Жребия на българските отбори в ЛЕ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

koko3bg
Контакти:

Re: Жребия на българските отбори в ЛЕ

Мнениеот koko3bg » 06 авг 2010 15:31

ЦСКА са сигурни за групите, докато Левски и Литекс ще трябва да се поизпотят малко. Ама да се надяваме и те да влязат

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 06 авг 2010 15:37

От догодина губим 8.750 точки от националния коефициент (от сезона 2005/06 г.) След този жребий мисля, че БЪЛГАРСКИТЕ отбори са длъжни да натрупат поне толкова, че и повече точки за коефициента на България :!:

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 06 авг 2010 15:38

Литекс ще играят на 100% и ще отстранят Дебрецен. ЦСКА и Левски ще подценят съперниците и ще подходят несериозно,но все пак и 3-те отбори ще влязат в групите.

Потребителски аватар
FOREVER CSKA
Контакти:

Мнениеот FOREVER CSKA » 06 авг 2010 15:42

track.and.field написа:Не слушате ли ? Дебрецен са продали Варгас и Ласло! Само онази чернилка Коулибали им е останал в отбора. Все пак се надявам всички отбори да продължат,и най-важното- аз пък ще ви кажа, че ЦСКА въобще не им е сигурно класирането , с оглед на играта им най-вече ! ПРЕСТАНЕТЕ С ПОДЦЕНЯВАНЕТО, вчера изтръпнах при 3:2 , и стана просто защото ги подценихме. Мачът се играе 90 минути.

САМО ЛЕВСКИ!

A elena RUDOLF !!!

asas
Контакти:

Мнениеот asas » 06 авг 2010 15:43

FOREVER CSKA написа:
track.and.field написа:Не слушате ли ? Дебрецен са продали Варгас и Ласло! Само онази чернилка Коулибали им е останал в отбора. Все пак се надявам всички отбори да продължат,и най-важното- аз пък ще ви кажа, че ЦСКА въобще не им е сигурно класирането , с оглед на играта им най-вече ! ПРЕСТАНЕТЕ С ПОДЦЕНЯВАНЕТО, вчера изтръпнах при 3:2 , и стана просто защото ги подценихме. Мачът се играе 90 минути.

САМО ЛЕВСКИ!

A elena RUDOLF !!!

Е нали не са Ласко Боднар, и Колибали пък ... УСПЕХ!!!!

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Мнениеот botev1921 » 06 авг 2010 15:44

За да оправим коефициента ни трябват едни хубави 6 победи преди групите и после поне 2-3 победи и 2-3 хикса в групите! Мисията не е чак толкова невъзможна! В групите победата е 2 точки, което значи, че 2 победи вдигат националния коефициент с 1 точка!

Потребителски аватар
z.a.l.e.z.a
Контакти:

Мнениеот z.a.l.e.z.a » 06 авг 2010 15:47

Венелин написа:От догодина губим 8.750 точки от националния коефициент (от сезона 2005/06 г.) След този жребий мисля, че БЪЛГАРСКИТЕ отбори са длъжни да натрупат поне толкова, че и повече точки за коефициента на България :!:

Заради това Левски и ЦСКА са длъжни да направят общо 4 победи за Литекс е доста по трудно но много се надвявам и те да изтръгнат една победа и едно хиксче и всички напред.
Кръвтааа кипи в нашите сърца завинаги от ЦСКА .
Който не уважава ЦСКА ще СТРАДА.
http://wiki.answers.com/Q/Why_is_the_Le ... Euroidiots

Потребителски аватар
ruashh
Контакти:

Мнениеот ruashh » 06 авг 2010 15:51

ivaka написа:Както винаги, уникален чорбарски късмет!
Тия са по-слаби и от новобранците в "А"-групата ни.
Не е истина, да влезеш в групите на Лига Европа, като отстраниш Клифтънвил и ТНС.
По-добре да им бяха изтеглили за съперник Локо Мездра и Своге, щеше поне да има интрига...
За Левски не знам, видяхме, а и знаем, че скандинавците се борят докрай, все пак вярвам в крайния успех.
Сега в Левски има голаджии, които да вкарват, а това е най-важното защото тази игра е на голове - те се броят.
За Литекс е най-трудно, няма спор.
Дебърцините могат да изиграят лоша шега, но това е кръста на всички, които се бъзикаха с Левски за отпаданията му преди.
Съжалявам само, че чорбата не се надена на някой такъв, че да им чуя песничките тогава.
Хайде, УСПЕХ НА ВСИЧКИ, ДАНО СЕ ВИДИМ В ГРУПИТЕ И СЛЕД ТОВА!
С тоя болен мозък, ще гледаш групите на телевизора!

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 06 авг 2010 15:52

Венелин написа:От догодина губим 8.750 точки от националния коефициент (от сезона 2005/06 г.) След този жребий мисля, че БЪЛГАРСКИТЕ отбори са длъжни да натрупат поне толкова, че и повече точки за коефициента на България :!:

Смятам, че като цяло и трите ни отбора, а те са същите които го направиха този коефициент през 2005/2006, са далеч от класата, която имаха тогава. Според мен реалният коефициент, който можем да постигнем тази година, е между 4 и 5 - при два или три отбора в групите на ЛЕ и прилично представяне там (смятам около 6-7 точки в плейофа общо и още толкова в групите). На излизане от групите не можем да се надяваме в момента.

haha

Мнениеот haha » 06 авг 2010 15:56

FOREVER CSKA написа:

САМО ЛЕВСКИ!

A elena RUDOLF !!!

Рудолф отиде в Дженоа ;)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Футбол - България”