Георги Атанасов е левскар и е в таен заговор против ЦСКА?!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Георги Атанасов е левскар и е в таен заговор против ЦСКА?!
Абе незнам кой какъв е ама човека каза толкова много истини,че няма накъде!!Да определено не ми е идеал за журналист но този му анализ беше до болка прав!!Който не вярва е или романтичен оптимист или пълен идиот!!

- Синьо сърце
- Контакти:
ГА не е нито левскар,нито е в заговор срещу ЦСКА.Той е един бастун и е в заговор срещу целия свят,за да може да пише глупости на воля! 

Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
cska_90 написа:Абе незнам кой какъв е ама човека каза толкова много истини,че няма накъде!!Да определено не ми е идеал за журналист но този му анализ беше до болка прав!!Който не вярва е или романтичен оптимист или пълен идиот!!
Казва истини...вярваш ли си наистина?
ГА, Ефрем, Жаклин и Мариан Макариев са екипаж на извънземен кораб, с командир Сашо Диков!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:cska_90 написа:Абе незнам кой какъв е ама човека каза толкова много истини,че няма накъде!!Да определено не ми е идеал за журналист но този му анализ беше до болка прав!!Който не вярва е или романтичен оптимист или пълен идиот!!
ГА, Ефрем, Жаклин и Мариан Макариев са екипаж на извънземен кораб, с командир Сашо Диков!
И кое точно не е истина!!
1.Че нямаме отбор-а банда аматъори
2.Че селекцията е абсурдна и малоумна с цел да се приберат комисионни
3.Че нямаме ДЮШ
4.Че нямаме стадион-а играем на отвратителния Васил Левски,защото не им се плаща наем
5.Че не само не погасяваме заемите,а се трупат още повече
6.Че изгониха публиката от стадиона
7.Че върнаха алчния КостадинОФФ
8.Че смениха 4 ма тренъори за 1 година
9.Че уволниха лекаря 5 дена преди началото
10.Че разсипват ЦСКА с всеки изминал ден
Айде кажи ми кое от тези неща не е вярно!!!

