Битката на гигантите в Англия–Манчестър Юнайтед срещу Челси

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Pro.Daeg
Контакти:

Re: Битката на гигантите в Англия–Манчестър Юнайтед срещу Челси

Мнениеот Pro.Daeg » 05 авг 2010 18:44

Имам чувството ,че потребителят създал тази тема всякаш ни описва или ни олицетворява някакви пиеси на Камен Калев или Артър Милър. Като започва със описания за това колко ги е страх другите от имена като Рууни. Дрогба. Лампард, Гигс и прочие........... типично за новойзлюпваща се пиеса в опит да ни убедят ,че тази пиеса е достатъчно качествена и сме длъжни да я изгледаме.... така и този потребител създал тази тема се опитва да ни кара да приковем внимание към този двубой......... всички знаят кой е Рууни и Дрогба и е напълно непотребно да ни разискваш колко са велики тези имена и какво ли още не..... който има желание ще проследи двубоя за ,Комюнити Шийлд' и без да го описваш като рицарските битки..... и как забога ти идва на идея да поставиш под съмнение качествата на икона като Джон Тери се питам аз при положение ,че този човек е ЛЕГЕНДА !
Това ,че контролите не са завършили благоприятно абсолютно нищо незначи... контролите са да се види състоянието на играчите след лятната пауза и тяхното физическосъстояние и кондиция а не да бройм кой колко победи е ,изковал' теб явно тези неща са ти прекалено или поне доста малко понятни защо всъщност са тези ,приятелски мачове'. Да Челси направи достатъчно грешки и то не целия състав а отделни единици но това не значи нищо.......това са контроли и е нормално играчите да не са на необходимото високо равнище и да не са напълно концентрирани.... чувам непрестанни въпроси как може качествен играч като Жирков да направи подобна елементарна грешка ?
Ми той като през повечето време е резерва как искате да одиграе или да одиграва подобни т.н ,елементарни подавания'
Който от вас си е направил труда да проследи мачовете със Кристъл Палас, Аякс , Айнтрахт и Хамбургер е видял ,че играта не беше толкова разочароваща колкото са резултатите..... продължавам да твърдя ,че вчера направихме най-силния си мач от тези четири контроли защото мача както каза и Анчелоти се игра на една врата (тази на Франк Рост)...... просто Челси не успя да реализира свойте положения.. гол на Анелка бе отменен заради игра със ръка ......... нищо фатално не се е случило макар ,че три поредни загуби няма как да не те обезспокой........... но смятам ,че ще видим един напълно различен Челси във неделя срещу Манчестър Ю и като психологическа нагласа и като игрова........ и съм далеч от мисълта ,че заради факта ,че Ман.Ю като побеждава със ,баскетболни' резултати напоследък може да бъде отчетен като фаворит във мача в неделя. Напротив ние сме шампионите ние сме носители на купата и ние сме фаворити във този двубой... така ,че аз ще подходя смело и ще кажа като прогноза :
3:1 за Челси.

Cukyens
Контакти:

Мнениеот Cukyens » 05 авг 2010 19:34

Мачовете на Левски и Цска ще ги гледат много повече хора , отколкото Челси - МЮ ! Качеството на футбола няма да го коментирам , но това , че не били интересни и нямало интерес , са пълни глупости ! Бой , стригане , агресия ( Арсенал )

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 05 авг 2010 19:36

Пич , объркал си темата не виждам Челси какъв гигант може да е :roll: , стискам палци на Маната и Берба 8-)

Офтопик:

Cukyens
Контакти:

Мнениеот Cukyens » 05 авг 2010 19:39

Челси са най-заблудения клуб в света ... Имат толкова много пари , всяка година купуват некви уж звезди а ШЛ само я гледат по телевизията :lol:

Потребителски аватар
batmanlive

Мнениеот batmanlive » 05 авг 2010 20:07

ако баракудата играе,ще смачкаме юнайтед без пролеми.дано пак да се излъже оня дъртак и да го пусне за да им провали всичките атаки
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

Потребителски аватар
Ricardinho
Контакти:

Мнениеот Ricardinho » 05 авг 2010 20:37

Manchester United e otbora i te sa go dokazali.Kato cqlo tova e nai - dobre balanciraniq otbor v Premiership i vseki moje da zamesti vseki i imenno zatova tolkova godini sa na vyrha v Premiership i v celiq svqt.GLORY GLORY MANCHESTER UNITED !!! :twisted:
ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
mArKa
Контакти:

Мнениеот mArKa » 05 авг 2010 22:38

Не знам какво чувство имаш, а и честно казано не ме интересува. Това което съм написал е това, което мисля, след като не си съгласен-а не го чети или просто пропусни тази "пиеса". Но очевидно ти си критика, на които е отсъдено да даде експертното си мнение по този сценарии на "пиеса". Ами добре. Не си съгласен-а, с това, че Жирков не игра добре в мача срещу Хамбургер, ами аз си направих труда да го гледам и честно казано "18-те ходещи милиона" не показаха с нищо, че e играч на Челси. "Позволил съм си да петня името на Джон Тери" - че Тери да не е светец или Дева Мария, да ми прости Господ, че да не прави грешки, всеки смъртен прави, въпроса е да си вземе поука и в последствие да не ги прави. Това че е най-добрият действащ защитник в света не го прави привегилирован от грешки, а се видя че при вторият гол на Хамбургер той има основна такава, освен това в мача с Айнрахт Франкфурт, които също си направих труда да гледам, сбурка като подаде на вратарят. Не знам дали приятелските срещи имат някаква тежест, но знам че след трите последователни загуби на Челси в контролите, коефициентите във водещите букмейкърски пунктове значително намаляха. "Отделни единици направиха грешки, а не целият отбор"- да но тези "грешки" костваха победите на сините и когато отделни играчи правят грешки, тези грешки трябва да са отстранят, независимо дали ЛЕГЕНДАТА ТЕРИ или Джефри Брума ги прави, те са грешки и в случая фатални такива. [b]Надявам се, че ще видим преобразен Челси, дори съм 99,9% сигурен, че ще видим, въпроса е колко преобразен ще бъде този Челси, дали ще бъде достатъчно да спечелим требъл т.е да победим Манчестър Юнайтед.[/

Върни се в “Челси”