimg]
Не са преди вас, нанкай спокойно.
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината
- Udoji90
- Контакти:
Според мен, Макаби ТА могат да елиминират ПСЖ - преди няколко години Апоел ТА ги биха 2-4 в Париж в групите на Купата на УЕФА.
Хайдук пък елиминираха Динамо Букурещ - защо не и Унирея?
Арис са гръцки отбор - имат всички шансове да бият Аустрия.
Омония пък могат да елиминират Металист, макар че украинците през 2008/09 направиха добър пробив в турнира.
Селтик малко си падат неудачници и може да се издънят срещу Утрехт, но не ми се иска, тъй като "детелините" са ми сред любимите отбори. Апоел Никозия имат добри шаснове срещу Хетафе - знаем как добре се развиват кипърските отбори напоследък, а пък Апоел даже бяха в ШЛ миналия сезон,...което пък ми напомня, че и Анортозис бяха там по-миналия (и се представиха страхотно), така че едва ли ще са обречени срещу ЦСКА Москва, но не ми се иска московските армейци да отпадат.
Рапид Виена миналата година елиминираха Астън Вила точно в същия кръг - през тази уж не са толкова силни, но пък срещу Залцбург показаха, че набират скорост. Все пак, харесвам Вила и не съм за Рапид.
ПАОК срещу Фенербахче е страшен сблъсък - "фенерите" имат някакъв спад след 1/4-финала си в ШЛ преди няколко години, така че не допускам и сега да се издънят срещу корваите гърци.
Колкото до ШЛ, струва ми се, че Шериф на 90% ще отпаднат от Базел, макар че молдовците показват 2-ри сезон поред, че никак не са случайни. Йънг Бойс също нямат големи шансове срещу Тотнъм, според мен. Разбира се, напълно реално е и Жилина и Партизан да отпаднат съответно от Спарта П и Андерлехт. (Даже пожелавам на Литекс, ако влязат в групите, пак да срещнат Жилина и тъпкано да си го върнат.)
Струва ми се, че поне 2 от 13-те двойки, които визирах, ще се развият по вкуса на Литекс и ЦСКА, а това е напълно достатъчно за 3-та урна (за 2-ра би било прекалено оптимистично да мечтаем). Разбира се, за ЦСКА може да се окаже благоприятно да отпадне някой от другите 2 български отбора (или и двата), но в никакъв случай не желая да става така. Успех на всички отбори и мерси за компетентно създадената тема!
Хайдук пък елиминираха Динамо Букурещ - защо не и Унирея?
Арис са гръцки отбор - имат всички шансове да бият Аустрия.
Омония пък могат да елиминират Металист, макар че украинците през 2008/09 направиха добър пробив в турнира.
Селтик малко си падат неудачници и може да се издънят срещу Утрехт, но не ми се иска, тъй като "детелините" са ми сред любимите отбори. Апоел Никозия имат добри шаснове срещу Хетафе - знаем как добре се развиват кипърските отбори напоследък, а пък Апоел даже бяха в ШЛ миналия сезон,...което пък ми напомня, че и Анортозис бяха там по-миналия (и се представиха страхотно), така че едва ли ще са обречени срещу ЦСКА Москва, но не ми се иска московските армейци да отпадат.
Рапид Виена миналата година елиминираха Астън Вила точно в същия кръг - през тази уж не са толкова силни, но пък срещу Залцбург показаха, че набират скорост. Все пак, харесвам Вила и не съм за Рапид.
ПАОК срещу Фенербахче е страшен сблъсък - "фенерите" имат някакъв спад след 1/4-финала си в ШЛ преди няколко години, така че не допускам и сега да се издънят срещу корваите гърци.
Колкото до ШЛ, струва ми се, че Шериф на 90% ще отпаднат от Базел, макар че молдовците показват 2-ри сезон поред, че никак не са случайни. Йънг Бойс също нямат големи шансове срещу Тотнъм, според мен. Разбира се, напълно реално е и Жилина и Партизан да отпаднат съответно от Спарта П и Андерлехт. (Даже пожелавам на Литекс, ако влязат в групите, пак да срещнат Жилина и тъпкано да си го върнат.)
Струва ми се, че поне 2 от 13-те двойки, които визирах, ще се развият по вкуса на Литекс и ЦСКА, а това е напълно достатъчно за 3-та урна (за 2-ра би било прекалено оптимистично да мечтаем). Разбира се, за ЦСКА може да се окаже благоприятно да отпадне някой от другите 2 български отбора (или и двата), но в никакъв случай не желая да става така. Успех на всички отбори и мерси за компетентно създадената тема!
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Най-хубаво е ЦСКА да стискат палци за себе си, защото ТНС не е Клифтънвил.
Не съм гледал скоро как върви първенството на Уелс, но там по принцип има два отбора ТНС и Рил, които преди години мачкаха другите с по 4-5 гола разлика.
Колкото и скромен да е клубния футбол на Уелс не бива да се подценява.
Трябва да се отнасяме с необходимото уважение и респект към всички противници, за да не изпадат нашите клубни отбори в смешни ситуации като тези от близкото минало.
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- Udoji90
- Контакти:
marmi52 написа:Не съм гледал скоро как върви първенството на Уелс...
Всъщност то още не е започнало, което донякъде е добре за нас и зле за ТНС. Иначе, разбира се, че за себе си най-много ще стискаме палци, но понякога и независещите от нас обстоятелства могат да ни улеснят, ако влезем в групите.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...