ЛОКО ПД - Черно море

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Re: ЛОКО ПД - Черно море

Мнениеот Mussolini » 05 авг 2010 17:08

[offtopic]
Xapu1936 написа:imam edin vapros na fen4etata na TIM iskam da mi iskarat pobeda na cherno more v plovdiv sled 90 godina ? iskam da mi iskarat golemiq bitkadjiiski evropeiski kolos koi ima pove4e pobedi ot 2-ta tima da vidim oshte edin pokazatel iskam sushto da mi iskarat koga ot kakto sa v a grupa sa bile nqkade pove4e ot nas viziram rastoqnie varna plovdiv i obratnoto imam predvid prez godinite mejdu dvata otbora ?

Гледам имаш желание да се дразним взаимно, макар че ти казах, че нямам нищо против Локомотив.Първо ако можеш пиши на кирилица.Второ - формулирай си ясно въпросите.Разбрах само първия - кога Черно Море е побеждавал Локомотив в Пловдив след 1990 г.?Нали така?Ето:
27 февруари 2000 г.
Локомотив (Пловдив) - Черно море (Варна) 0:1
[0:1 Даниел Калчев 75'][/offtopic]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 05 авг 2010 17:15

Следващия пост на шльокавица автоматично ще спре достъпа на автора му до форума, независимо на кой отбор е фен. Аз лично с фенове на Черно Море няма какво да деля. Не е тайна, че има приятелски отношения между нас и аз лично винаги съм си пил бирата с момчетата както в Пловдив, така и във Варна. Въпреки всичко си има мач в събота и е нормално всеки да иска отбора му да спечели. Според мен има много фактори един отбор да победи, освен играчите и трениора. При нас в момента има голямо надъхване да се реваншират на публиката след мача в севлиево, стадиона е ремонтиран и ще има много хора, първи домакински мач и тн. Все неща, които според мен ще наклонят везните в наша полза. Но ако ги знаех мачовете как ще свършат 2 дена по-рано, нямаше да пиша в тоя форум, а щях да се плацикам на някоя яхта... :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Tribune Bessica

Мнениеот Tribune Bessica » 05 авг 2010 17:33

Уважение към моряците,но според мен в този мач ще паднете. Мачът е 2:1 или 2:0 за ГОЛЕМИЯ ЛОКОМОТИВ - Отборът на град Пловдив. Всичко хубаво моряци,но след нашия мач. А,и да не забравя. Гледайте този път да дойдете повече от 20 човека ;).

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 05 авг 2010 18:04

Ще видим колко ще дойдем, знам че ще има хора с автобус,коли и с влак.
Аз лично ще съм в Пловдив от Събота рано сутринта да си пия биричката на някое хладно местенце в топлия ви град :mrgreen:
Знам също така,че фактора домакинство ще окаже влияние в полза на Локо но защо да съм фен ако не ВЯРВАМ В ПОБЕДАТА на любимия си отбор :!: :?:

П.П. иначе браво на Пловдив1926 за безпристрастното му отношение при модерирането на форума!

П.П.2 - като ще сте големи ербапи само искам да кажа,че Ботев винаги са идвали повече от вас във Варна :mrgreen:
фалшива коса - фалшив футбол!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 авг 2010 18:08

Пловдив1926 написа:Черно Море за нас са както ние за Левски. Всеки път като тръгнат да изпадат от групата едва ли не имат с нас мач, падаме и ги реанимираме. След провала в Севлиево съм сигурен, че нашите ще скочат на 200 процента и пак ще бием Черно Море и то с разлика. Просто нямат късмет срещу нас, иначе наистина се чудя къде са тръгнали за евротурнири да се борят с тази селекция. А колкото до Жардел на тия години, с тези килограми единствената му функция е да докара някой фен повече на стадиона с избледнялата си слава...

Нищо вярно няма в думите ти, ама нищо... Първо кога сте ни "реанимирали" ? Що за глупост? Дали ще ни биете с разлика времето ще покаже, но от мачовете ви от миналия сезон и от подготовката + първяия мач в Севлиево не виждам с какво сте повече от нас.... Какво ни е на селекцията? Може би очакваш да вземем Меси и Роналдо? Като не си запознат защо говориш не ми е ясно? За Жардел ще видим, наистина не може да се очакват оит него чудеса, но той е от типа футболисти, които дори с присъствието си на терена дават преднина за нашия отбор!
Иначе предвиждам мининален успех за нас или равенство 1-1...
Късмет на Локо напред.

