НАП задейства процедурата по връщане на емблемата ни
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: НАП задейства процедурата по връщане на емблемата ни
От уважение към хилядите фенове, които са татуирали телата си през последните 20 г.,върнах стария си аватар.
BALAMA написа:rump_shaker написа:BALAMA написа:Това е първата тема за Ботев от много време насам която не ме вълнува.За мен ние си имаме емблема при това уникална и както писа шврнц тази за която ще се провежда търга не ни е донесла нищо хубаво.Разбирам ги по-младите ботевисти Те са отраснали с нея,но и те ТРЯБВА да разберат че свободата иска жертви, в случая емблемата за тях.
Ти приочети ли ми поста преди твоя. Тази която свикнаха младите ботевисти е с бялото огоре и пише 1912 в него. Тя е на селяка и тя символизира неговият период на управление. Докато тази която е на снимката по горе, е въведена 89та година. Мисля си спомняш мачовете в Евротурнирите с тази емблема. В периода до 95 година с тази емблема бяхме 3 пъти бронзови медалисти и 3 път финал за купата (91` 93` 95`). Реално погледнато от 89 до 99 когато е въведена емблемата на селския, практически Ботев има повече добри сезони от колкото слаби. Релания запад на отбора идва след финала за купата с Локо СФ през 95-та където падаме с 4-2 (Естествено, причината се корени преди това в изкуственотпо надуване на отбора от брокери, италянци и прочие). Само 4 години след това емблемата е заменена с тази на селския. Така че нищо лошо не виждам в тази емблема!
Всичко съм прочел приятелю-ти ми пишеш за финал с локо сф,аз ти пиша за ШАМПИОНСКИ ТИТЛИ
първо е 1титла с пътния знак ,а не титли,и сигорно ще kажеш,че си бил свидетел на спечелването и,
От кой отбор си?
Може и да е една титла но към Ботев навсякаде са се отнасяли с уважение и респект.Не виждам защо някои момченца са като ощипани.Били татуирани-ами много сме татуирани.Божо ще направи нови татуировки.Ами като ти мяса на пътен знак-да вземем да върнем емблемата с тракия.Ай с здраве че тръгвам към морето.САМО БОТЕВ..............
"Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек в пълния смисъл на думата"
в. "Знаме" бр. 23, 27 юли 1875 г. Христо Ботев
в. "Знаме" бр. 23, 27 юли 1875 г. Христо Ботев
- rump_shaker
- Контакти:
BALAMA написа:Всичко съм прочел приятелю-ти ми пишеш за финал с локо сф,аз ти пиша за ШАМПИОНСКИ ТИТЛИ
чакай сега. За 1 титла говорим, при това в шампионат който още не е уреден добре. А аз ти визирах период в който за 5 години играхме 3 сезона в европа и 3 пъти финал за купата на България. Разбирам да имаме 40 титли и 20 купи и да кажем че това е неуспешен период, ама ние имаме само 2 преди това!!!

Аз мисля,че на селския и долните гащи трябва да му вземат.А като говорим за нещо с което сме били обвързани 2 десетилетия изобщо не искам и да мисля,че ще бъде откупено от някой колекционер.Дори да не играем с нея,мястото и е в музея на Ботев!
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
hetfield написа:Аз мисля,че на селския и долните гащи трябва да му вземат.А като говорим за нещо с което сме били обвързани 2 десетилетия изобщо не искам и да мисля,че ще бъде откупено от някой колекционер.Дори да не играем с нея,мястото и е в музея на Ботев!
Абсолютно си прав за емблемата - нека клуба си я придобие, и да остане завинаги във властта на Сдружението.
Не натискайте ТУК!