FOREVER CSKA написа:Екипа им е като на Cелтик а резевния като на кухорогите

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
FOREVER CSKA написа:Екипа им е като на Cелтик а резевния като на кухорогите
friday написа:mistreated написа:Интересното е още нещо, в момента Литекс и ЦСКА са с най-високите коефициенти в 4-та урна (ако се класират за групите). Това означава, че всяка изненада в плейофите ще дръпне нашите отбори в 3-та урна, което ще бъде доста добре. На Левски им трябват 6 изненади, за да минат във втора урна, което не е невъзможно, но по-малко вероятно.
Къде го гледаш тов класиране? Че днес като гледах разбивките ми се стори, че Левски са преди ЦСКА и Литекс, може да съм се объркал?
believeinyourself написа:YANTRA_FOREVER написа:Очаквам два трудни мача като вчерашния,но крайна победа за ЦСКА
Е брат, тва ако е тежък мач, по - добре да си дадат квотата на Локо София?
emarkon написа:Невъзможно добър жребий.Само дет нема съм тук за мача.Мамка му и прасе!
Vaseto_pln написа:friday написа:mistreated написа:Интересното е още нещо, в момента Литекс и ЦСКА са с най-високите коефициенти в 4-та урна (ако се класират за групите). Това означава, че всяка изненада в плейофите ще дръпне нашите отбори в 3-та урна, което ще бъде доста добре. На Левски им трябват 6 изненади, за да минат във втора урна, което не е невъзможно, но по-малко вероятно.
Къде го гледаш тов класиране? Че днес като гледах разбивките ми се стори, че Левски са преди ЦСКА и Литекс, може да съм се объркал?
Пич Левски са пред Литекс и ЦСКА.Левски са в 3та урна,докато другите в по-слабата 4та
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта