Георги Атанасов е левскар и е в таен заговор против ЦСКА?!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

dodo7271
Контакти:

Re: Георги Атанасов е левскар и е в таен заговор против ЦСКА?!

Мнениеот dodo7271 » 05 авг 2010 09:01

Това, което прави Атанасов само на пръв поглед е "ненормално". Всъщност, той много добре се е ориентирал и се опитва да прави бизнес, да търгува със страданието на феновете. Благодарение на омразата си към Левски, на конспиративните теории той си направи спортен сайт, издаде маса книги. Има и още нещо. Преди около 10 години Атанасов беше нормален журналист, който дори пишеше приятни материали. Обаче му се случи една беда, влезе в болница и преживя тежка операция. Мнозина твърдят, че след като излязъл вече не бил същият.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 05 авг 2010 09:07

Има и още нещо важно, което съм засегнал в текста. Това са опитите на Титан да излезнат от стереотипа и матрицата в ЦСКА от последните 10-15 години. Вярвам, че има и други фенове като мен, на които им омръзна този омагьсан кръг, в който се въртят червените от дълги години. Ще дам един прост пример. Аз лично много уважавам фигура и легенда за ЦСКА като Стойчо Младенов, но въпреки това в последните две години, когато се сменяше треньорът при нас и се спрягаше неговото име, аз лично предпочитах да дойде някой нов, различен треньор при нас, някой който да даде нещо ново на клуба, нови насоки, идеи в развитието на любимият ми отбор. Това е едно от позитивните неща при Титан според мен, защото те определено търсят вятъра на промяната в клуба, опитват са да разбият стереотипа и матрицата в ЦСКА от последните години. Вярвам, че всички тези опити за промяна в клуба имат позитивен оттенък. Дори и да не се получи с даден треньор и конкретно с неговата стратегия, клубът трупа опит, опит в търсенето на правилна политика, правилно управление и т.н. Опит, който може да бъде много ценен в развитието на клуба, дори и да се е стигнало до провал при конкретния случай. Ето Андоне се провали, но поне пробвахме и можем да си извадим някои изводи от този негов провал.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 05 авг 2010 09:16

ГА не е левскар, а тъпанар, или по-точно прави се на луд, защото си мисли, че това се харчи. А колкото до странните действия на Титаните, те не са породени от желание да бъдат оригинални, а от това, че не разбират нищо от футбол, в резултат на което се връзват на всякакви странни предложения на съветници, които като ги гледат, се изпълват с мерак да си понапълнят джобовете за тяхна сметка. Ака бяха шарани, на бастун щяха да кълват, ма това не ги прави по-оправни от другите шарани, дето не правят така.
Последна промяна от защо на 05 авг 2010 09:45, променено общо 1 път.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 05 авг 2010 09:28

danko_sot написа:Има и още нещо важно, което съм засегнал в текста. Това са опитите на Титан да излезнат от стереотипа и матрицата в ЦСКА от последните 10-15 години. Вярвам, че има и други фенове като мен, на които им омръзна този омагьсан кръг, в който се въртят червените от дълги години. Ще дам един прост пример. Аз лично много уважавам фигура и легенда за ЦСКА като Стойчо Младенов, но въпреки това в последните две години, когато се сменяше треньорът при нас и се спрягаше неговото име, аз лично предпочитах да дойде някой нов, различен треньор при нас, някой който да даде нещо ново на клуба, нови насоки, идеи в развитието на любимият ми отбор. Това е едно от позитивните неща при Титан според мен, защото те определено търсят вятъра на промяната в клуба, опитват са да разбият стереотипа и матрицата в ЦСКА от последните години. Вярвам, че всички тези опити за промяна в клуба имат позитивен оттенък. Дори и да не се получи с даден треньор и конкретно с неговата стратегия, клубът трупа опит, опит в търсенето на правилна политика, правилно управление и т.н. Опит, който може да бъде много ценен в развитието на клуба, дори и да се е стигнало до провал при конкретния случай. Ето Андоне се провали, но поне пробвахме и можем да си извадим някои изводи от този негов провал.

