Колко точки трябват на Левски в Европа ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

FC_Barcelona
Контакти:

Re: Колко точки трябват на Левски в Европа

Мнениеот FC_Barcelona » 06 авг 2010 01:17

Глупости са защото другата година няма да сме 17-ти, а 21-и с коефициент (към момента, ще се вдигне още) 15.375. Но ние пак ще сме с 4 отбора и третия пак почва във втория кръг на ЛЕ, носителя на Купата и вицешампиона от 3-ти кръг, а шампионът започва от втория кръг на ШЛ. Вече дали ще са поставени зависи от КЛУБНИЯ коефициент. Така че НАЦИОНАЛНИЯ няма такова значение. За клубния коефициент няма значение дали биеш в предварителните кръгове или не, защото тези точки не се прибавят към клубния, а само към националния. За клубния е важно да вземеш няколко точки в групите или на ШЛ или на ЛЕ. Надявам се, че съм ясен, че доста дълго стана :)[/quote]
Явно говорим за различни неща :) Аз имам предвид само за Левски и за това дали ще е поставен, или не ;)[/quote]

ОК. Разбрах ме се ;). За Левски ще е наистина трудно, но тази година ако направим към 5 т. и общ сбор за 5-те године 15-16 ще сме супер (ще имаме долу-горе еднакви коефициенти с ЦСКА и те са поставени във всички кръгове).

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Колко точки трябват на Левски в Европа ?

Мнениеот W84me » 06 авг 2010 01:47

На ЦСКА коефициента също ще падне и няма да е 15-16,а около 5-6,разбира се ,ако не направят нещо тази година.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

july77
Контакти:

Мнениеот july77 » 06 авг 2010 09:25

За да не правиме кръчмарски сметки , най - добре да изиграеме едно финалче в Лига Европа :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 авг 2010 10:12

Мисля, че за Левски .... едно влизане в групите и там 4-6 точки ще е отлично, като коефицент ! ?
Определено е и постижимо .... разбира се - нека изчакаме жребия .... и да коментираме следобед !
Що се отнася до другите български участници .... и за тях важи същото - влизане в групите и по възможност вземане на НАД > 3 т. ! !
Щото ... мисля, самото влизане в групите, дава също, някакви > бонус точки ?
А, за националния коефицент ..... просто е задължително, поне един тим да успее да влезе в групите, за да задържим нивото и кота-та от 4 евроучастника !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”