Мениджърът на Челси Карло Анчелоти заяви, че в неделя под рамката на вратата ще застане прявещият ужасни мачове напоследък Енрике Иларио. Освен това заяви, че няма да има промени в състава, които загуби последната си контрола срещу Хамбургер. Това означава, че Бранислав Иванович и Джон Тери ще си пъртнират в сърцето на отбраната на английските шампиони. Отляво на защитата както винаги ще бъде непрестано свързвания с трансфер в Реал (Мадрид) Ашли Коул, а от дясно ще застане Пауло Ферейра. Майкъл Есиен и Франк Лампард ще оперират по фланговете, Джон Микел Оби в сърцето на полузащитата, Саломон Калу, Никола Анелка и Флорент Малуда пък ще бъдат избора в атаката на отбора вкарал 103 гола в Английското първенство през миналият сезон. "Ще бъде същият състав, започнал срещу Хамбъргер, не смятам да правя корекции, поне за сега. Стъридж и Дрогба ще започнат на пейката, но със сигурност при необходимост и двамата ще бъдат използвани. Знаете, че нашият титулярен вратар е контузен, но аз имам Иларио и Търнбул. Въпреки всички грешки аз им имам пълно доверие и се надявам които от двамата е на вратата в неделя да изиграе много силен мач. Двубойте между Манчестър Юнайтед и Челси винаги са били изтински събития в календара на футболна Англия, така ще е и в неделя. Все пак се изправяме срещу основният ни конкурент този сезон за защита на титлата. Затова си мисля, че след неприятната поредица от загуби в приятелските срещи ще победим на Уембли, а една победа още толкова рано, още преди да е започнал сезона над прекият ни конкурент за титлата е повече от важна. Убеден съм в успеха на моят отбор"-заяви още Карлето, чиито отбор при победа в неделя ще постигне требъл от титли през изминалият сезон. Сините вече прибраха във витрината си най-ценните трофей в родината на футбола, като спечелиха титлата на Англия и Купата на Футболната Асоциация.
Източник: http://www.chelseafc.com
Карлето-Вярвам в Иларио
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: Карлето-Вярвам в Иларио
Тоя за българското първенство е идеален. Ама за Висшата лига... мне.
Тези неща ги чувах редовно и за Дида, Абиати и за кой ли още не .....
-
Той хубаво му вярва .... ама тоя, ( Иларио ) ... горкия .... хич го няма !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !