ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ IIIкръг: ЛЕВСКИ-Калмар (05.08./20:45ч.) [1:1]
Дано има Господ...
storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени
-
- Контакти:
Вече 3:2.
Ще треперим пак до последно.

Ще треперим пак до последно.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
БОЖЕ ГОСПОДИ ,друго незнам какво да кажа... напрао се изпотих пред радиото...

Ако няма тръпка не е истинско
САМО ЛЕВСКИ!!!

САМО ЛЕВСКИ!!!
Офффф, дано някой да го качи този мач!!!
- JackPackage
- Контакти:
Препотихме се малко, но важното е крайния резултат - 5 гола с/у шведи - браво, въпреки се правим грешки - важното е че играем футбол този сезон
Честито на всички левскари

Честито на всички левскари

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- london_hools
- Контакти:
kartago написа:Офффф, дано някой да го качи този мач!!!
please,ako nqkoi go ima na zapis,da go pusne za svalqne,4e napravo ne izdurjam!!!!!!!SAMO LEVSKI OLE
Бяха ни нужни тея 2 гола за да ни подсети за миналото и че нищо не е толкова лесно. И все пак...
Иначе, играхме добре, и тея 2 гола бяха плод на лоша отбрана, особено първия гол беше ужасна грешка, нямаше кой да го ритне, спъне, да изрита топката, просто както казва Петър Дочев "ненужен гол"
И разбира се страхотен Иса, последния гол беше страхотен, срещу летяща топка и минимален ъгъл се хвърли мъжки и вкара.
И Жоазиньо точно като срещу ЦСКА, не успя да вкара, а това са сто-процентови ситуации.
Но като цяло съм доволен, и малко така усетих какво е било на баща ми срещу Антерпен, поне за 2-3 минути.
И само Левски!
Иначе, играхме добре, и тея 2 гола бяха плод на лоша отбрана, особено първия гол беше ужасна грешка, нямаше кой да го ритне, спъне, да изрита топката, просто както казва Петър Дочев "ненужен гол"

Но като цяло съм доволен, и малко така усетих какво е било на баща ми срещу Антерпен, поне за 2-3 минути.
И само Левски!

storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени
Една дума: БРАВО!
Здравейте!
С тази тема искам да кажа едно голямо БРАВО на момчетата! Да, може Калмар да вкараха 2 гола, но момчетата направиха едно невероятно нещо според мен. Още при гола на Калмар се почна нещо като психическата криза за Левски. Последва и 2-рия гол, и момчетата навярно помислиха, че сме обречени да повтаряме "успехите" срещу Антверп и прочие, но успяха да се преборят с нея. Браво на Милиев, който с окървавена глава се раздава и се бори за топката, особено след 2-рия гол на Калмар! Браво на Иво Иванов, който и след като си глътна езика продължи да играе и да не остави отбора си с 10 човека! Браво и на Мулдер, който макар и скоро да дойде, изглежда е усетил синия дух и се раздаде! Браво и на Иса, който в този така важен момент се нагърби с ролята да реши мача отново! Браво и на Огнянов и Балтанов, които не са свикнали да участват в такива нагнетени мачове! Браво на всички момчета и особено тези по- горе за невероятната психика, която показаха въпреки годините си!
П.П: Няма да давам мнение за играта на Дембеле, Тасевски, Жо, Дани и прочие, за тях има и ще има много хора които да ги засипват със суперлативи...
П.П2: Няма да изтъквам и грешки в защита, понеже според мен 2-рия гол беше предимно заради злощастната ни история и психическата криза, която момчетата успяха да преодолеят.
П.П3: Публиката за пореден път беше с отбора и съжалявам, че не можах да бъда един от тях и в този момент...
С тази тема искам да кажа едно голямо БРАВО на момчетата! Да, може Калмар да вкараха 2 гола, но момчетата направиха едно невероятно нещо според мен. Още при гола на Калмар се почна нещо като психическата криза за Левски. Последва и 2-рия гол, и момчетата навярно помислиха, че сме обречени да повтаряме "успехите" срещу Антверп и прочие, но успяха да се преборят с нея. Браво на Милиев, който с окървавена глава се раздава и се бори за топката, особено след 2-рия гол на Калмар! Браво на Иво Иванов, който и след като си глътна езика продължи да играе и да не остави отбора си с 10 човека! Браво и на Мулдер, който макар и скоро да дойде, изглежда е усетил синия дух и се раздаде! Браво и на Иса, който в този така важен момент се нагърби с ролята да реши мача отново! Браво и на Огнянов и Балтанов, които не са свикнали да участват в такива нагнетени мачове! Браво на всички момчета и особено тези по- горе за невероятната психика, която показаха въпреки годините си!
П.П: Няма да давам мнение за играта на Дембеле, Тасевски, Жо, Дани и прочие, за тях има и ще има много хора които да ги засипват със суперлативи...
П.П2: Няма да изтъквам и грешки в защита, понеже според мен 2-рия гол беше предимно заради злощастната ни история и психическата криза, която момчетата успяха да преодолеят.
П.П3: Публиката за пореден път беше с отбора и съжалявам, че не можах да бъда един от тях и в този момент...
Последна промяна от klshff на 05 авг 2010 22:56, променено общо 3 пъти.
- unist_gp
- Контакти:
от както почнах да псувам по Батков и Гонзю, отборът прави мачове като за Световно