Зума: Знам как да спрем Марио Жардел

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Re: Зума: Знам как да спрем Марио Жардел

Мнениеот Mussolini » 06 авг 2010 15:46

Адемар никой не го е забравил.Въобще отбора си ни е доста добър.Само да се излекуват контузените и всичко ще си дойде на местата.Вече много време не можем да разчитаме на оптималния си състав.А пък Жардел нека си се концентрират върху него.Така другите ще са по-освобедени от напрежението и ще могат да си играят играта.Дано утре да победим, или поне да не загубим. 8-)

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 06 авг 2010 16:17

Mourinio написа:Жардел със сигурност няма да играе срещу Локо Пд дори да попадне в групата, там ще играем предимно на контри, ще разчитаме на бързина, така че Дончо Атанасов, Даниел Георгиев и Адемар ще играят напред заедно с Юруков, докато Жардел все още не е готов за игра, по-скоро трябва да играе срещу Академик Сф примерно 30-40 минути или едно полувреме, домакински мач, който ще се играе предимно в половината на съперника с доста центрирания, тогава най-вероятно ще направи офицален дебют, срещу Локо Пд не ми се вярва

кви контри бе там излизаме да мачкаме 90 мин не да им даваме да разиграват в нашето поле, с такива тактики ще се борим за 10то място.
Хубаво, че не си треньор само никът ти такъв...
1:2, 0:1 за Морето :) УСПЕХ на Локомотив в следващите кръгове!!!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

f0rbidden
Контакти:

Мнениеот f0rbidden » 06 авг 2010 16:31

morqche написа:
Mourinio написа:Жардел със сигурност няма да играе срещу Локо Пд дори да попадне в групата, там ще играем предимно на контри, ще разчитаме на бързина, така че Дончо Атанасов, Даниел Георгиев и Адемар ще играят напред заедно с Юруков, докато Жардел все още не е готов за игра, по-скоро трябва да играе срещу Академик Сф примерно 30-40 минути или едно полувреме, домакински мач, който ще се играе предимно в половината на съперника с доста центрирания, тогава най-вероятно ще направи офицален дебют, срещу Локо Пд не ми се вярва

кви контри бе там излизаме да мачкаме 90 мин не да им даваме да разиграват в нашето поле, с такива тактики ще се борим за 10то място.

+1 :mrgreen:

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 06 авг 2010 17:30

morqche написа:

Е все пак не сме домакини, дори и да сме домакини пак стават контри, когато играеш със силен отбор и той се опитва да играе футбол и да атакува, така че по-вероятно е да излъжем Локо с някоя бърза контра отколкото да вярвам, че 90 минути ще играем в тяхната половина, което е абсурдно като твърдение, при всички положения ще има домакински натиск, нека бъдем реалисти и точно в такива моменти можем да ударим с някоя бърза контра
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 06 авг 2010 17:59

Mourinio написа:Жардел със сигурност няма да играе срещу Локо Пд дори да попадне в групата, там ще играем предимно на контри

Не и ако ги натикаме в наказателното им поле и сипем топки по него :lol: :lol:
Имам присантиман за този мач ;)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 06 авг 2010 18:58

Ако поведем в резултата Жардел със сигурност няма да влезе в игра.Ако се налага да изравняваме/повеждаме,то го виждам вп оследните 15-20 минути.А това,че знаел как да го спре....ма Божкееее,знаел той,такъв ще му го нашиба Жардел,че пак ще се чуди откъде е дошло като след Видима Раковски
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

тъмно зеления
Контакти:

Мнениеот тъмно зеления » 06 авг 2010 20:59

morqche написа:

Точно така. Какви контри? Имаме отбор, който да мачка, а ти ми говориш за тактиката на средняшки отбор, който играе "я вкараме, я ни вкарат; я стане, я не стане; ези или тура" Не приятелю, НЕ!!! Повтарям: ИМАМЕ ОТБОР, КОЙТО ДА МАЧКА НАРЕД!!! Това и трябва да правим! Това е манталитета на победителя. Така се гради име.
Привет от зеления

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 06 авг 2010 23:23

Какви контри бе?Контри след 0:2,дотогава мачкаме.Нека играем нашия си футбол,с корави мъжки единоборства на всяка педя терен,тотална преса и крайна агресия особено за първа топка....и да видим как ще ни опонират като им знам капитана Електриков каква балеринка е....Още една причина да ги грабнем от началото е,че именно тази кокона ще търси провокации,симулации за фалове и дузпи
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 07 авг 2010 01:21

Единствено ме е страх за тоя Петков дето е нов, играе на ръба а тея все пак са домакини... страх ме е съдията да не почне да свири 60-40... иначе е добър най-добрия в нашето първенство
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Върни се в “Черно море”