Георги Атанасов е левскар и е в таен заговор против ЦСКА?!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Георги Атанасов е левскар и е в таен заговор против ЦСКА?!
Това, което прави Атанасов само на пръв поглед е "ненормално". Всъщност, той много добре се е ориентирал и се опитва да прави бизнес, да търгува със страданието на феновете. Благодарение на омразата си към Левски, на конспиративните теории той си направи спортен сайт, издаде маса книги. Има и още нещо. Преди около 10 години Атанасов беше нормален журналист, който дори пишеше приятни материали. Обаче му се случи една беда, влезе в болница и преживя тежка операция. Мнозина твърдят, че след като излязъл вече не бил същият.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Има и още нещо важно, което съм засегнал в текста. Това са опитите на Титан да излезнат от стереотипа и матрицата в ЦСКА от последните 10-15 години. Вярвам, че има и други фенове като мен, на които им омръзна този омагьсан кръг, в който се въртят червените от дълги години. Ще дам един прост пример. Аз лично много уважавам фигура и легенда за ЦСКА като Стойчо Младенов, но въпреки това в последните две години, когато се сменяше треньорът при нас и се спрягаше неговото име, аз лично предпочитах да дойде някой нов, различен треньор при нас, някой който да даде нещо ново на клуба, нови насоки, идеи в развитието на любимият ми отбор. Това е едно от позитивните неща при Титан според мен, защото те определено търсят вятъра на промяната в клуба, опитват са да разбият стереотипа и матрицата в ЦСКА от последните години. Вярвам, че всички тези опити за промяна в клуба имат позитивен оттенък. Дори и да не се получи с даден треньор и конкретно с неговата стратегия, клубът трупа опит, опит в търсенето на правилна политика, правилно управление и т.н. Опит, който може да бъде много ценен в развитието на клуба, дори и да се е стигнало до провал при конкретния случай. Ето Андоне се провали, но поне пробвахме и можем да си извадим някои изводи от този негов провал.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
ГА не е левскар, а тъпанар, или по-точно прави се на луд, защото си мисли, че това се харчи. А колкото до странните действия на Титаните, те не са породени от желание да бъдат оригинални, а от това, че не разбират нищо от футбол, в резултат на което се връзват на всякакви странни предложения на съветници, които като ги гледат, се изпълват с мерак да си понапълнят джобовете за тяхна сметка. Ака бяха шарани, на бастун щяха да кълват, ма това не ги прави по-оправни от другите шарани, дето не правят така.
Последна промяна от защо на 05 авг 2010 09:45, променено общо 1 път.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- deepblue1963
danko_sot написа:Има и още нещо важно, което съм засегнал в текста. Това са опитите на Титан да излезнат от стереотипа и матрицата в ЦСКА от последните 10-15 години. Вярвам, че има и други фенове като мен, на които им омръзна този омагьсан кръг, в който се въртят червените от дълги години. Ще дам един прост пример. Аз лично много уважавам фигура и легенда за ЦСКА като Стойчо Младенов, но въпреки това в последните две години, когато се сменяше треньорът при нас и се спрягаше неговото име, аз лично предпочитах да дойде някой нов, различен треньор при нас, някой който да даде нещо ново на клуба, нови насоки, идеи в развитието на любимият ми отбор. Това е едно от позитивните неща при Титан според мен, защото те определено търсят вятъра на промяната в клуба, опитват са да разбият стереотипа и матрицата в ЦСКА от последните години. Вярвам, че всички тези опити за промяна в клуба имат позитивен оттенък. Дори и да не се получи с даден треньор и конкретно с неговата стратегия, клубът трупа опит, опит в търсенето на правилна политика, правилно управление и т.н. Опит, който може да бъде много ценен в развитието на клуба, дори и да се е стигнало до провал при конкретния случай. Ето Андоне се провали, но поне пробвахме и можем да си извадим някои изводи от този негов провал.
Щом като Титан искат да "избягат" от стереотипа(ти нали знаеш,че от "Матрицата" никой не може да избяга

ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
deepblue1963 написа:.
Щом като Титан искат да "избягат" от стереотипа(ти нали знаеш,че от "Матрицата" никой не може да избяга![]()
![]()
),защо назначиха Костадинов?Той някаква "новина" ли е за ЦСКА?Да,ще излязат от стереотипа.При тях ЦСКА ще домакинствува на "В.Левски"!И стига с това:"Провалихме се с този,но ще си вземем поуките като почнем с онзи"!Целта е да не се проваляш,а не "да се учиш от грешките си" до безкрайност.Забравяш,че,преди Андоне и Пенев се провали-направихте ли си изводите тогава?
Прав си за Костадинов. Мислех си за Майкъла лятото, когато се търсеше нов спортен директор. Но и той ще е доста рискован ход, все пак знаем че е с доста чепат характер, а и няма никакъв опит като футболен управленец. Няма такъв филм, в който да не се проваляш никога и винаги да взимаш правилните решения. Напротив, човек се учи от грешките си и така върви напред и израства. Айде не ме карай да подхващам темата за Левски. Гонзо си намери удобен треньор в лицето на Ясен, но всички знаем, че Илиян Илиев щеше да свърши далеч по-добра работа. В момента ЦСКА за мен е на по-прав път от Левски и най-важното ЦСКА е с повече перспективи за развитие. Ако Костадинов и Дочев успеят да овладеят положението в отбора и успеят до първия мач за влизане в групите поне малко да сработят новите попълнения ситуациите в двата клуба изведнъж могат доста да се променят и обърнат и Левски да изпадне в скоро време в ситуацията на ЦСКА сега
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Автора май е прекалил с отровните гъби , то бива глупости .
ГА има позиция и му стиска да я изрази . Със сигурност не винаги е прав , и с някои негови приятелчета като ЖАк Мих печелят като разпалват излишни страсти . ГА обаче беше единствения на който му стискаше да пише против черепа ,докато останалите му ближеха задника. В крайна сметка ефекта беше съмнителен защото след Божков нещата се влошиха.
За много неща свързани с ГФС и мафията там ГА е абсолютно прав , и е от малкото които ги казват в прав текст . Ползата от него е доста по-голяма от вредата , за разлика от Сашо диков например . А че е армеец спор няма .
ГА има позиция и му стиска да я изрази . Със сигурност не винаги е прав , и с някои негови приятелчета като ЖАк Мих печелят като разпалват излишни страсти . ГА обаче беше единствения на който му стискаше да пише против черепа ,докато останалите му ближеха задника. В крайна сметка ефекта беше съмнителен защото след Божков нещата се влошиха.
За много неща свързани с ГФС и мафията там ГА е абсолютно прав , и е от малкото които ги казват в прав текст . Ползата от него е доста по-голяма от вредата , за разлика от Сашо диков например . А че е армеец спор няма .
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!
dodo7271 написа:Това, което прави Атанасов само на пръв поглед е "ненормално". Всъщност, той много добре се е ориентирал и се опитва да прави бизнес, да търгува със страданието на феновете. Благодарение на омразата си към Левски, на конспиративните теории той си направи спортен сайт, издаде маса книги. Има и още нещо. Преди около 10 години Атанасов беше нормален журналист, който дори пишеше приятни материали. Обаче му се случи една беда, влезе в болница и преживя тежка операция. Мнозина твърдят, че след като излязъл вече не бил същият.
Напълно точно. Човека просто е намерил нишата за добра печалба.
Хан Крум написа:Автора май е прекалил с отровните гъби , то бива глупости .

Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- david_villa
- Контакти:
Не е левскар, естествено, просто си има свой начин на изразяване, чрез който печели аудитория.
- TPAKTOP
- Контакти:
danko_sot ГА наистина има книга и се казва точно "Заговорът срещу ЦСКА" На корицата са Боби и Томов. За съжаление си я купих. Веднъж трябваше да се редя на голяма опашка в данъчното и реших да убия времето като си я взема и да попрочета малко. Ами и за това не става. Всичко е много сложно написано в комунизтически стил и не е четиво което да те грабне и да го прочетеш на един дъх. Не може да спори дори с нашия съфорумник Паоло Куелю
А на него не му се вързвай щото той само си говори някакви измислици. В ДБ можеш да се хванеш за главата ако прочетеш коментарите на статиите му. Българският речник е беден за такива изрази. Дори има псувни на чужди езици. Но рекламодателите плащат по-скъпо като сайта е по-посещаван без значение че хората влизат там само за да псуват!

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата