ЛЕ плейоф - реванш | Дебрецен - Литекс 26.08.10 / 20:30ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: ДЕБРЕЦЕН - ЛИТЕКС !!!!!!!
Лошо впечетление ми направи, че не поискаха мнение на никого от Литекс
Дупето е като сърцето. Не вижда, но чувства
Tommi написа:Този още ли не е в затвора
Боднар беше за затвора,защото уби човек при катастрофа,а не Варга.
П.п.Добре,че продадоха Рудолф на Дженоа,иначе щеше бързичко да ни напълни мрежата с голове

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:Tommi написа:Този още ли не е в затвора
Боднар беше за затвора,защото уби човек при катастрофа,а не Варга.
П.п.Добре,че продадоха Рудолф на Дженоа,иначе щеше бързичко да ни налъни мрежата с голове
Да, вярно, че той беше

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Като изтеглиха Дебрецен бях сигурен,че Литекс ще се падне с тях.Бате,Жилина сега и тях.Не мога да си го обясня това,но все пак Дебрецен са по-слаби от миналата година.
-
- Контакти:
sladi4koto написа:Лошо впечетление ми направи, че не поискаха мнение на никого от Литекс
Новия треньор къде го забрави??
-
Няма спор, че Дебрецен са по слаби от миналата година !
Но .... те и Жилина изглеждаха така ? !
Все пак си мисля, че словаците са по силен тим от унгарците .... така, че при едно максимално мобилизиране, най вече на психическите сили, Литекс ще излезе краен победител от сблъсъците !
За мен .... се срещат два равностойни отбора, и по подготвеният в момента на мачовете, ще продължи.
Но .... те и Жилина изглеждаха така ? !
Все пак си мисля, че словаците са по силен тим от унгарците .... така, че при едно максимално мобилизиране, най вече на психическите сили, Литекс ще излезе краен победител от сблъсъците !
За мен .... се срещат два равностойни отбора, и по подготвеният в момента на мачовете, ще продължи.
Петер Кабат който игра в Левски преди години сега бил в отбора на Дебрецен 

Литекс е до тук за тази година!Според мен ръководството направи грешка с отстраняването на Червенков.Ивелин направи грешка в Словакия,но той си е сърцето на отбора.Ако се махне той,трудно ще намерим добър негов заместник.И мисля,че е време да се пробват повече момчета от академията,а не сега да търсим хора от Бразилия,Франция,Танганайка и тн.
Никакъв шанс за антифутбола на Литекс.
2 победи за Дебрецен.
2 победи за Дебрецен.

Ивелин Попов колко мача го наказаха? Дока ще играе ли?