cska_90 написа:Кашчей написа:cska_90 написа:Абе незнам кой какъв е ама човека каза толкова много истини,че няма накъде!!Да определено не ми е идеал за журналист но този му анализ беше до болка прав!!Който не вярва е или романтичен оптимист или пълен идиот!!
3.Че нямаме ДЮШ
4.Че нямаме стадион-а играем на отвратителния Васил Левски,защото не им се плаща наем
Цитирай ми думите на ГА, а не синтезирано от теб!
Днес му четох поредният изблик в Уикенд.. пак ЦСКА бяха онеправдани, пак имаше конспирации, далавери, завъртания, "синьо" БФС.
А вие, феновете, къде сте в пъзела?Нашата вярност е нашата чест... ама си режем гредите, бием си играчите.. голяма вярност, голяма чест.Жалко, че ГА нещо не ги вижда, или не ги помни тези неща.
Нито ЦСКА, нито българският футбол имат нужда от подобни мекерета, като ГА, Жаклин, Макариев и Ефрем.Сашо може и много да приказва, ама и той толкова вреди е нанесъл, че ползата му минава към отрицателните числа.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
cska_90 написа:.
3.Че нямаме ДЮШ
1. Ти знаеш ли въобще значението на думата "аматьор"? Както виждаш играчите на ЦСКА са на професионален договор, взимат си заплати и граят колкото могат. Друг е въпросът, че някои момчета наистина не са за ЦСКА. Но имаме и добри футболисти в отбора.
2. Правят се доста грешки в селекцията в последните години, но този порив се почна още при Томов. Той беше накупил 50 играчи, там наистина ставаха големи далавери с тези комисионни и лично Сашко доста се е наял от комисионни. Това е законен начин да прибереш пари. Титан обаче след като дойдоха успяха да изгонят доста от ненужните играчи и въпреки че сега съставът пак е по-широк от необходимото, то със сигурност бройката на играчи бе намалена. Няма ги Удоджи, Беконо, Давид Силва, Златинов, Амунике и още други знайни и незнайни герои, взети по времето на Томов.
3. ДЮШ все още имаме. Титан наливат милиони в момента в Панчарево, където се предвижда да се премести школата, а и мисля, че и първият отбор ще тренира там. Назначиха се сръбски треньори, което тепърва ще разберем дали е било правилно или не. В момента в първият отбор се наблюдава една доста позитивна тенденция да има юноши на клуба, което от доста време не се е случвало. Караджов, Мартин Дечев, Румен Трифонов, Томи Костадинов, Александър Тонев. Тези момчета са юноши на клуба, но най-хубавото е, че във всеки от тях хляб и те не са взети в първия състав просто заради това, че са юноши на клуба
4. Това за стадионът е много стар проблем. Но съгласи се, че не може от всички клубове в страната само ЦСКА да плаща наем за да ползва стадионът си. Това е геноцид спрямо клуба. Титан първо отстъпиха Червено знаме, сега се премистиха и от БА. Аз не одобрявам такава политика, но просто те нямат и кой знае какъв избор. Не може в тази криза да се плаща такъв наем за БА. Вместо всички фенове да мрънкат постоянно на ръководството че се местят от БА, нека феновете се обединим и направим нещо- ДА ОРГАНИЗИРАМЕ ПРОТЕСТ И НЯКАКВА КАМПАНИЯ СРЕЩУ ДРЖАВАТА ЧЕ НЕ НИ ДАВАТ ДА ПОСТРОИМ НОВ СТАДИОН. Не може ти само да искаш и да обвиняваш за всичко шефовете на клуба, все едно ти са майка и баща, а ти да не правиш нищо за да им помогнеш. Феновете могат да помогнат в този случай със стадиона като направят някакви протести и кампании, а не само да нападат ръководството за всяко нещо
5. Виж сега. Едно е Томов като трупаше само заеми и потъваше клубът, друго е сега при Титан. Томов беше без никакво финансово покритие, разчиташе само на продадени играчи и да изскопчи нещо от Кремиковци. Титан си имат бизнес в София и цялата страна. Да не са най-богатите, но все пак имат достатъчно средства да осигуряват 3-4 милиона на година предполагам за клуба, но останалите трябва да идват от продажба на билети, реклама, приходи от евротурнирите и т.н. Така че това че дължат пари го остави на тяхната глава и нека вестниците си пишат каквото искат. Но при Томов беше друго, а сега поне Титан си имат бизнес и аз поне не се притеснявам толкова за финансирането
6. Изгониха такива като теб, които искат клубът всеки мач да мачка и да играе като Барселона. Пълно е с капризни фенове, които дали поради крехка възраст или нещо друго не разбират, че не е толкова лесно един клуб да се превърне в печеливша марка и за това се изисква време и подкрепа от феновете. Лесно е да подкрепяш когато отборът само печели, но истинкият фен си личи в трудните моменти. Няма да се спирам тук на Дучето и неговата група. Но този човек трябва да загърби личните си интереси и да подкрепи отборът, а не да настройва само феновете против Титан
7. Върнаха Костадинов, но това си е тяхно решение. Те дават парите и те решават. Все пак Емо е дал доста на клуба, наш юноша, червена легенда. Това което направиха с Лупи беше ужасно, но нека дадем още един шанс на Емо. Нека видим как той ще работи и какви попълнения е привлякъл. Нямаме и друг избор.
8. Това че смениха треньорите беше неизбежно. Любо Пенев нямаше как да продължи. Андоне сам си отиде, никой не го е сменял. На Зафиров беше даден шанс докрая на сезона, той не е бил на договор доколкото знам. Сменен беше единствено Пенев и то след като сам подаде оставка, макар че тя бе приета по-късно.
9. Това за лекаря явно има нещо общо с контузиите в отбора. Павел Дочев ми се струва, че намекна точно това в едно интервю. Когато го попитаха на какво отдавате многото контузии след подготовката, той каза че има обяснение, но ще си остане за него. Е явно това е било неговото обяснение, щом смениха доктора
10. Дали го разсипват или не ще си проличи след време. сега засега нека им дадем шанс.С постоянно разцепление доникъде няма да стигнем. Нека да дадем шанс на Титан, Дочев и Костадинов да работят. Никой не ви кара да ги обичате, а само да им дадем шанс. Нищо повече.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]