vhpvhp написа:От дълго време не съм писал поради отсъствие от Пловдив , вчера за пръв път гледах Отбора и съм много обнадежден ! Личи си , че с тия момчета се работи , в разговор с аверите , които са гледали предишните контроли , смятат , че Отбора израства от мач на мач ! А дано !Иначе вече съм спокоен - може да сме във "В" , но това е нашия си БОТЕВ , истинския , обичания от феновете. Не случайно вчера имаше поне 2 000 човека , духът е налице ! Браво ! Другата информация , която получих , относно организационните неща също е добра. Работите се движет , поставени на правилна основа и това неминуемо ще даде резултати ! Средства има и ще има! Всички видни фактори , които познавате като ботевисти помагат за това. В това число и Бареков , който не бива да бъде обиждан и руган. Няма добри и лоши ботевисти , всички милеят за славния ни Клуб ! Успех канари , стискаме палци за светкавично завръщане в Елита !
+1
Първо добре дошъл отново!

За вчерашният мач няма какво да кажа освен БРАВО. Без значение, че говорим за В група, вчера показахме изключетолно добра игра. Не си правя илюзиите че като сме били някой слабак, това значи изключителна игра. Напортив. Аз наблюдавах движението, палсирането, подаването и погледа на отбора ни. А всичките комппоненти бяха на лице вчера. Ето няколко неща които забелязах вчера:
- Най-важното: Отбора играеше като едно цяло. Бе колектив!
- Комплексно придвижване по терена. Всеки който владеше топката имаше опция за пас във всяка посока. Това е много важно за да се осъществи натиск.
- Огромна креативност от страна на атакуващите халфове и крила. Нямаше безмислени центрирания и изсипани топки.
- Повечето пасове бяха точни и лесни за овладяване от получателя.
- Атакуваше се от всички зони което говори за равнопоставеност по постовете.
И накрая. Много добро впечетление ми направи Св. Асенов (ако не се лъжа лявото крило), както и десният бек (Рахов ли е, Гуджев ли е незнам). Също така Недко игра много силно а Площака показа, че е далеч по добър от Запрян Иванов. И не напоследно място, много ме изненада Ридван Хаджифейзула. Освен двата си гола показа мнго пъргавост и определно създаде трудности на играчите на Свиленград.
stanislav89 написа:Мда 500 човека бяхме , но беше айляк , без простотии , не съм бил на такъв мач от много време.
Второ наистина бяхме може би над 1000 човека. Просто 500 човека са полвин пълен сектор точно. А ми се струва че бяхем бая над полвин сектор!!! Да речем че ако се бяхме сгушили в 1 сектор щяхме да го напълним. Така че 1000 без да се изхвърляме