Кака ще е извън игра от три до четири месеца
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Кака ще е извън игра от три до четири месеца
MEGAN FOX ако си спомняш имаше и подобен трансфер с обратен знак (Фернандо Редондо).Беше продаден с контузия за 40 млн. долара,а това бяха страшно много пари по онова време, не игра 10 месеца и свърши за големия футбол.Може би си прав за Милан Лаб,но имай предвид че са страшно отмъстителни италианчетата.Казвам го от личен опит,живял съм там.
khana82 написа:MEGAN FOX ако си спомняш имаше и подобен трансфер с обратен знак (Фернандо Редондо).Беше продаден с контузия за 40 млн. долара,а това бяха страшно много пари по онова време, не игра 10 месеца и свърши за големия футбол.Може би си прав за Милан Лаб,но имай предвид че са страшно отмъстителни италианчетата.Казвам го от личен опит,живял съм там.
Съгласен съм. И все пак не е честно, не е в духа на феърплея да се скрие такова нещо като хронична контузия. При трансфера на Редондо поне се знаеше, че играча е контузен! - а това не е малка разлика!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Интересни теории се коментират тук. И аз мисля,че Милан са знаели за хроничната контузия, но са си замълчали при покупката, което от тяхна гледна точка си е правилно. Търговецът при продажба на стока винаги изтъква предимствата и положителните страни и гледа по-всякакъв начин да скрие недостатъците и грешките. За жалост съм песимист- дори и Кака да се излекува си мисля, че няма да бъде никога в същата форма от преди(дано не съм прав).И точно в такива момент се ядосвам супер много,като се сетя с колко лека ръка беше изгонен страхотен футболист като Снайдер
Моето мнение е,че Ван дер Ваарт не се справи със задачата на заместник на Кака от миналия сезон. Изигра няколко добри мача, но като цяло игра слабо(и веднага се сещам за пропуска,който направи срещу каталунците на Бернабеу) 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- ZinedineZidane
- Контакти:
Не ме разбирайте погрешно, но за мен така е по-добре. Така ще играят Каналес и Педро Леон, които имат много потенциал и са испански момчета!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Жалко за Кака
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X