ЦСКА-ТНС 19.08.2010
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: ЦСКА-ТНС 19.08.2010
Точно такива отбори са най-криви.Никой тук нищо не знае за тях,не знам на каква база е този оптимизъм-идат от ШЛ,където са отпаднали от Андерлехт,преди това са били някви бастуни с 4-0 и 1-0...Честно казано,не мога да преценя дали първият в Уелс е по-слаб от 17-ия в Швеция-пълна загадка...Това,че са с най-нисък коефициент не значи,че са слаб отбор-с оглед на състоянието на бг футбола не сме фаворити и трите отбора,заблудите може да струват скъпо!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- mistreated
- Контакти:
Синьо сърце написа:Точно такива отбори са най-криви.Никой тук нищо не знае за тях,не знам на каква база е този оптимизъм-идат от ШЛ,където са отпаднали от Андерлехт,преди това са били някви бастуни с 4-0 и 1-0...Честно казано,не мога да преценя дали първият в Уелс е по-слаб от 17-ия в Швеция-пълна загадка...Това,че са с най-нисък коефициент не значи,че са слаб отбор-с оглед на състоянието на бг футбола не сме фаворити и трите отбора,заблудите може да струват скъпо!
Ехехех стига бе, това пък какво беше. Какво като идват от ШЛ, погледни какъв отбор са отстранили там - Бохемианс, горе долу като Дъндолк. Това им е първото преминаване на кръг в Европа изобщо в цялата им история. Ако от ТНС се плашим, ебаси. Вие също много случихте на жребий, дори Карабах щеше да е в пъти по-труден съперник от АИК. Шведите са в много слаба форма, предпоследни в класирането, в ШЛ едва отстраниха шампиона на Люксембург и след това на 2 пъти загубиха от Розенборг. Така че хич не ми казвай, че тия били "криви". Много са си прави даже и можем отсега да се поздравим с поне 2 отбора в групите на ЛЕ. Иначе ако сега не използваме шанса, който ни дава съдбата, ще видиш догодина какво значи "криви" отбори.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- Roger_Federer
- Контакти:
Re: CSKA-The New Saints 19.08.2010
Xanko написа:Parmalat написа:10 англичани играят в отбора!
Той и Мигел е Португалец ама..........![]()
Иначе ще го отстроним този отбор ама като го отстроним какво ще правим някои ги чакат да влязат във форма, а от самолет се вижда, че отбора не е подготвен през лятото, а и треньора май не знае как да ги подготви така, че като нашите полупрофисионалисти бият уелските и влязат там дет с този отбор и треньор не ни е работа ще стане много жалка картинка, а на тези дет се надяват като им дадат кредит на доверие да влязат във форма ще кажа блаженни са вярващите.
Не вярвам,а съм сигурен в Павката Дочев и момчетата.Ние сме ЦСКА и ще бием,Томи Костадинов като му слушах едно интервю го каза много ясно.Това е истината.Важно е да се вдигнем и да играем по-сериозно.
Пената отново изби рибата: Играем с ТКЗС-то
Ден след като SportaBg публикува така наречените
пеневизми, колекцията може да се попълни с още един. Димитър Пенев за пореден път направи култово изказване, бъркайски настоящия съперник на ЦСКА в Лига Европа ТНС с ТКЗС в телефонен разговор, предаде агенция БЛИЦ.
“Тия за първи път ги чувам. ТНС ли са, ТКЗС ли са, не знам. Дано обаче уелските земеделци не ни препънат, че ще станем за смях.”, изцепил се Пената.
“Абсурд. Още на втората дума ще оплете езика. Такъв си е нашият Пенев и това е част от чара му. Благодарение най-вече на него извадихме луд късмет на жребия. Той и затова замина, защото неговият късмет се прояви за пореден път”, коментират пък в Борисовата градина.
http://sportabg.com/drugi/top/7751-pena ... -s-tkzs-to

