Червенков АУТ????
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Червенков АУТ????
Еми според мен лоша новина за Литекс ..... точно преди плейофите на Лига Европа
ама ГГ си решава

[center]

[/center]

runnersa написа:honda написа:Това се очакваше. Преди 2 дни писах ,че ако Литекс отпадне от Жилина, ще има катаклизми в отбора- все пак вчера загубиха между 3 и 10 мил. евро. Най-нормалното в такъв случай е Червенков да си тръгне. Най-вероятно ще бъдат продадени и звездите на отбора- Попов, Дока, Нифлор,Галато. Все пак Гриша Ганчев много добре знае как да управлява един футболен клуб,а там има едно желязно правило приходите трябва са повече от разходите. Разходите вече бяха направени за модернизация на стадиона, сега е ред да бъдат реализирани приходите,ако не от УЕФА, то от продажба. Такава е логиката .
Е добре де все пак има още шанс да влязат поне в ЛЕ и да вземат тпоне тези 3 за които говориш, а и ще са поставени според мен прибързано ртешение! Все пак ни направи шампиони, а срещу софийските отбори за пръв път от много време имахме облик и ги биехме наред с изключение гостуването на Цска, но то не беше решаващо! Са си вземем пак някой тип Мърко дето си има пристрастия към сини или червени си ни бият с лекота, а накрая както обикновено ще се борим за 4 място
За влизане в групите на ЛЕ премията е около 1млн. евро,а не 3млн. Шампион ,който достигне до 4 кв. кръг и не влезе в ШЛ(като Левски миналата година) ,получава утешителна допълнелна премия от около 2,5 млн евро. Няма да коментирам треньорските качества на Червенков и дали уволнението/оставката е правилна или не. Само бих ти казал ,че навсякъде по света ,ако не изпълниш поставените задачи следва освобождаване от длъжността,а Червенков и отбора му не изпълниха поставената задача минимум - достигане на 4-ти квалификационен кръг на ШЛ.
Последна промяна от honda на 05 авг 2010 13:56, променено общо 1 път.
Gutev написа:unobg написа:Gutev написа:За мен това решение е меко казано абсурдно. Каквото и да е положението, колкото и слаби да са били Левски и ЦСКА, Червенков направи отбора шампион след десетгодишна пауза и то по категоричен начин и не може да има такова отношение към него въпреки загубата от Жилина.
На него какво му е отношението към юношите или това към Кишишев, Светльо Тодоров и Мишо Венков? Радвам се, че се маха.
Ем като си доволен радвай се, сега пак ще се борите за 5-тото място с Локо София и Черно Море
Радвам се, радвам се, че избраха Феро и се надявам да остане треньор на отбора за по-дълго. Няма смисъл да взимаме разни бивши червени и сини, които винаги се провалят. В крайна сметка когато гарантираш нещо и кажеш, че ще го изпълниш, а не го направиш какво друго трябва да стане? Защото Попето си заминаваше, Нифлор и Барт също, но останаха защото Червенков каза, че може да вкара отбора в групите

