Литекс,ЦСКА и Левски поставени в плейофите за влизане в ЛЕ!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Re: Литекс,ЦСКА и Левски поставени в плейофите за влизане в ЛЕ!

Мнениеот bultras4e » 05 авг 2010 01:51

UltraBlue. написа:И другото което искам да ви кажа.. почнете да се държите малко по прилично и подкрепяйте българските отбори в Европа.. а не като някой падне да се смеете щото всички бяхте много весели като Левски падна... падна но тези нещастници имаха точно 1 положение за 90 мин и го вкараха а Левски се съсипаха да изпускат... а същите тези Жилина отстраниха Литекст с общ резултат 4:2 и биха ЦСКА в контролна среща 3:1 до колкото си спомням и това беше най-малкото с което се разминаха.. така че се опитвайте поне в Европа да подкрепяте отборите..

Много точно казано... :)
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 05 авг 2010 01:51

haha написа:
UltraBlue. написа:Много се изхвърляш.. аз не знам ти само резултата ли гледаш или кво ??? Не виж че всеки мач съдията го решава... срещу Берое измислена дуспа , на Жилина гол от засада , на Левски два гола отмени.. е за кво си говориме ? До колкото чух днес по Дарик , коментатора каза при първия гол... тук трябва да има нарушение срещу Бодуров.. не не няма и бум контра атака гол... може и да се лъжа ама така ми се чу , а и може ли при всяко докосване фаул да свири и картон да показва.. направо съм нервиран много.. исках много втори български отбор да направи пробив в Европа , ама явно няма да е тази година :oops: . Дано направиме нещо в ЛЕ , че иначе...

Е,то е най-лесно да се оправдаеш със съдиите,а да не погледнеш колко си зле.Дали съдиите са щели да отсъдят някое,от избоенито от теб положения по различен начин,надали това щеше да повлияе на нивото на БГ футбола.Разберете го-много сме зле и не съдиите или УЕФА са причината за това.

Добре де.. ако гледаш в Ловеч хората се опитват да правят нещо за футбола и дават някакви пари ако не беше тоя скапаняк съдията .. по точно съдиите щото и двата мача подпираха много здраво Жилина.. Литекс вече щеше да е сигурен участник в ЛЕ най-малко .. което им носеше поне 3 млн евро , ако и тези пари ги бяха вложили в селекция примерно щеше да е друго нали ? А представи си в ШЛ бяха влезнали.. това че нивото ни не е в добро състояние съм съгласен , но Жилина ей от такива клизми станаха отбор.. тая година пак ще си вземат някой лев и пак ще вложат пари във футбола и до година и с повече от 3:1 ще бият..

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 05 авг 2010 01:53

UltraBLue прав си човек, но манталитета ни е такъв...

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 05 авг 2010 02:01

TheClub написа:UltraBLue прав си човек, но манталитета ни е такъв...

Така е.. но поне да спрат да мрънкат какъвто е футбола ни... такива сме и ние.. заедно се допълваме!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 05 авг 2010 02:06

UltraBlue. написа:
TheClub написа:UltraBLue прав си човек, но манталитета ни е такъв...

Така е.. но поне да спрат да мрънкат какъвто е футбола ни... такива сме и ние.. заедно се допълваме!

A и мен много ме дразни като кажат, каквато държавата такъв и футболът! Защото ако феновете сме на ниво ще вдигнем футбола!!! Няма да има нужда от бойковци и прочие... Но кой да се сети...

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 05 авг 2010 02:06

Какъв скапан съдия бе брато,Май много бързо някои забравиха как протече първия мач в Ловеч.Ако се гледа мача по положения,нямаше сега да мрънкан някои.истината е,че Жилина са здрав отбор,а литекс мрънкала.Само сравнете изказванията им преди и след мача и ще разберете защо сме такива самолюбци.Типичен пример за селски тарикат е Ивелин Попов.Аз само като видях гиганта отпред и оне белия в средата дето правеше каквото си поиска,се разбра как ще свърши мача.Българите сме селски тарикати и затова ще ни бият като маче от дирек.Ако съпоставим мача на Литекс със Жилина и този на Левски с тях,ще разберем каква е разликата на отборите в Европа.На едните ин трябва късмет,а на другите да им зашият устата,че говорят врели некипели.Червенков спокойно може да си смени името на Оранжавенко да не му личи как се излага
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Мнениеот YoTheReal » 05 авг 2010 02:11

Когато ни се паднат силни отбори, ги отстраняваме. Като ни се паднат анонимници, падаме. Доказана теория.
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 авг 2010 02:13

И кой силен сме отстранили през последните 10- 15 години освен силния сеозн на Левски в Уефа, който е като оазис в пустинята?

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 авг 2010 02:18

В Европа знаят защо участват в турнирите, а ние - не. В Литекс се били опитвали да правят нещо... МУАХАХАХА. Неещо не доразбрах. От една година в Ловеч е пристигнало едно качествено попълнение - Галато. Другото е плява! Но понеже титла в България е лесно да вземеш, няма проблем. На българският шампион за пореден път му лъсна д-то. Ясен и не знам кой си ще ми говорят как Калмар били сериозен отбор. Лелеле! Ако четем между редовете, може да чуем: "Бе понасрал съм се малко, ако замирише няма проблем, то динята виновна (Извинявам се за френския си.)"Че той Бойко лъже и се оправдава по - добре. Хората са някакви полупрофесионалисти, участват в ЕКТ за спорта, а ние изкарваме амбиции за групи. Мустакът по-нисък от тревата като се дъним, ама направихме добър резултат в два мача (разбирай равен и победа с половин на нула над един от най-слабите отбори на ЦСКА в последните 5-6 години) и почва с лакардиите. Не можеш да вземеш без първо да дадеш! Нашите управляващи не са дорасли на това ниво да разберат някакви простички истини. С трици маймуни не се ловят! Ами най-добре приемете, че нашите отбори са далеч вече от средноевропейска класа, съвсем скоро ще сме под Жилина и БАТЕ. Нека си се радваме над победи над Клифтънвил и Калмар, че скоро може да нямаме тази възможност.
Хоуг! :mrgreen:
П.С. И е крайно време да спрем да търсим под вола теле и как съдията бил виновен, че отпаднали! Да играе съдията, разбирам, но там са 11 души, които играят. Това, че са малодушници е друг въпрос. Вижте ПАОК какво направи тая вечер, вижте Йънг Бойс и Шериф след като бе свирена дузпа в тяхна вреда.
Последна промяна от metodito на 05 авг 2010 02:32, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 05 авг 2010 02:20

MORSKI написа:И кой силен сме отстранили през последните 10- 15 години освен силния сеозн на Левски в Уефа, който е като оазис в пустинята?

Щом за теб руски, немски, френски отбори не са силни...

Върни се в “Футбол - България”