Жребии за 4-ти кръг (плейоф)!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Възможни отбори за днес/разбивка/
Всички са преодолими, но Трабзон ме плаши.
- metodito
- Контакти:
И аз не виждам преодолим на пръв поглед съперник. Някой ако мисли, че Карабах са такива... Лъже се. АИК за мен са най-приемлив вариант. Шведи са все пак
.
Залогът е голям и който има повече кръв в очите ще продължи.
Утрехт според мен са непреодолим съперник. Холандците много ни бият, а Трабзон май са най-богати от тея отбори..

Залогът е голям и който има повече кръв в очите ще продължи.

Утрехт според мен са непреодолим съперник. Холандците много ни бият, а Трабзон май са най-богати от тея отбори..
Последна промяна от metodito на 06 авг 2010 10:14, променено общо 3 пъти.
-
- Контакти:
Има подводни камъни тукА.Карабах изобщо не ги искам по-добре грасхопърс или аик.Иначе всички на пръв поглед са преодолими.Късмет!!!
Аик може да са добър вариант, все пак отстранихме едни шведи вече. Може ви и Грасхопърс ще са ОК... Карабах, не знам. Вярно, че са отстранили Висла, но не мисля, че трябва чак толкова да ни е страх от тях.
Утрех и Трабзон.. по-добре не
Утрех и Трабзон.. по-добре не

-
- Контакти:
Пожелавам си АИК/Грасхопър. Транзба, или каквито са там, са преодолими, но Утрехт и Карабах НЕ.
- south_division
- Контакти:
Re: Жребии за 4-ти кръг (плейоф)!
В тежка урна попаднахме .....
- unist_gp
- Контакти:
най-добър вариант е АИКа Стокхолм, играят доста посредствен футбол и отпаднаха от откровено слабия Розенборг в кв. за Ш.Л.
най-зле е Грасхопер Цюрих, т.к. са швейцарци, а тях винаги ги бутат съдиите. ЙънгБойс Берн отстрани със съдийска помощ Фенербахче преди два дни...
най-зле е Грасхопер Цюрих, т.к. са швейцарци, а тях винаги ги бутат съдиите. ЙънгБойс Берн отстрани със съдийска помощ Фенербахче преди два дни...
Последна промяна от unist_gp на 06 авг 2010 10:33, променено общо 1 път.
Ами не знам какво се вайкате все пак това се последните съперници за влизане в групите или ги минаваме или не. ние не сме по слаб отбор, а тези отбори са изравнени по сили, който и да ни се падне трябва да го бием 

- JackPackage
- Контакти:
Всички без турците, би трябвало да ги отстраним....
С Утрехт ще е много трудно също....
Аик не са нишо повече от Калмар, Карабах биха Висла - но полския клубен футбол е много зле, така че няма какво да се плашим от Азери, а скакалците не са от класата на Базел та да са непреодолими...
общо взето само Утрехт или Трабзоните не искам, най-лек не може да се каже кой е.... няма изявен аутсайдер...

Аик не са нишо повече от Калмар, Карабах биха Висла - но полския клубен футбол е много зле, така че няма какво да се плашим от Азери, а скакалците не са от класата на Базел та да са непреодолими...
общо взето само Утрехт или Трабзоните не искам, най-лек не може да се каже кой е.... няма изявен аутсайдер...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
Аз все си мисля че Карабах ще ни размажат. Незнам, ама аз си оставам песимист, за Калмар до последно си виках че падаме, и ги смазахме