Най-много сме!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Zavinagisin
Контакти:

Re: Най-много сме!

Мнениеот Zavinagisin » 06 авг 2010 21:36

Няма смисъл да се спори кои отбор е с повече фенове и за кучетата е ясно че Левски е с повече фенове,имам приятели от сектор Г които са ми признавали че Левскарите сме повече макар да им е болно това са фактите да истината боли но е истина,това не са комплекси а факти,вие се комплексирате както винаги, защо сме повече ли ами защото Левски значи обич ,а цска рязане на греди ,опразване на сектор Г до 70 минута при негативен резултат,псуване на играчите ,даже се е стигало до бои срещу тях,пък и има много повече фенове на Левски от родените след 1990 г.преди това сме били повече и след това сме пак повече,просто в момента модата сред децата е Левски .

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 06 авг 2010 21:37

Разликата я прави факта,че в провинцията Цска има повече публика.В София може дори да е 2/1 левскари срещу цесекарите.Тези от провинцията особенно Северозападна България си мислят,че както при тях е така,така е в другите части на старната?Определено Цска има повече в Северозападна България,Югозападна България заедно с Пирин,Пернишко заедно с Миньоро,Северна и Североизточна България.Левски има повече в София,Софийско,Варна(След Черно Море има най много публика във Варна и най-много във Варненско),Кюстендил(може би най-синя град в България),Асеновград.Хасковско,Велико Търновско,Габровско.Бургаско Левски има малко повече публика от Цска.А в Пазарджишко Смолянско Цска.Ямболско и Сливенско са по-равно,но в Сливен,Сливен съшо има много публика.
Пловдив е на Локото и Ботев,
Стара Загора на Берое
Дупница на Марек
Ловеч на Литекс
А турците в България са от турските отбори.
Всичко друго са глупости!!!Като живееш във Враца или Плевен кво,трябва да си мислиш,че Цска има %тно толкова фемове в София колкото във Враца ли - ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!!! :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Zavinagisin
Контакти:

Мнениеот Zavinagisin » 06 авг 2010 21:38

ЗАЩО ТРЯБВА ДА РЕЖЕТЕ ГРЕДИТЕ ВИЕ ЧОРБАРИТЕ ТОВА КАКВО ПОМАГА НА ОТБОРА ВИ? И ДА ПСУВАТЕ ИГРАЧИТЕ СИ ДА ИМ ВИКАТЕ К....И.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 06 авг 2010 21:38

За мен нито СМС анкетите,нито Фейсбук може да е критерий за нещо. И веднага давам пример със социалната мрежа. Според Фейсбук, отборът с най-много фенове в света е ..... Галатасарай. В тяхната официална група има над 4 милиона фенаhttp://www.facebook.com/Galatasarayfanpage?ref=ts. За сравнение-Реал Мадрид е с близо 3 милионаhttp://www.facebook.com/RealMadrid?ref=search, а Манчестър Юнайтед е малко над милионhttp://www.facebook.com/manchesterunited?ref=search. Всички тук, гледате футбол, според вас тези данни обективни ли са :roll: За СМС анкетите пък положението е подобно. Аз имам два лични телефона и един служебен. Пращам примерно три гласа за ЦСКА, но всъщност съм един човек. Това реално и обективно преброяване ли ви се струва :roll:
Последна промяна от Madridist на 07 авг 2010 00:51, променено общо 2 пъти.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Zavinagisin
Контакти:

Мнениеот Zavinagisin » 06 авг 2010 21:39

АЗ СЪМ ОТ СТАРА ЗАГОРА И МОГА ДА КАЖА ЧЕ В ТАЗИ ОБЛАСТ ИМА МНОГО ПОВЕЧЕ ЛЕВСКАРИ.

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 06 авг 2010 21:45

Абсурдно е да могат да се преброят всички фенове на Левски и ЦСКА. Нито с sms-и, нито чрез Фейсбук или нещо подобно.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
[center]Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image[/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 06 авг 2010 21:50

Zavinagisin написа:АЗ СЪМ ОТ СТАРА ЗАГОРА И МОГА ДА КАЖА ЧЕ В ТАЗИ ОБЛАСТ ИМА МНОГО ПОВЕЧЕ ЛЕВСКАРИ.
"Имам много приятели в Лондон,Мадрид и Кьолн и мога да кажа че в тези области има много повече цесекари"-по логиката на Завинаги Синия :mrgreen:

Потребителски аватар
Zavinagisin
Контакти:

Мнениеот Zavinagisin » 06 авг 2010 21:53

Добре кажи ми кога за последно събрахте 42 000 на ВАСИЛ ЛЕВСКИ?

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 07 авг 2010 00:46

Аз също съм на мнение, че преброяване на феновете на отборите не може да има... Аз не влизам в "спортал.бг" и не съм научил за кампанията на сайта във фейсбук... ако знаех щях да гласувам за любимия ми тим (ЛЕВСКИ)... Това преброяване, както и кампанията на РИНГ за преброяването на феновете на двата ни гранда преди пролетното дерби миналия сезон, бе пълна манипулация и измишльотина... Можете ли да допуснете, че ЛЕВСКИ има 12 000 фена, като само вчера на стадиона бяха 15 000.... :lol: Същото важи и за ЦСКА... смешно е някак си :lol: Десетки хиляди не са разбрали за кампанията и още толкова не са гласували, защото нямат фейсбук или просто са умни и не се връзват на ПР-ите на различни сайтове, телевизии и т.н. :)

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 07 авг 2010 01:07

Zavinagisin написа:Няма смисъл да се спори кои отбор е с повече фенове и за кучетата е ясно че Левски е с повече фенове,имам приятели от сектор Г които са ми признавали че Левскарите сме повече макар да им е болно това са фактите да истината боли но е истина,това не са комплекси а факти,вие се комплексирате както винаги, защо сме повече ли ами защото Левски значи обич ,а цска рязане на греди ,опразване на сектор Г до 70 минута при негативен резултат,псуване на играчите ,даже се е стигало до бои срещу тях,пък и има много повече фенове на Левски от родените след 1990 г.преди това сме били повече и след това сме пак повече,просто в момента модата сред децата е Левски .

Къде са тия кучета бе??/
В циганските махали ли???
Ставате смешни вече....
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Върни се в “Левски”