Възможните съперници на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

believeinyourself
Контакти:

Re: Възможните съперници на ЦСКА

Мнениеот believeinyourself » 06 авг 2010 12:58

TheClub написа:
believeinyourself написа:
Ами всички мислим така заради другите ни два евробоеца!

Брей. Тез Клифтънвил голем еврогранд са били, щом сте ги били! Че с и 5 - 1. Глупавите Левскари си бият Калмарчета, а Литекс пада от Жилина.. какво по - хубаво? Нали сме армейски лъвове... ама такива като тебе са една друга армейска разновидност започваща с Г,

А за другите армейски фенове - успех и умната с жребия, щото преди години и БАТЕ беше слаб, според някои хора.

Ало разбирача я ми кажи кога ЦСКА е паднал от такъв отбор ... Колкото и слаби да сме и срещу колкото и слаби да играем накрая сме победители, снощи се видя... Но не ми се спори нека всички имат късмет на жребия днес!

Важното е че се измъчихте до 80тата минута. А и ти плюеш повече по Левски, отколкото обичаш ЦСКА. Хубаво че има и свестни фенове като soilwork, POPCORN и т.н.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 06 авг 2010 13:01

POPCORN написа:
tatusindo написа:Дочев: Не сме за Лига Европа
Даже и треньора ви се е предал още преди жребия!
Иначе ви пожелавам по-лек противник и да влезете в групите.Като цяло всички отбори се нуждаем от повече български победи в Европа!

абе смотлан регнал си се преди 2 дена и почна да дразниш тука... айде махай се от форума ни смешник..

Аз ти пиша какво е мнението на треньора ви,нито те дразна нито пък съм казал лоша дума за отбора ви.....
П.П. Какво значение има кога съм се регнал???Това ли е некакъв барометър за компетентно мнение???
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 06 авг 2010 13:02

believeinyourself написа:Важното е че се измъчихте до 80тата минута. А и ти плюеш повече по Левски, отколкото обичаш ЦСКА. Хубаво че има и свестни фенове като soilwork, POPCORN и т.н.

Като гледам ти сега почна да търсиш интригата ;) Мен Левски не ме интересува, винаги сътворявате изненадата и това си е ваш проблем! Хубаво бихте снощи даже се радвам, защото и ако от тези бяхте отпаднали :( И престани, защото написаното от мен, не е с цел провокация... Жалкото е че съм прав!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 06 авг 2010 13:03

tatusindo написа:
POPCORN написа:
tatusindo написа:Дочев: Не сме за Лига Европа
Даже и треньора ви се е предал още преди жребия!
Иначе ви пожелавам по-лек противник и да влезете в групите.Като цяло всички отбори се нуждаем от повече български победи в Европа!

абе смотлан регнал си се преди 2 дена и почна да дразниш тука... айде махай се от форума ни смешник..

Аз ти пиша какво е мнението на треньора ви,нито те дразна нито пък съм казал лоша дума за отбора ви.....
П.П. Какво значение има кога съм се регнал???Това ли е некакъв барометър за компетентно мнение???

ТОй каза, че целта е Лига Европа, въпреки че в момента играта не е на нивото на лигата.. Ще се опитат да влязат с всички сили! Не си го слушал! А само си копирал заглавието!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 06 авг 2010 13:04

lisynger написа:
TPAKTOP написа:"Във Сибир до като бях, бели мечки продавах..." един чалга шлагер! Аз планирам да ходя на гостуването където и да е само да не е в Русия. Нищо против руснаците ама както спомена един колега по-горе ще бъде много скъпо и не бих се разделил с толкова много пари

Ако ни се паднат Сибир ще отида струва си да преживееш такова нещо

Не ме разбирай погрешно! И аз искам ама скоро си купих кола - регистрация, ремонти, застраховки... До там няма да мога да си го позволя предполагам че ще струва някъде около 2Клв
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
vladovichev
Контакти:

Мнениеот vladovichev » 06 авг 2010 13:05

Дори и срещу най-силните в непоставената урна Маритимо, Сибир, Рапид и Слован имаме шансове за класиране в групите. Ако са ХИК или ТНС съм 90% СИГУРЕН В УСПЕХА НИ.
За Левски и Литекс си мисля, че Грасхопърс и Жилина ще са. Ако Литекс удари Жилина на жребия и после отпадне от тях това вече ще е катастрофално за тоя клуб.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 06 авг 2010 13:05

http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html
Някой ако му се гледа си има интересни двойки в нешампионския поток ;)

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 06 авг 2010 13:06

vladovichev написа:Дори и срещу най-силните в непоставената урна Маритимо, Сибир, Рапид и Слован имаме шансове за класиране в групите. Ако са ХИК или ТНС съм 90% СИГУРЕН В УСПЕХА НИ.
За Левски и Литекс си мисля, че Грасхопърс и Жилина ще са. Ако Литекс удари Жилина на жребия и после отпадне от тях това вече ще е катастрофално за тоя клуб.

Жилина :shock: Ние отпаднахме вече от тях те са в плейофите на ШЛ ;)

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 06 авг 2010 13:07

ТОй каза, че целта е Лига Европа, въпреки че в момента играта не е на нивото на лигата.. Ще се опитат да влязат с всички сили! Не си го слушал! А само си копирал заглавието![/quote]
Абе късмет при жребия и класиране за групите ви пожелавам!
П.П. извън темата - въпреки че съм от Левски,още не мога да проумея защо изгониха Любо Пенев???
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 06 авг 2010 13:08

TPAKTOP написа:Не ме разбирай погрешно! И аз искам ама скоро си купих кола - регистрация, ремонти, застраховки... До там няма да мога да си го позволя предполагам че ще струва някъде около 2Клв

Тъкмо може да пробваме новата ти кола до Новосибирск и си делиме бензина разбира се :lol: (май се самопоканих)
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Върни се в “ЦСКА”