Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
housestyle
Контакти:

Гарра:Тепърва започвам да вкарвам!

Мнениеот housestyle » 05 авг 2010 23:13

Героят от мача с Калмар - Гара Дембеле - заяви, че тепърва ще вкарва за Левски и мощният му старт в А група и ЛЕ е само началото.

"Тепърва ще бележа за Левски. Това обаче не е толкова важно. Важното е да бием и да продължаваме напред в Европа. Мачът срещу Калмар не беше лек, но мисля, че доказахме, че сме по-класният тим. Нямам претенции за следващ съперник, който и да е, трябва да го отстраним", коментира перлата в селекцията на Ясен. "Благодаря на всички фенове за подкрепата. Те ми помогнаха да се аклиматизирам още по-бързо", допълни Гара.

Браво на Гарра ние сме зад вас момевта и на другия мач не 15 000 а 25 000 хиляди :roll:
Последна промяна от housestyle на 05 авг 2010 23:24, променено общо 1 път.
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Re: Гарра:Тепърва започвам да вкарвам1

Мнениеот vladitol » 05 авг 2010 23:20

Най добрия, национал на Франция ще е скоро ! ;)
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 05 авг 2010 23:20

Кво стана с "войната" с Батков? Или ся биете и не воювате?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 05 авг 2010 23:21

Мразех тараните до преди 1 месец.И Ибрахимович и Карю и куп такива.Но сега вече съм на друго мнение.Този Дембеле е Много класен.Не е за България

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 05 авг 2010 23:21

housestyle написа:Героят от мача с Калмар - Гара Дембеле - заяви, че тепърва ще вкарва за Левски и мощният му старт в А група и ЛЕ е само началото.

"Тепърва ще бележа за Левски. Това обаче не е толкова важно. Важното е да бием и да продължаваме напред в Европа. Мачът срещу Калмар не беше лек, но мисля, че доказахме, че сме по-класният тим. Нямам претенции за следващ съперник, който и да е, трябва да го отстраним", коментира перлата в селекцията на Ясен. "Благодаря на всички фенове за подкрепата. Те ми помогнаха да се аклиматизирам още по-бързо", допълни Гара.

Браво на Гарра ние сме зад вас момевта и на другия мач не 15 000 а 25 000 хиляди :roll:

С тая игра ще трябва да сменим и стадиона, че умаля :lol:

believeinyourself
Контакти:

Мнениеот believeinyourself » 05 авг 2010 23:22

Спокойно ще си направим едно стадионче 45 000 места с лиценз от ФИФА, ако влезем в ЛЕ. Иначе евала на Дембеле, бъдещ национал на Франция.

Потребителски аватар
housestyle
Контакти:

Мнениеот housestyle » 05 авг 2010 23:22

plamen_ol написа:
housestyle написа:Героят от мача с Калмар - Гара Дембеле - заяви, че тепърва ще вкарва за Левски и мощният му старт в А група и ЛЕ е само началото.

С тая игра ще трябва да сменим и стадиона, че умаля :lol:

еми за групите требя да се сме ни задължително
'''САМО ЛЕВСКИ''
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 05 авг 2010 23:22

един много силен Левски днес браво,давайте все така ,това е начина да вдигнем нивото на вътрешноъо първенство :!:
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 05 авг 2010 23:23

Гарата направо блести в Левски!Както каза Томето в коментара на мача,отдавна ние сините фенове не сме се кефили така на наш играч.Супер ход на Ясен за привличането му.Ясно е,че момчето е талантливо,а на хъса му за игра може да му завиди цялата А група!Дано няма контузии и така да му върви играта!Браво,Гара! :P
Изображение

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 05 авг 2010 23:24

veseo написа:Кво стана с "войната" с Батков? Или ся биете и не воювате?

Какъв е резултата на вашия мач? :lol:

Върни се в “Архив”