ДА КОЩА-CSKA MI DALJI PARI

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
moje_bi
Контакти:

Re: ДА КОЩА-CSKA MI DALJI PARI

Мнениеот moje_bi » 29 яну 2009 21:27

Чета само написаното на кирилица!
Ако имаше "червено" сърце едва ли щеше да ни предаде за 25 000евро забавени плащания.
Освен пари има и чест , мъжество , вярност и други присъщи на нашите момчета.
Голям боклук ша излеза коща , намери си отбор дето да му пасне.Честито на печелившите.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 29 яну 2009 21:46

moje_bi написа:Чета само написаното на кирилица!
Ако имаше "червено" сърце едва ли щеше да ни предаде за 25 000евро забавени плащания.
Освен пари има и чест , мъжество , вярност и други присъщи на нашите момчета.
Голям боклук ша излеза коща , намери си отбор дето да му пасне.Честито на печелившите.

Като става въпрос за червено сърце, мислиш ли, че някой от чужденците в ЦСКА наистина обичат отбора?
Да ти кажа, лично аз се съмнявам.Те са просто едни наемници които днес са тук, а утре ги няма. Спомям си едно интервю на Маркиньос през лятато, когато се разрази скандала с отнетия ни лиценз и когато имаше шанс да бъдем пратени във "В", та тогава той каза нещо много показателно което съм сигурен че се отнся за почти всички чужденци, а именно " Аз във "В" група няма да играя". Та това ли е червеното сърце, наiстина ли подобни хора искаме да виждаме в ЦСКА.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

army_boy

Мнениеот army_boy » 29 яну 2009 21:55

Кой е тоя Да Коща?

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 29 яну 2009 21:57

Страшно-много съм доволен,че ***** като Да Коща няма да играе в любимия ми отбор.Дано му хареса второто място на пролет! :D
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 29 яну 2009 22:45

Кви подписи при превод по карта бе, малоумни ли са тия прасета??? Като искаш да дадеш на някого заплатата превеждаш я по картата, както си го правил досега и всичко е наред. Кви са тия циркове, гонили го, той не искал. А относно съденето - за 50 000лв повечето ще продадете и майка си. Не виждам никаква причина човека да се откаже от тях в името на една частна фирма, с която не го свързва нищо. Червени сърца може да очаквате когато един ден си отгледате ваши юноши. Каквито все още очевидно нямате. До тогава - все чужденци, които ще се чупят бързичко. Да коща далеч не е първия пример!!!

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 29 яну 2009 23:32

чорбарите бързо забравиха двамата бразилци които ми спряха веднъж трансферите поради не платени 2 милиона лева към отбора им които сега е част от втората лига на Бразилия,а футболистите Лео Лима и Родриго Солза си тръгнаха след като не им бяха изплатени заплати
така че мили прасенца това не е първия нито пък последния случаи в който се опитвате да не плащате,а да имате добри играчи
просто не става разберете
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 яну 2009 23:42

ss_killer написа:чорбарите бързо забравиха двамата бразилци които ми спряха веднъж трансферите поради не платени 2 милиона лева към отбора им които сега е част от втората лига на Бразилия,а футболистите Лео Лима и Родриго Солза си тръгнаха след като не им бяха изплатени заплати
така че мили прасенца това не е първия нито пък последния случаи в който се опитвате да не плащате,а да имате добри играчи

Не бе.......те не им плащат,защото искат да се отърват от тях не разбра ли.... :D Защо мислиш че платиха на всички играчи,а на тия там не!!! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 29 яну 2009 23:53

delqnski47 написа:
ss_killer написа:чорбарите бързо забравиха двамата бразилци които ми спряха веднъж трансферите поради не платени 2 милиона лева към отбора им които сега е част от втората лига на Бразилия,а футболистите Лео Лима и Родриго Солза си тръгнаха след като не им бяха изплатени заплати

Не бе.......те не им плащат,защото искат да се отърват от тях не разбра ли.... :D Защо мислиш че платиха на всички играчи,а на тия там не!!! ;)

ок ако наистина е така то значи е добре замислена схема за отърваване от играчи.
само немога да разбера защо искат да им плащат обещетение и на Да Коща,Ланзад.словенеца и другите разтрогнали по вина на клуба
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 яну 2009 00:09

ss_killer написа:
delqnski47 написа:

ок ако наистина е така то значи е добре замислена схема за отърваване от играчи.
само немога да разбера защо искат да им плащат обещетение и на Да Коща,Ланзад.словенеца и другите разтрогнали по вина на клуба

Защото ако не го направят,Уефа ще спрат трансферите в ЦСКА!!!чисто и просто Титан им плаща няква сума колкото да си траят!!! ;) А това за Да Коща,те се опитаха да му изплатат всичко,обаче тоя се криеше къде ли не......в Португалия,по хотелски стаи и т.н.!!!Само не мога аз да разбера защо на този футболист не муе първото скандално напускане от даден клуб, защо мълчеше за пари през цялото време преди да отде в Левски и ЛЪЖЕшЕ че щял бил да отиде в чужбина ако напусне ЦСКА и нямало АБСОЛюТНО НИКЪВ шАНС да отиде в Левски!!!А сега изведнъж путьото Марийкин почна да плюе ЦСКА и да си иска парите!!! :evil:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 30 яну 2009 00:42

Всички,които говорят,че са искали да му платят,а той се криел,са абсолютни аборигени.Явно сте някакви пубери които не са и чували как работи банковата система.Дори и в космоса да е,щом има банкова сметка,ако парите са приведени,значи ще си ги получи.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Върни се в “ЦСКА”