Одеве случайно гледах едно предаване по Ринг, в което бяха поканили Георги Атанасов и Жаклин Михайлов. Всички знаем, че Георги много не го слуша главата, а въображението му е по-богато от това на Агата Кристи, Артър Конан Дойл и Стивън Кинг събрани заедно. Друг е въпросът защо от Ринг са решили да му дадат трибуна, след като и малките деца знаят, че този човек общо взето живее в някакъв свой филм, пълен с тайни завери, конспирации и заговори. На кратко каква беше тезата на Атанасов за ставащото в ЦСКА в момента, която той изрази в предаването за тези, които не са го гледали. Според него Титан са в някакъв таен заговор с някакви тъмни и непознати сили против ЦСКА и целят да разрушат тима отвътре. В потвърждение на своята теза изтъкна доста от сегашните проблеми на клуба, които всички ги знаем и които ежедневно се коментират напоследък, като финансовите проблеми, недалновидна политика в клуба с трансферите на играчи, слабо ръководство в лицето на Костадинов и Живков и т.н. и т.н. Всъщност това не е първия път, в който той излага подобни идеи за заговори и конспирации против ЦСКА от вътрешни за клуба хора. Не съм запознат много с неговите драсканици, но със сигурност знам, че той е един от големите подръжници на тезата за продадената титла от Божков преди 3-4 години, когато ЦСКА водеше на полусезона с 7 точки. Но тази теория звучи като една от най-реалистичните в неговия богат репертоар от конспиративни материали за ставащото в ЦСКА, в сравнение с други негови утопични проекции и схеми. Мисля, че той дори е написал цяла книга за някакъв заговор срещу ЦСКА, но там вече не съм запознат и не мога да коментирам. Нямам никакво намерение да тършувам из неговите писаници в минало време, за да търся стари негови конспиративни теории, но съм почти сигурен, че ако се върна назад ще намеря и други такива за президенти на ЦСКА, освен за Божков и сега за Титан. И в мен възниква въпросът: какво цели този човек с всичките тези свои теории на конспирациите. Защото при него те са ежедневие. Ако е само един път - да, може да си кажи човек, че си е повярвал или дори някои от неговите на пръв поглед абсурдни тези да се окажат истина. Но когато 20-30 години ти се занимаваш с тези неща и по някакъв начин, макар и частично промиваш мозъци, тук възниква познатия рефрен за конфликт на интереси. Или казано по-точно има ли ГА страничен интерес, освен да предположим искрената му любов към ЦСКА( макар че аз бих се усъмнил в нея), да пише и да създава тези свои теории на конспирацията? И какъв може да е този интерес и тези негови подбуди? Или той просто е болен или айде да не го обиждам просто живее в някакъв свой измислен свят. Свят на заговори, конспирации, тайни завери, свят може би породен в неговото съзнание още в детството му, породен от някои от майсторите на фантастичните романи по онова време.
Нека се върна малко на темата за Титан и обвиненията към тях, не само от негова страна напоследък. Никога не съм твърдял, че Титаните са образец за президенти на клубовете в България. Напротив. Те определено изпитват доста затруднения с това да ръководят най-великият български отбор. Основният им проблем е, че те така и не могат да въведат ясен ред в клуба. Няма организация, няма ясно изразени структури в отбора. Може би тук съм склонен да обвиня за това донякъде Венци Живков, който според мен е един от хората, които трябва да въведат този ред в клуба. Защото Титан не могат да ръководят всички процеси в отбора, това не е тяхна работа. Те просто трябва да дават парите. Титан направиха някои грешки и с трансферите в ЦСКА. Но като цяло аз съм на мнение, че Титан се опитват да излезнат от стереотипа, завладял Българска армия. В последните 10-на години ЦСКА се върти общо взето в един омагьосан кръг. Например с треньорите: Стойчо Младенов- Димитър Пенев-Йешич-Паро Никодимов. Когато Титан дойдоха те заложиха на нещо съвсем различно, те веднага обявиха смяната на курса на Борисовата градина с назначението на Любо Пенев. Любо Пенев, който беше без почти никакъв опит като треньор и мнозина бяха скептици относно качествата му на мениджър, защото той на практика си беше мениджър без спортен директор. Не се получи, но Титан не избраха стария курс като върнат Йешич на Армията, а заложиха на Йоан Андоне, специалист с доста добра визитка. И с него не стана, но въпреки това Титан отново не се отказаха да търсят вятъра на промяната на Армията и се спряха на Павел Дочев, човек, който последните 20 години не е работил в България. По отношение на селекцията- да има доста спорни моменти. Но и тук се забелязва някакъв опит за промяна, промяна в стандартите на клуба в последните години. Първо се опитаха да вземат парагваецът Веласко, мисля така се казваше, но не се получи. Въпреки това продължиха да търсят класен играч от чужбина. Удариха на камък с Любоя и някои други, но успяха да вземат Гранден. Сега е възможно да се подпише и с Шеридън и ако стане това ще е много-много силен трансфер, защото доскоро беше немислимо наш клуб да вземе играч от гранд като Селтик. Усещате ли опита за промяна и на това ниво в клуба, опита да се излезе най-после от онзи шибан стереотип, който цари в ЦСКА в последните 10-15 години. Вижте, когато се опитваш да постигнеш нещо ново и различно, може и да не успееш веднага , но рано или късно ще намериш правилния път. Единствено Божков беше привлякъл подобни класни чужденци в лицето на Лео Лима и другият бразилец, но тогава експериментът не сполучи. Но защо да не се пробва пак, така или иначе от всички е видно, че българският футбол вече изостава главоломно от страни като Румъния, Полша, дори Словакия на ниво клубен футбол. Това са едни от положителните неща в управлението на Титан до тук според мен. А те са на власт от близо 2 години само. А и да не забравяме, че те спасиха клуба от фалит и от Томов. Разбира се, както казах те далеч не са перфектни. Въпросът със стадион "Българска армия" е доста наболял напоследък. Но след като няма шанс стадионът да се вземе на концесия, след като ЦСКА е единственият бг клуб, който плаща наем и то голям наем, за да играе мачовете си, след като държавата няма никакво намерение да допусне на мястото на Армията да се построи нов стадион... Може би има логика в това да се премести отборът на "Васил Левски" временно поне, там поне наемът е по-евтин. Временно, докато не се намери някакво друго решение за Армията. Но най-неприятното при управлението на Титан са срамните резултати, които се допуснаха в някои срещи. Мачът с Миньор, мачът в Мездра и този срещу Олимпиакос наскоро си приличат по едно нещо. И на трите срещи имаше съмнения за уговорки и тотоигри. Ако това е така, то по-горе изброените позитиви поне според мен в управлението на Титан увисват във въздуха със страшна сила. Защото това не е ЦСКА, ако има подобни букмейкърски изпълнения.
Но пак да се върнем на бг журналистите. Защо те не погледнат и позитивните неща в управлението на Титан. И защо не си спомнят, че допреди 2 години тимът беше заплашен от изпадане във "В" група. Та нима е малко това, което направиха Титаните тогава, нима е толкова лесно да влезеш директно в огъня и да изкараш от там потъващият кораб- ЦСКА. Нима е лесно да даваш от собствените си пари, за да плащаш издръжката на клуб като червените. Но тези работи те няма как да ги разберат. И за това един друг президент беше питал наскоро един журналист дали си е правил къщичка за птички например или нещо подобно. И защо хора като ГА искат да изгонят сегашните президенти в лицето на Титан? Да, те си имат косури, но нека помислим малко по-реално и трезво. ЦСКА е може би клубът сменил не само огромен брой треньори в последните години, но и може би най-много президенти в историята на бг футбола. За 15-20 години кой ли не беше президент на червените. И Любо Пенев, и Илия Павлов, и Вальо Михов, Томов и т.н. Единствено като че ли Божков се задържа по-дълго време. А например Левски си имаха Лафчис и после Батков. Какво следва от непрекъсната смяна на президенти в клуба? Първо на един нов шеф му трябва поне година докато се запознае с управлението на футболен отбор, което все пак си е специфична материя, ако не се е занимавал с това преди. Второ всеки президент има различни идеи и методи да ги реализира и за да прокара своите модели също се изисква време. Дори и да има много пари този президент, няма гаранции, че той ще избере точния и правилен треньор. Като цяло около смяната на президенти често клубовете изпадат в една миникриза или поне има някакъв период от време докато новият собственик "влезе" в клуба така да се каже. Общо взето ми се струва, че отборът е губещ от толкова честа смяна на президенти, причините ги казах по-горе. Кой печели от такава честа смяна на президенти в даден клуб? Естествено най-вече това е основният съперник, в случая Левски. А не е ли факт, че както на един треньор трябва да се даде време да моделира идеите си за клуба, същото се отнася и за един нов собственик. За това на абсурдните верси и и теории на ГА за заговор на Титан спрямо ЦСКА с опит да го рушат отвътре, аз мога да му отговоря като го питам дали той самият не цели да дестабилизира клуба с нееднократните си опити да съботира президентите и собственици на ЦСКА. И бих го попитал от кой отбор е той всъщност? Друг е въпросът, че след като твърди подобни неща би трябвало да обясни какъв е смисълът Титан да съботира тимът, който ръководи и в същото време да плаща непрекъснато пари за трансфери, стари задължения и какво ли още не. За пореден път апелирам: Нека феновете дадем шанс на Титан, но най-вече на Павел Дочев. Вярно е, че могат и да не успеят, но пък за мен трябва да получат шанс. Дори и на Емо Костадинов, въпреки циганиите му с комисионните съм склонен да му дам още един шанс, за да видя дали ще успее да изчисти името си и да работи в името на клуба.
Георги Атанасов е левскар и е в таен заговор против ЦСКА?!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Георги Атанасов е левскар и е в таен заговор против ЦСКА?!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- maximalniq
- Контакти:
Re: Георги Атанасов е левскар и е в таен заговор против ЦСКА?!
Всякакви болни мозъци има, но краля, КРАЛЯ е никой друг освен г-н Диков.