Щом като Титан искат да "избягат" от стереотипа(ти нали знаеш,че от "Матрицата" никой не може да избяга :) :) :) ),защо назначиха Костадинов?Той някаква "новина" ли е за ЦСКА?Да,ще излязат от стереотипа.При тях ЦСКА ще домакинствува на "В.Левски"!И стига с това:"Провалихме се с този,но ще си вземем поуките като почнем с онзи"!Целта е да не се проваляш,а не "да се учиш от грешките си" до безкрайност.Забравяш,че,преди Андоне и Пенев се провали-направихте ли си изводите тогава?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 05 авг 2010 09:41

deepblue1963 написа:.
Щом като Титан искат да "избягат" от стереотипа(ти нали знаеш,че от "Матрицата" никой не може да избяга :) :) :) ),защо назначиха Костадинов?Той някаква "новина" ли е за ЦСКА?Да,ще излязат от стереотипа.При тях ЦСКА ще домакинствува на "В.Левски"!И стига с това:"Провалихме се с този,но ще си вземем поуките като почнем с онзи"!Целта е да не се проваляш,а не "да се учиш от грешките си" до безкрайност.Забравяш,че,преди Андоне и Пенев се провали-направихте ли си изводите тогава?

Прав си за Костадинов. Мислех си за Майкъла лятото, когато се търсеше нов спортен директор. Но и той ще е доста рискован ход, все пак знаем че е с доста чепат характер, а и няма никакъв опит като футболен управленец. Няма такъв филм, в който да не се проваляш никога и винаги да взимаш правилните решения. Напротив, човек се учи от грешките си и така върви напред и израства. Айде не ме карай да подхващам темата за Левски. Гонзо си намери удобен треньор в лицето на Ясен, но всички знаем, че Илиян Илиев щеше да свърши далеч по-добра работа. В момента ЦСКА за мен е на по-прав път от Левски и най-важното ЦСКА е с повече перспективи за развитие. Ако Костадинов и Дочев успеят да овладеят положението в отбора и успеят до първия мач за влизане в групите поне малко да сработят новите попълнения ситуациите в двата клуба изведнъж могат доста да се променят и обърнат и Левски да изпадне в скоро време в ситуацията на ЦСКА сега
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 05 авг 2010 10:33

Автора май е прекалил с отровните гъби , то бива глупости .
ГА има позиция и му стиска да я изрази . Със сигурност не винаги е прав , и с някои негови приятелчета като ЖАк Мих печелят като разпалват излишни страсти . ГА обаче беше единствения на който му стискаше да пише против черепа ,докато останалите му ближеха задника. В крайна сметка ефекта беше съмнителен защото след Божков нещата се влошиха.
За много неща свързани с ГФС и мафията там ГА е абсолютно прав , и е от малкото които ги казват в прав текст . Ползата от него е доста по-голяма от вредата , за разлика от Сашо диков например . А че е армеец спор няма .
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 05 авг 2010 10:50

dodo7271 написа:Това, което прави Атанасов само на пръв поглед е "ненормално". Всъщност, той много добре се е ориентирал и се опитва да прави бизнес, да търгува със страданието на феновете. Благодарение на омразата си към Левски, на конспиративните теории той си направи спортен сайт, издаде маса книги. Има и още нещо. Преди около 10 години Атанасов беше нормален журналист, който дори пишеше приятни материали. Обаче му се случи една беда, влезе в болница и преживя тежка операция. Мнозина твърдят, че след като излязъл вече не бил същият.

Напълно точно. Човека просто е намерил нишата за добра печалба.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 05 авг 2010 11:11

Хан Крум написа:Автора май е прекалил с отровните гъби , то бива глупости .
ГА има позиция и му стиска да я изрази . Със сигурност не винаги е прав , и с някои негови приятелчета като ЖАк Мих печелят като разпалват излишни страсти . ГА обаче беше единствения на който му стискаше да пише против черепа ,докато останалите му ближеха задника. В крайна сметка ефекта беше съмнителен защото след Божков нещата се влошиха.
За много неща свързани с ГФС и мафията там ГА е абсолютно прав , и е от малкото които ги казват в прав текст . Ползата от него е доста по-голяма от вредата , за разлика от Сашо диков например . А че е армеец спор няма .

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 05 авг 2010 13:44

Не е левскар, естествено, просто си има свой начин на изразяване, чрез който печели аудитория.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 05 авг 2010 14:36

danko_sot ГА наистина има книга и се казва точно "Заговорът срещу ЦСКА" На корицата са Боби и Томов. За съжаление си я купих. Веднъж трябваше да се редя на голяма опашка в данъчното и реших да убия времето като си я взема и да попрочета малко. Ами и за това не става. Всичко е много сложно написано в комунизтически стил и не е четиво което да те грабне и да го прочетеш на един дъх. Не може да спори дори с нашия съфорумник Паоло Куелю :lol: А на него не му се вързвай щото той само си говори някакви измислици. В ДБ можеш да се хванеш за главата ако прочетеш коментарите на статиите му. Българският речник е беден за такива изрази. Дори има псувни на чужди езици. Но рекламодателите плащат по-скъпо като сайта е по-посещаван без значение че хората влизат там само за да псуват!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Върни се в “ЦСКА”