Ливърпул-Работнички (Официална тема)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул-Работнички (Официална тема)
styopa и аз мисля, че може да замине, но само при смяна на собствеността и поне 2-3 качествени попълнения. Към момента Рой каза, че е впечален. Лукас каза, че не иска да напуска... всичко сочи към оставане. Пък и не е чак толкова зле ако играе до себе си с джерард или акуилани.
Да няма спор.
Честно казано и да стане скоро продажбата малко ме съмнява Лейва да си замине.
Между другото дано да се реализират спекулациите за Фламини.За мен това е оптималния вариант за дефанзивен халф.
Честно казано и да стане скоро продажбата малко ме съмнява Лейва да си замине.
Между другото дано да се реализират спекулациите за Фламини.За мен това е оптималния вариант за дефанзивен халф.
Току що пуснах новината и в блога. Агента на Поулсен е признал, че се водят преговори за контракт, но незнае дали ще постигнат съгласие.
styopa написа:Прогноза 2:0
Един мач да позная.

Иначе каквото и да си говорим два отбора от различни планети.
Поне добре че лека полека се пускат малките да играят.
Иначе за Поулсен странна работа.За мен в общи линии малко глупав трансфер(ако стане).
- Mighty Reds
- Контакти:
SETANTA руулз
Много, ама много различни отбори - за "класата" на Работнички не ми се хортува, няма смисъл.
Първото ми впечатление - много усмивки имаше снощи на терена, от играчите, та чак до Рой на скамейката, което отдавна не съм го виждал на Анфийлд. Това говори много точно за настоящата атмосфера в Клуба.
Н'Гог-о - изтърва прекалено много положения, вкара и изработи, но така не може
, Пачеко - много желание за изява и скорване на голец, ама ядец - нищо не му се получаваше тая вечер, Мартин Кели - добро представяне.
Милан Йованович - поизгуби се, след като акостира на дясното крило, ако се не лъжа позицията му е отляво.
Джо Коул - игра с много настроение, доста топки раздаде, опита удари, такъв футболист ни липсваше.
Стиви и Кара нема какво да ги коментирам - сякаш бяха в доста по-добра кондиция от Мондиала.
Лукаш - почти не го забелязах и чух, ама точно това му беше работата (сиреч нямаше работа).
Горе-долу това са ми наблюденията, леко разсеяни с 4-5 "старобърнота"

Много, ама много различни отбори - за "класата" на Работнички не ми се хортува, няма смисъл.
Първото ми впечатление - много усмивки имаше снощи на терена, от играчите, та чак до Рой на скамейката, което отдавна не съм го виждал на Анфийлд. Това говори много точно за настоящата атмосфера в Клуба.
Н'Гог-о - изтърва прекалено много положения, вкара и изработи, но така не може

Милан Йованович - поизгуби се, след като акостира на дясното крило, ако се не лъжа позицията му е отляво.
Джо Коул - игра с много настроение, доста топки раздаде, опита удари, такъв футболист ни липсваше.
Стиви и Кара нема какво да ги коментирам - сякаш бяха в доста по-добра кондиция от Мондиала.
Лукаш - почти не го забелязах и чух, ама точно това му беше работата (сиреч нямаше работа).
Горе-долу това са ми наблюденията, леко разсеяни с 4-5 "старобърнота"

“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
Готов съм с анализа на двубоя. Всички които имат желание да го прочетат, намира се на обичайното място - http://myliverpoolway.blogspot.com