Ден след като SportaBg публикува така наречените
пеневизми, колекцията може да се попълни с още един. Димитър Пенев за пореден път направи култово изказване, бъркайски настоящия съперник на ЦСКА в Лига Европа ТНС с ТКЗС в телефонен разговор, предаде агенция БЛИЦ.
“Тия за първи път ги чувам. ТНС ли са, ТКЗС ли са, не знам. Дано обаче уелските земеделци не ни препънат, че ще станем за смях.”, изцепил се Пената.
“Абсурд. Още на втората дума ще оплете езика. Такъв си е нашият Пенев и това е част от чара му. Благодарение най-вече на него извадихме луд късмет на жребия. Той и затова замина, защото неговият късмет се прояви за пореден път”, коментират пък в Борисовата градина.
http://sportabg.com/drugi/top/7751-pena ... -s-tkzs-to

-
- Контакти:
lisynger написа:Blue_Girl написа:Адски лесен жребий за ЦСКА.
Мисля, че ще постигнете 2 победи.
Успех.
И на вас
Мерси.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- Синьо сърце
- Контакти:
mistreated написа:Синьо сърце написа:Точно такива отбори са най-криви.Никой тук нищо не знае за тях,не знам на каква база е този оптимизъм-идат от ШЛ,където са отпаднали от Андерлехт,преди това са били някви бастуни с 4-0 и 1-0...Честно казано,не мога да преценя дали първият в Уелс е по-слаб от 17-ия в Швеция-пълна загадка...Това,че са с най-нисък коефициент не значи,че са слаб отбор-с оглед на състоянието на бг футбола не сме фаворити и трите отбора,заблудите може да струват скъпо!
Ехехех стига бе, това пък какво беше. Какво като идват от ШЛ, погледни какъв отбор са отстранили там - Бохемианс, горе долу като Дъндолк. Това им е първото преминаване на кръг в Европа изобщо в цялата им история. Ако от ТНС се плашим, ебаси. Вие също много случихте на жребий, дори Карабах щеше да е в пъти по-труден съперник от АИК. Шведите са в много слаба форма, предпоследни в класирането, в ШЛ едва отстраниха шампиона на Люксембург и след това на 2 пъти загубиха от Розенборг. Така че хич не ми казвай, че тия били "криви". Много са си прави даже и можем отсега да се поздравим с поне 2 отбора в групите на ЛЕ. Иначе ако сега не използваме шанса, който ни дава съдбата, ще видиш догодина какво значи "криви" отбори.
Тука съм съгласен-шансът се усмихна и на трите тима,но...Нашта,българската работа ме притеснява...А сега не вкараме ли три и да извадим поне два тима от групите,:) догодина жална ни майка

Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Синьо сърце написа:mistreated написа:Синьо сърце написа:Точно такива отбори са най-криви.Никой тук нищо не знае за тях,не знам на каква база е този оптимизъм-идат от ШЛ,където са отпаднали от Андерлехт,преди това са били някви бастуни с 4-0 и 1-0...Честно казано,не мога да преценя дали първият в Уелс е по-слаб от 17-ия в Швеция-пълна загадка...Това,че са с най-нисък коефициент не значи,че са слаб отбор-с оглед на състоянието на бг футбола не сме фаворити и трите отбора,заблудите може да струват скъпо!
Тука съм съгласен-шансът се усмихна и на трите тима,но...Нашта,българската работа ме притеснява...А сега не вкараме ли три и да извадим поне два тима от групите,:) догодина жална ни майка!Наистина последен шанс за клубния ни футбол,успех на ЦСКА и Литекс!
На трите ни отбора проблемите според мен са следните - ЦСКА винаги се мъчи с подобни отбори. Е, накрая ги бие, но така или иначе срещу опълченци се мъчим. Левски от друга страна няма проблеми с подобни отбори, но пък редовният ви номер е да подценявате другите. Летите из облаците преди подобни мачове и от време на време някой ви сваля на земята. Ярък пример е снощният мач, който от абсолютно спечелен в един момент увисна на косъм! На Литекс проблемът е в манталитета. Ако в ЦСКА или Левски има такъв президент, води се подобна политика и най-вече ги има същите тези футболисти, които са в Ловеч сега, и сините и червените щяха да отстранят и БАТЕ и Жилина. За мен Литекс има най-добрите играчи в България от години, но нямат отбор, нямат и манталитет. Това е техният проблем, дано до няколко години го преодолеят. Ако не му писне на Гришата до тогава и не се махне...
Все пак да пожелаем успех на всички, макар че за ЦСКА едва ли е нужно да пожелаваме каквото и да е... Ако срещу тия трябва да стискаме палци, баси...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
УСПЕХ на всички отбори ...... съперниците са напълно преодолими и се надявам да имаме 3 отбора в групите .......
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
Най-после бре
И аз като пуканката мога да кажа, че доживях да се паднем със направо да си го кажем смешен отбор на този етап на турнира....
То не бяха след 1990г. Байерн, Хамбургер, Аустрия Виена, Бенфика, Ювентус, Стяуа, Атлетико Мадрид, Нюкасъл, Милан, Блекбърн, Тулуза....
Най-после и Марко с късмет, ей
Аз смятам, че сме в Лигата и го казвам още сега - просто няма начин да изпуснем този шанс...
Трябва да сме ега ти дебилите, да ни предлагат на тепсия сигурно повече от милион евра и ние да се дърпаме и да не ги щем...
Чак такива подуянци не можем да бъдем
Победите трябва да са и в двата мача, защото ни трябва коефициент, разбира се....
Добро разузнаване и сериозно отношение и в двата мача, защото както се казва целта оправдава средствата.
Концентрация на макс и изразителна победа още на "Васил Левски".
Не съм съгласен със синия потребител, който казва че са били "някакви бастуни" с 4:0. Бохемианс чак бастуни не са...
А от Андерлехт е напълно нормално да отпаднат, белгийците са един много силен отбор, който тази година пак ще разчисти пътя си към поредната титла в Белгия и нито Брюж, нито някой друг ще може да го спре....
Дано националния стадион се напълни дори срещу тези "ТКЗС"-та, защото това все пак е е плейофната фаза, последното стъпало - няма мърдане, на 2 мача (и то с възможно най-слабия противник) сме от групите и мачовете с големите отбори
Всички акита на отбора от "Подуяне" трябва да са обица на ухото за всички български клубове...
Напред, армейци

И аз като пуканката мога да кажа, че доживях да се паднем със направо да си го кажем смешен отбор на този етап на турнира....
То не бяха след 1990г. Байерн, Хамбургер, Аустрия Виена, Бенфика, Ювентус, Стяуа, Атлетико Мадрид, Нюкасъл, Милан, Блекбърн, Тулуза....

Най-после и Марко с късмет, ей

Аз смятам, че сме в Лигата и го казвам още сега - просто няма начин да изпуснем този шанс...
Трябва да сме ега ти дебилите, да ни предлагат на тепсия сигурно повече от милион евра и ние да се дърпаме и да не ги щем...

Победите трябва да са и в двата мача, защото ни трябва коефициент, разбира се....

Добро разузнаване и сериозно отношение и в двата мача, защото както се казва целта оправдава средствата.
Концентрация на макс и изразителна победа още на "Васил Левски".
Не съм съгласен със синия потребител, който казва че са били "някакви бастуни" с 4:0. Бохемианс чак бастуни не са...

А от Андерлехт е напълно нормално да отпаднат, белгийците са един много силен отбор, който тази година пак ще разчисти пътя си към поредната титла в Белгия и нито Брюж, нито някой друг ще може да го спре....
Дано националния стадион се напълни дори срещу тези "ТКЗС"-та, защото това все пак е е плейофната фаза, последното стъпало - няма мърдане, на 2 мача (и то с възможно най-слабия противник) сме от групите и мачовете с големите отбори

Всички акита на отбора от "Подуяне" трябва да са обица на ухото за всички български клубове...

Напред, армейци

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!