Има ли ЦСКА присвоени песни от други агитки?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Има ли ЦСКА присвоени песни от други агитки?
По-добре обърнат лъв отколкото бяло петно поне само това се видя......... не че не се изложихме и ние, ама като говориш виж и вие какво направихте пък после хули и се смей..........
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!
Re: Чудене?
mironi88 написа:И моля не ми обяснявайте, че тези песни са крадени от чужди агитки. Една Horto Magico я има във варианти на 4-5 езика.
Ако трябва да напрвя въпроса по простичък. Кой ги е вкарал в България и им е измислил български вариант, а другия просто е сменил думите.
Аз ли нещо не те разбирам, или ти твърдиш, че "Какво е небето..." е заимствано от"Кой сега е номер едно"

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- maximalniq
- Контакти:
Re: Чудене?
Tommi написа:mironi88 написа:И моля не ми обяснявайте, че тези песни са крадени от чужди агитки. Една Horto Magico я има във варианти на 4-5 езика.
Ако трябва да напрвя въпроса по простичък. Кой ги е вкарал в България и им е измислил български вариант, а другия просто е сменил думите.
Аз ли нещо не те разбирам, или ти твърдиш, че "Какво е небето..." е заимствано от"Кой сега е номер едно"
Е как , виш колко много буквички са откраднати...

говори за викането между секторите, не за самата песен, което ако не се лъжа тръгна първо от феновете на Ботев, но както и да е комплексари колкото искаш и навсякъде....
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!
А авторът ще каже ли нещо за "На площад "Сан Бабила" и техния вариант 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- maximalniq
- Контакти:
"Бий чорбата по главата" трябва да му сложим патент защото всички отбори от А група го изпозлват...

Не. Какво е небето се пее от както се помня. Но "Какво е небето" и отговор от другия сектор? Това никога нямаше да бъде направено ако не беше първо Северната трибуна. Всъщност зададох един простичък въпрос възможно най-цивилизовано. Получих десетина, в които никой не отговори в прав текст, бе ми открит син комплекс (представяш ли си ?!) и ми се обяснява откъде са взети песните. Благодарение на тези отговори аз намерих отговора за себе си. За да докажа, че не съм открил темата за да се превърне в арена за заяждание между сини и червени и в един момент от въпрос за песните на агитките, стигнем до култовия указ на БКП за създаването на ЦСКА предлагам да бъде закрита.

maximalniq написа:"Бий чорбата по главата" трябва да му сложим патент защото всички отбори от А група го изпозлват...![]()
Един адекватен отговор. Мерси. Това си е вашо. За щастие не е използвано често освен на дербитата. И то рядко.

Хубаво е да потърсиш информация за повечето от песните (говоря за по-известните) - колко сте измислили вие, колко не сте - и тогава да пуснеш тема, с която да обобщиш кой какво краде. Или по-просто казано, с тези четири примера, които си дал, не е възможно да направиш никакви изводи.
бай мироне, рядко се случва някой да измисли нова песен...
със същия успех мога да твърдя, че "Левски - шампион, шаляляля..." е първоизточника на "само цска, шаляляляляля...." (и много други, нека не се напрягам мисловно в малките часове)
но въпреки това вие си оставате тези, които са променили всички наши пенси, заменяйки "само" с трибуквена едносрична дума, обозначаваща първичен мъжки полов белег...
със същия успех мога да твърдя, че "Левски - шампион, шаляляля..." е първоизточника на "само цска, шаляляляляля...." (и много други, нека не се напрягам мисловно в малките часове)
но въпреки това вие си оставате тези, които са променили всички наши пенси, заменяйки "само" с трибуквена едносрична дума, обозначаваща първичен мъжки полов белег...
ГУНДИ Е ВЕЧЕН
Върни се в “Футбол - България”