07-8-2010г. Локомотив Пловдив-Черно Море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 07-8-2010г. Локомотив Пловдив-Черно Море
Има ли все още записвания за екскурзията и ако има, от колко часа тръгва автобуса?
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
- wicked1913
- Контакти:
За екскурзията незнам - май трябва да се провери на място!
Обаче дори и да няма места не се отказвайте моряци, тръгвайте с коли,влак,кой с каквото може - важно е да бъдем ТАМ!
Обаче дори и да няма места не се отказвайте моряци, тръгвайте с коли,влак,кой с каквото може - важно е да бъдем ТАМ!
фалшива коса - фалшив футбол!
Sagittarius написа:Е,предвид черната статистика аз съм доволен и на 1 точка.Предпочитам да гостуваме на армийката,там поне 50-60% вземаме точка/три...отколкото на лаута.Абе ако бием на лаута Черно Море ще е шампион
КАЗАХ
А дано да стане.Така или иначе някога трябва да ги бием.

-
Всеки отбор в БГ си има някой неприятен противник.За нас това е ЛОКО пд.Но какво да се прави,съдба.А да споменавам ли,че ние пък сме черна котка за един отбор /тоест два/вече играещи в А окръжна,който отбор за цялата си история НЯМА победа на ниво А група на Тича.ДА!Става въпрос за Спартак Варна.Това е единствения отбор в света,нямащ победа на ниво 1 ешалон на стадиона на градския си съперник.Е,и ние нямаме победа на ниво А група над ЛОКО пд в Пловдив.Но ние поне имаме шанса да се поправим и да успеем рано или късно да прекъснем черната серия.Докато за съгражданите това е мираж и то от най невъзможните.Дано утре счупим каръка.Защото успеем ли да победим Локо в Пловдив и аз съм на мнение че ще се борим за нещо голямо този сезон.Успех моряци!
как да нямат победа на ТИЧА бе пич?!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
- wicked1913
- Контакти:
АЙДЕ КЪМ ПЛОВДИВ ЗА ПОБЕДАТА МОРЯЦИ 

фалшива коса - фалшив футбол!
-
morqche написа:как да нямат победа на ТИЧА бе пич?!
Говоря за плебеите,че нямат победа на Тича на ниво А група за цялата история на футбола,откакто има А група.За тяхно съжаление и наша радост е факт!

- Sagittarius
Коефициентите нищо не значат.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
-
- Контакти:
Гледам и не вярвам как коментаторите не разбират от футбол , вдигнаха се 2 очевидни засади , а те незнаят къде се намират и какво става...