- unist_gp
- Контакти:
beroi4eto написа:кво е виновен Червенов ве че медийната звезда рита като каруцар и остави отбора си с човек по-малко. Хорта в Европа стоят по 20 години начело на 1 отбор, със успехи и неуспехи
не сме виновни аз и ти,които гледаме по телевизията...
когато си обаче тренер и са ти казали,че има интерес от Кьолн и Леверкузен за над 1 милион евро за този играч и знаеш какво означават подобни пари за България, го хващаш за шортите и го държиш 5 мин. до теб в треньорската зона, до като се поуспокои. (след като за 2 мин. са паднали два гола и той има картон е ясно какво може да се случи)
Червенков направи сериозната грешка да с еоправдава със съдиите, при положение,че заради българските съдии се подвизава на евросцената. мисля,че някъде тук чашата преля и за пълен непукист като Гришката Ганчев, за когото конете са по важни същества от хората ...
Последна промяна от unist_gp на 05 авг 2010 13:59, променено общо 1 път.
- ace_ventura
- Контакти:
sixtynine написа:Смятайте до колко Червенков е направил Литекс шампион!
Смятаме, това обаче може да се каже за повечето титли в последните 20 години.
Нали не си мислиш, че Ераносян направи Локото шампиони ... !
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.
- maximalniq
- Контакти:
honda написа:runnersa написа:honda написа:Това се очакваше. Преди 2 дни писах ,че ако Литекс отпадне от Жилина, ще има катаклизми в отбора- все пак вчера загубиха между 3 и 10 мил. евро. Най-нормалното в такъв случай е Червенков да си тръгне. Най-вероятно ще бъдат продадени и звездите на отбора- Попов, Дока, Нифлор,Галато. Все пак Гриша Ганчев много добре знае как да управлява един футболен клуб,а там има едно желязно правило приходите трябва са повече от разходите. Разходите вече бяха направени за модернизация на стадиона, сега е ред да бъдат реализирани приходите,ако не от УЕФА, то от продажба. Такава е логиката .
Е добре де все пак има още шанс да влязат поне в ЛЕ и да вземат тпоне тези 3 за които говориш, а и ще са поставени според мен прибързано ртешение! Все пак ни направи шампиони, а срещу софийските отбори за пръв път от много време имахме облик и ги биехме наред с изключение гостуването на Цска, но то не беше решаващо! Са си вземем пак някой тип Мърко дето си има пристрастия към сини или червени си ни бият с лекота, а накрая както обикновено ще се борим за 4 място
За влизане в групите на ЛЕ премията е около 1млн. евро,а не 3млн. Шампион ,който достигне до 4 кв. кръг и не влезе в ШЛ(като Левски миналата година) ,получава утешителна допълнелна премия от около 2,5 млн евро. Няма да коментирам треньорските качества на Червенков и дали уволнението/оставката е правилна или не. Само бих ти казал ,че навсякъде по света ,ако не изпълниш поставените задачи следва освобождаване от длъжността,а Червенков и отбора му не изпълниха поставената задача минимум - достигане на 4-ти квалификационен кръг на ШЛ.
Вече е 3 милиона евро за влизане в групите, отделно се дават пари на всеки преминат кръг, а ако отпадаш от ШЛ както Литекс, ти дават още един бонус.

Аз пък не знам някой въобще мислил ли си е че Литекс може да взлезне в ШЛ.Това е абсурдно.Относно Жилина и Литекс още в първия мач се видя че Жилина е по класен отбор от Литекс.Така че какво искат от (иначе този рядко мазен тип) Червенков не знам?Просто със всяка година изоставаме.Сега слушам школата на Литекс ( юноши старша 92 г ) са били доста здрав отбор.Еми да продава отбора ,да маха пенсиите ( може да се остави някой като за респект) и да пуска младите момци да им дава по 1500 лв заплати + премия за добро представяне и това е .До кога ше чакаме?Същото се отняся и за Левски и цска.Така и така нивото ни е слабо,поне да знам че е играят юноши на клубовете,българи.Когато тия юноши започнат да играят горе долу сносно всичко ще тръгне на горе.А не като сега ,някакви чужденци които взимат безбожни за БГ стандартите пари и на всичко от горе не могат да трепнат.
Последна промяна от sl321 на 05 авг 2010 14:02, променено общо 1 път.
пак на време се осети ГРИШАТА да го изгони ТОЯ СМЕШНИК ЧЕРВЕНКОВ
honda написа:runnersa написа:honda написа:Това се очакваше. Преди 2 дни писах ,че ако Литекс отпадне от Жилина, ще има катаклизми в отбора- все пак вчера загубиха между ]
Така е, но все пак Гришата 10 години си търси тренъор който да го направи шампион и сега с лека ръка да махне човека който му я донесе