Дефинирай брашнян чувал...
2009/2010
Черно море 3:2 Локо (Пд)
2008/2009
Черно море 2:1 Локо (Пд)
2007/2008
Черно море 2:1 Локо (Пд)
Минимални победи с един гол във Варна. Последния сезон бяхме пред изпадане, но ни бихте по най-случайния начин в света, с извънземна петичка и още два гола, дето няма втори като тях в целия свят. Иначе кой за какво ще се бори ще видим след няколко кръга. Ще стане ясно, коя от всичките "звездни" селекции в А група - че станаха много става за нещо и коя не.
Иначе съм съгласен, не сте лош отбор. Просто си мисля, че ще бием.
ЛОКО ПД - Черно море
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: ЛОКО ПД - Черно море
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Той Жоро си е и най-класния разиграващ халф в нашето първенство!Надявам се на хубав мач и победа за Моряците.На Локо успех след този кръг!
- wicked1913
- Контакти:
А вие как ни биете бе?
Също с по 1 гол разлика,като последния път със супер смешна дузпа - дето Бачев я напарви
Виж историята и ще видиш,че и вие ни биете с по 1 гол в Пловдив,като изключим най-безумната постъпка свързана с ЧЕРНО МОРЕ някога,дело на Вили Овчата глава
А този Хари ли е, Мари ли е какъв е незнам ... научи се на правопис поне малко,тогава тръгни да пишеш,изобщо няма да коментирам подобието ти на "коментар"
Също с по 1 гол разлика,като последния път със супер смешна дузпа - дето Бачев я напарви

Виж историята и ще видиш,че и вие ни биете с по 1 гол в Пловдив,като изключим най-безумната постъпка свързана с ЧЕРНО МОРЕ някога,дело на Вили Овчата глава

А този Хари ли е, Мари ли е какъв е незнам ... научи се на правопис поне малко,тогава тръгни да пишеш,изобщо няма да коментирам подобието ти на "коментар"

фалшива коса - фалшив футбол!
- Пловдив1926
- Контакти:
wicked1913 написа:А вие как ни биете бе?
Виж историята и ще видиш,че и вие ни биете с по 1 гол в Пловдив,като изключим най-безумната постъпка свързана с ЧЕРНО МОРЕ някога,дело на Вили Овчата глава![]()
Е аз не твърдя, че ви бием като брашнян човал. Просто си ви бием. Редовно и с по малко

Ето една снимчица от днес на стадиона малко да погъделичкаме хората

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Като единици и сработеност моряците превъзхождат смърфовете,но според мен фактора домакинство ще бъде решаващ и Локото ще вземат мача,макар и трудно..
-
- Контакти:
Момчета Черно Море ще ви смачка много по добри са от вас във всяка фаза и извинявам се но Христо Бонев не е за вас, ше ви съсъпе. Миналата година зимата направихте добра селекция и то с късмет. А има и още нещо ще станете тотаджийски отбор , като се има предвид кой ви е президента, пожелавам ви приятна компания с Локо София и Слаивя 

- Пловдив1926
- Контакти:
Кефи ме как мачкате и сте по-добри след една измъчена победа срещу колоса Пирин
Запази си пожеланията, все пак като се има предвид кой ви е президент, може да ви е лебедовата песен тоя сезон, знаеш ли 

- jorjy1966
- Контакти:
wicked1913 написа:А вие как ни биете бе?
Виж историята и ще видиш,че и вие ни биете с по 1 гол в Пловдив,като изключим най-безумната постъпка свързана с ЧЕРНО МОРЕ някога,дело на Вили Овчата глава![]()
Ти май ни учиш на правопис,морски ,но първо ти се научи:казва се "брашнян ",а не "брашлян" чувал.А колкото до мача бием си ви рутинно,без напрежение!САМО ЛОКО!!!
Локо завинаги!!!
-
- Контакти:
Пловдив1926 написа:Кефи ме как мачкате и сте по-добри след една измъчена победа срещу колоса ПиринЗапази си пожеланията, все пак като се има предвид кой ви е президент, може да ви е лебедовата песен тоя сезон, знаеш ли
Керчев и Лазаров ще бият Черно Море

Значи като сме падали от Сопот дай да спрем да си подкрепяме отбора, така ли ?То не е чудно тогава по тая логика, че Левски, които пролетта точно щото падаха от всеки срещнат, бяха по 500 души публика.Лесно е да си винаги със силните.А ние и в Б група сме имали мачове с по 4 хиляди души публика.А лично аз с Локомотив Плд пък нямам какво да деля.Просто за мен трябва да ви победим и това е.Ще видим какво ще се случи.