fr3ak_boy написа:Мечтан жребий за Левски. Честито. Очаквам да ги биете без проблеми дано само контузията на Бижутера не е толкова сериозна и да вземе участие в поне един от двата мача.
Едва ли ще играе.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
fr3ak_boy написа:Мечтан жребий за Левски. Честито. Очаквам да ги биете без проблеми дано само контузията на Бижутера не е толкова сериозна и да вземе участие в поне един от двата мача.
zap_lv написа:Ако може да се намери някъде класирането на шведското първенство с голова разлика ,колко мача са минали ,по колко играят на ден,ще мога да дам оценка.На пръв поглед тия Аик ми се струват по-слаби от Калмар ,но нека да видим класирането .Калмар може да са играли само със по-слабите отбори и за това да за 6-ти ,а Аик със тамошните "грандове" и затова да имат по-малко точки.Нека подробно класиране на видим и не може да няма в интернет някой мач на Аик от преди няколко седмици и тогава да кажем в действителност на какво дередже са .
Литекс вече си плащат за купеното първенство ,в което станаха шампиони и отново се срещат с кошмар на Левски .
Нека пожелаем успех и на трите български отбора да бият и да не допускат дори равен ,защото коефициента ни се срива и имаме теоретични шансове и догодина да се радваме да добър жребии.
dodo7271 написа:От всичките отбори Левски има най-добрия жребий. Тези АИК този сезон са някаква трагедия, на път са да изпаднат. Разпродали са си целия шампионски отбор и сега се мъчат на 15-о място. От тази гледна точки Лига Европа им е последна грижа.
Дебрецен са ясни. Слаб отбор като цяло, но достатъчно силен да премаже всеки един български отбор.
ТНС е напълно непознат. Тия какво играят, как играят, какви футболисти имат. Отделно ЦСКА може да ги подценят и това ще им коства много.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта