Ще ни освободи ли Дочев от себе си?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: Ще ни освободи ли Дочев от себе си?

Мнениеот TheClub » 06 авг 2010 00:21

hristov25 написа:
viroglav написа:
zino написа:Било ме е срам от много мачове,но не съм бягал...бегай ТИ!Никога не съм говорил за омраза към отбора,говорех за срам!!!Натискай на учебниците,излагаш се !!!

Пак ти казвам , като те е срам от ЦСКА отиваш в сектор Б и подкрепяш ПФК Левски. Любовта към ЦСКА не се коментира ... А ти не си никой , за да искаш смяна на треньора.

+1

+2

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 06 авг 2010 00:26

Още нещо-тези,които плюете по Павката Дочев прочетохте ли поне интервюто му след мача?Сега го видях в Гонг,ето една важна част:

При всяко положение целта пред нас е влизане в групите на Лига Европа. Знам, че е трудно, но човек трябва да има високи цели, за да постигне нещо. В момента, както играем, не сме дорасли за тези неща. Нас ни чака много работа, това ми е пределно ясно.

Това е началото на проекта ЦСКА на Дочев.Знам го добре този човек,следял съм изявите му през годините,той е нашият човек.Затова стига напрежение,нека играчите бъдат спокойни,скоро ще играем както трябва,имайте търпение.Само ЦСКА!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 06 авг 2010 00:30

Roger_Federer написа:Още нещо-тези,които плюете по Павката Дочев прочетохте ли поне интервюто му след мача?Сега го видях в Гонг,ето една важна част:

При всяко положение целта пред нас е влизане в групите на Лига Европа. Знам, че е трудно, но човек трябва да има високи цели, за да постигне нещо. В момента, както играем, не сме дорасли за тези неща. Нас ни чака много работа, това ми е пределно ясно.

Това е началото на проекта ЦСКА на Дочев.Знам го добре този човек,следял съм изявите му през годините,той е нашият човек.Затова стига напрежение,нека играчите бъдат спокойни,скоро ще играем както трябва,имайте търпение.Само ЦСКА!

За това говоря цяла вечер! Явно има и други хора, които мислят като мен! Евала!

Потребителски аватар
pajin_84
Контакти:

Мнениеот pajin_84 » 06 авг 2010 00:34

Оставете го човека да работи ;) айде успех на жребия и влизане в групите!!! 8-)

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 06 авг 2010 00:40

Roger_Federer написа:Още нещо-тези,които плюете по Павката Дочев прочетохте ли поне интервюто му след мача?Сега го видях в Гонг,ето една важна част:

И аз така мисля но има хора като кръга Сръбска скара(искат Йешич), други хора искащи Стойчо и т.н.Те няма да се успокоят

Потребителски аватар
chervena burq
Контакти:

Мнениеот chervena burq » 06 авг 2010 00:42

Пичове прочетох много мнения за и против Дочев според мене да оставим Павката да работи спокойно и резултатите ще дойдат стига с тези смяни на треньорите така отбор се не прави вежте сър Алекс отколко години е в Манчестър юн пое отбора от чемпиен шип и той имаше възходи и падения но никой не му поиска главата но ако беше в България отдавна да му я бяхте резнали затова оставете Дочев да работи. САМО ЦСКА.И успех утре на жребия.
Последна промяна от chervena burq на 06 авг 2010 00:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 06 авг 2010 00:46

Гара Дембеле написа:Честито Цесекари. Добре че се вдигнахте и донесохте ценни точки за коефицента на страната ни :)

мерси , и вие добре се справихте , въпреки ,че по едно време стана лек спек ама успяхте да излезнете от ситуацията :)

успех утре на жребият

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
lokofan
Контакти:

Мнениеот lokofan » 06 авг 2010 00:50

За Дочев не знам амааааа виж Руи Мигел е класссса!!!! И верно обаче всички треньори до сега го траят.....явно се справя добре на тренировките, но няма психика за официалните мачове....ако е така, се нуждае от психолог момчето и наистина може и да стане качествен нападател.

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 06 авг 2010 00:56

Да се иска уволнението на Дочев в този момент,като,че ли е съвсем неподходящо.Да си спомним преди година какъв кредит на доверие се даде на един друг тренер,само защото устата му знаеше много и знаеше как да се слага на феновете,а имаше толкова много издънки!Нека да го оставим да работи и докато сме още в играта за всички купи,нека бъдем доволни.Не трябва разбира се и да го оставяме много спокоен,трябва да знае ,че няма кой да го чака с години да прави отбор.Някои тренери и 10 години да ги оставиш,никога нищо няма да направят.Нека просто видим от можещите или неможещите е Дочев.Върнете се година назад и вижте в говеждия форум как половината искаха Достанич да им останел за няколко години ,за да обиграе отбора.Ами този цялото време на света да му оставят,все тая и се чудя как му връзват разни отбори и го ангажират.След Левски отиде май в Звезда,гледам днес май са гризнали дръвцето,значи Достанич (ако е той там де)е пътник.Как да го чакаш такъв!
Изображение

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 06 авг 2010 01:00

dimachko написа:и 100-я на ливьрпул...пак почвате с глупостите....предишния ми пост беше шегичка,а не заяждане...но естествено веднага някви комплекси,както и да е. Пожелавам ви успех утре на жребия !

ПИЧ, отговора на предишната ти шегичка също беше шегичка .... а ти пак почваш с комплексите ... както и да е .... успех и на вас и на литекс утре на жребият

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Върни се в “ЦСКА”