Възможните съперници на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Възможните съперници на ЦСКА
възможните съперници на ЦСКА дали са отстраними
-
- Контакти:
Re: Възможните съперници на ЦСКА
Не
Базикам се. Ами да, само Рапид малко ме плашат, ама имате 90 процента шансове да продължите, срещу всеки един отбор.

Базикам се. Ами да, само Рапид малко ме плашат, ама имате 90 процента шансове да продължите, срещу всеки един отбор.
абе аз не съм много сигурен дано ни се паднат уелсците
може и финландците ама????? не знам
По принцип всички са отстраними, но в момента срещу Рапид и Слован не вярвам да успеете. Срещу останалите по-скоро да
ЦСКА отново има луд късмет с жребия. Тук единственият сериозен отбор е Слован, а Рапид ги видяхме колко струват.
който и да е трябва да го отстраним,щото ние сма ЦСКА и имаме славна история за разлика от подуенци
novnik написа:ЦСКА отново има луд късмет с жребия. Тук единственият сериозен отбор е Слован, а Рапид ги видяхме колко струват.
Хаха, да, по принцип ЦСКА винаги има луд късмет...

Ако смятат да играят пак "Ганкиното" както с Клифтънвил-вариант са само уелсците и финландците.Макар че и там ще е зор работата. Дано е било само подценяване-и новите Шеридън,Еспозито и Тибони влязат по-скоро в отбора
те и левски имаха с бате луд кьсмет ама ко стана