- Prizrachen
- Контакти:
Г.А. ли?Абсурд колега.Дано не го срещна някъде,че ще му покажа тогава-кой кум,кой сват,кой на булката брат.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
ГА е абсолютен олигофрен,не знам изобщо,защо се занимавате с него...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
maximalniq написа:Всякакви болни мозъци има, но краля, КРАЛЯ е никой друг освен г-н Диков.![]()
Вярно е, че е малко болен мозък и той, но за мен той си е най-добрият спортен журналист в България. Това съвсем сериозно го казвам между другото

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Лейди Га ГА с мустаците е просто един болен мозък,благодарение на него изгонихте В.Божков-черепа от цска,сега се изживява в ролята на айсберга,който ще потопи ТИТАН-ик.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
-
- Контакти:
Георги Атанасов-левскар
Искам да ва попитам, вие вземате ли някакви наркотици?

Георги Атанасов е левскар и е в таен заговор против ЦСКА?! -това виц ли е???

HASTA DE LA VICTORIA
gRAf_DRAGOla написа:Георги Атанасов-левскар![]()
![]()
Искам да ва попитам, вие вземате ли някакви наркотици?
![]()
![]()
Като гледам дотук никой не е прочел текста до долу. Знам, че е дълъг и не ви се чете, но ако си беше направил труда да го прочетеш целия можеше и да схванеш замисъла