Червенков АУТ????
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- ibrahim_galatasaray
- Контакти:
Червенков АУТ????
Това определено ме изненада!Незнам дали е вярно(най-вероятно е) но може би е за добро.Лошото е че не останаха треньори които не минаха през ловеч.Предполагам че отново Ферарио ще е начело...... Лошооооо,да не забравяме че все пак имаме още 2 мача за влизане в групите на лига Европа.
- maximalniq
- Контакти:
Re: Червенков АУТ????
Преди няколко месеца във студиото на Ринг БГ си говориха как при първия неуспех във Европа Червенков ще се махне защото Гриша Ганчев знае какво е спечелил отбора му благодарение на него и какво е спечелил благодарение на Червенков. Е явно това се оказа вярно...

- unist_gp
- Контакти:
от утре предполагам,че Червенков ще е тренер на Славия...
както чичо Венци обича да казва - той е направил Литекс шампиони....
Гриша Ганчев е бесен за проваления трансфер на Ив.Попов в Бундеслигата. Вината за това изцяло е на Червенков.

Гриша Ганчев е бесен за проваления трансфер на Ив.Попов в Бундеслигата. Вината за това изцяло е на Червенков.
Извънредно: Ангел Червенков вече не е треньор на Литекс
- Ultras_Levski
- Контакти:
unist_gp написа:от утре предполагам,че Червенков ще е тренер на Славия...
Значи в Ловеч може да чакат Кокала

~ И два живота да имах,и двата за теб ще ги дам - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ! ~
За мен това решение е меко казано абсурдно. Каквото и да е положението, колкото и слаби да са били Левски и ЦСКА, Червенков направи отбора шампион след десетгодишна пауза и то по категоричен начин и не може да има такова отношение към него въпреки загубата от Жилина.
Gutev написа:За мен това решение е меко казано абсурдно. Каквото и да е положението, колкото и слаби да са били Левски и ЦСКА, Червенков направи отбора шампион след десетгодишна пауза и то по категоричен начин и не може да има такова отношение към него въпреки загубата от Жилина.
На него какво му е отношението към юношите или това към Кишишев, Светльо Тодоров и Мишо Венков? Радвам се, че се маха.
Това се очакваше. Преди 2 дни писах ,че ако Литекс отпадне от Жилина, ще има катаклизми в отбора- все пак вчера загубиха между 3 и 10 мил. евро. Най-нормалното в такъв случай е Червенков да си тръгне. Най-вероятно ще бъдат продадени и звездите на отбора- Попов, Дока, Нифлор,Галато. Все пак Гриша Ганчев много добре знае как да управлява един футболен клуб,а там има едно желязно правило приходите трябва са повече от разходите. Разходите вече бяха направени за модернизация на стадиона, сега е ред да бъдат реализирани приходите,ако не от УЕФА, то от продажба. Такава е логиката .
- gunner4life
- Контакти:
Чаках някой да направи тема, за да си поговорим за абсурда в България и в частност в бг футбола. Тази новина леко казано ме втрещи. Да уволниш треньора, който според мен е най-добрия в България в момента и който спечели убедително титлата миналата година е леко казано абсурд.
Да Червенков не успя да класира Литекс в групите на ШЛ, но Ганчев явно си е помислил, че неговия отбор е нещо повече от средно европейски (в най-добрия случай) и е без никакви успехи в Европа. Да уволниш треньор само заради един мач
... Ще си помисли човек, че Литекс е Барселона и че случилото се вчера е супер изненада. Че то Перез даде на Пелигрини цял сезон преди да го махне.
Да не забравяме, че още имат шанс за ЛЕ, но според мен и този шанс си отиде с уволнението на Черненков
Да Червенков не успя да класира Литекс в групите на ШЛ, но Ганчев явно си е помислил, че неговия отбор е нещо повече от средно европейски (в най-добрия случай) и е без никакви успехи в Европа. Да уволниш треньор само заради един мач

Да не забравяме, че още имат шанс за ЛЕ, но според мен и този шанс си отиде с уволнението на Черненков

ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34