Факт е, че Ботев винаги са имали повече от тях на гостиувания във Варна, но е факт и, че ние рядко замъкваме повече от 50 човека в Пловдив... Дано сега сме повече ;)
Иначе не виждам защо се заяждат някои фенове на локото? Какво има да делим, при все, че доста от нашиоте фенове са в проиятелски отношения с вашите...

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 05 авг 2010 18:35

MORSKI написа:
Пловдив1926 написа:Черно Море за нас са както ние за Левски. Всеки път като тръгнат да изпадат от групата едва ли не имат с нас мач, падаме и ги реанимираме. След провала в Севлиево съм сигурен, че нашите ще скочат на 200 процента и пак ще бием Черно Море и то с разлика. Просто нямат късмет срещу нас, иначе наистина се чудя къде са тръгнали за евротурнири да се борят с тази селекция. А колкото до Жардел на тия години, с тези килограми единствената му функция е да докара някой фен повече на стадиона с избледнялата си слава...

Нищо вярно няма в думите ти, ама нищо... Първо кога сте ни "реанимирали" ? Що за глупост? Дали ще ни биете с разлика времето ще покаже, но от мачовете ви от миналия сезон и от подготовката + първяия мач в Севлиево не виждам с какво сте повече от нас.... Какво ни е на селекцията? Може би очакваш да вземем Меси и Роналдо? Като не си запознат защо говориш не ми е ясно? За Жардел ще видим, наистина не може да се очакват оит него чудеса, но той е от типа футболисти, които дори с присъствието си на терена дават преднина за нашия отбор!
Иначе предвиждам мининален успех за нас или равенство 1-1...
Късмет на Локо напред.

Факт е, че Ботев винаги са имали повече от тях на гостиувания във Варна, но е факт и, че ние рядко замъкваме повече от 50 човека в Пловдив... Дано сега сме повече ;)
Иначе не виждам защо се заяждат някои фенове на локото? Какво има да делим, при все, че доста от нашиоте фенове са в проиятелски отношения с вашите...

Чети внимателно. Имах предвид, че като сме в криза идва мача с вас, и дръпваме нагоре след като ви победим. Иначе реанимираме Левски след безумни загуби срещу тях, това исках да кажа, но май не се изразих възможно най-ясно. Иначе няма да коментирам кой къде ходил повече. Тези т.нар. "факти" са толкова податливи на коментар, че не е истина :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 авг 2010 18:41

Taка е, не се беше изразил правилно :) Иначе няма какво много да го обсъждаме то се вижда на стадиона ;) Но и няма чак такова значение кой колко ходи и къде ходи. Важното е всеки да си подкрепя любимия отбор ;)
А сектора за гости все още ли е на същото място или и него сте изместили?

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 05 авг 2010 19:12

MORSKI написа:Taка е, не се беше изразил правилно :) Иначе няма какво много да го обсъждаме то се вижда на стадиона ;) Но и няма чак такова значение кой колко ходи и къде ходи. Важното е всеки да си подкрепя любимия отбор ;)
А сектора за гости все още ли е на същото място или и него сте изместили?

Именно, вижда се :mrgreen: От доста години май сме номер едно по гостуваща публика, но както и да е, офтопик е това. Сектора за гости си е на същото място. Още ремонта не е стигнал до него съвсем. Има нова ограда и тн козметики, но като цяло си е на същото място. И той ще претърпи промени в бъдеще, ще се направят нови стълбища и тн, но за сега е в общи линии както пее Лили Иванова Каааакто преддиииии....

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 авг 2010 19:29

По темата: 1Х.
Извън темата: Много се радвам, че и тук поне в 3 поста става дума за "Левски". :) Всички знаем защо. :) :) :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 05 авг 2010 19:46

Това е защото Левски е голям отбор :) Как беше, ние крачим, а Левски лети :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Локо Пловдив”