Динамо Загреб - Шериф (ДУЗПИ)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Re: Динамо Загреб - Шериф (ДУЗПИ)

Мнениеот mironi88 » 05 авг 2010 00:14

Първо за мача-наистина уникална драма. Домързя ме да го пускам в нета щото го хванах от дузпите, но ги следях в livescore на сайта на УЕФА. Тия се счупиха да пропускат. Динамо вкара, Шериф вкара, Динамо пропуска и Шериф пропуска. По 9 дузпи си биха. Разгеле свършиха. Исках Динамо да продължат заради великата си публика, но все пак и Шериф не е лош вариант с оглед това че в него играе българин. И то национал.

Относно жребия - наистина ще е добре да ни се падне Динамо. Вярно адски корав отбор, но ще станат знаменити балкански дербита. Бих отишъл дори до Загреб. Но си мисля, че ще ни се падне един стар познайник - Омония. :)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 05 авг 2010 00:15

Tommi написа:
седемнамалко написа:
Tommi написа:Някой знае ли дали Динамо ще са поставени или непоставени :roll:

Поставени са, но след нас по коефициент, ние и няма какво да се притесняваме де, над средата сме от поставените, чорбата пак хвана последния влак, към момента са 36-и от 37 поставени, но това ще е само още година :)

Попитах, защото гледах мача и ми се струва, че щяхме да имаме сериозни проблеми ако Динамо бяха непоставени и се паднем с тях :lol:

Само да ви напомня, че ако не се класирате чорбата ще с едно място нагоре, защото те са там, а вие още не ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 авг 2010 00:16

Не знам дали знаете, но Динамо Загреб и Хайдук Сплит са "хърватските Левски и ЦСКА" :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Мнениеот plovdivchanina » 05 авг 2010 00:16

Е добре да как може сега да чувате за Стоянов :lol: :lol: :lol: .
Изображение

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 05 авг 2010 00:17

Tommi написа:
седемнамалко написа:
Tommi написа:Някой знае ли дали Динамо ще са поставени или непоставени :roll:

Поставени са, но след нас по коефициент, ние и няма какво да се притесняваме де, над средата сме от поставените, чорбата пак хвана последния влак, към момента са 36-и от 37 поставени, но това ще е само още година :)

Попитах, защото гледах мача и ми се струва, че щяхме да имаме сериозни проблеми ако Динамо бяха непоставени и се паднем с тях :lol:

Ами след получилите се изненади вече не са поставени :( Борусия Дортмунд също :( ако станат изненади в Уефа ще се качат пак нагоре де, към момента Борусия са първи при непоставените, Динамо втори

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 05 авг 2010 00:17

Tommi написа:Не знам дали знаете, но Динамо Загреб и Хайдук Сплит са "хърватските Левски и ЦСКА" :lol: :lol:

Благодаря, че ни каза!
Ние не знаехме... :!:
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 05 авг 2010 00:17

brossy написа:Това го знам от него.Израснали сме заедно.И сме тренирали при Георги Златков(Бегача)

Дано сега успее и да стане титуляр! Само, че нашите отбори не стават на работа единият не ставал , другия го маха преди да подпише договор :roll: . А отиде в Европа и е титуляр и ще играе в плейофите на Шампионската Лига. Сами сме си виновни за всичко :!:
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 05 авг 2010 00:18

plovdivchanina написа:Е добре да как може сега да чувате за Стоянов :lol: :lol: :lol: .

Ми не знам....тая вечер дори с баща ми се чудихме кой е той...а баща ми е на 40 и е следил доста повече футбол от мене дори в последните години и пак не се сетихме... :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 05 авг 2010 00:21

Gil-galad написа:
plovdivchanina написа:Е добре да как може сега да чувате за Стоянов :lol: :lol: :lol: .

Ми не знам....тая вечер дори с баща ми се чудихме кой е той...а баща ми е на 40 и е следил доста повече футбол от мене дори в последните години и пак не се сетихме... :)

Нормално да не сте чували. През 2008 беше посредствен вратар /все едно сега да сте чували за резервния вратар на Монтана/. Помня, че имаше контузия и на вратата ни пазеше Чворович, а по-късно беше и резерва на Чворович. После пази малко като титуляр и дойде Борел и така до днес.
Изображение

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 05 авг 2010 00:22

hristov25 написа:
brossy написа:Това го знам от него.Израснали сме заедно.И сме тренирали при Георги Златков(Бегача)

Дано сега успее и да стане титуляр! Само, че нашите отбори не стават на работа единият не ставал , другия го маха преди да подпише договор :roll: . А отиде в Европа и е титуляр и ще играе в плейофите на Шампионската Лига. Сами сме си виновни за всичко :!:

Да.Не знам какво стана с Красен Вълков.И с него бяхме заедно.Беше много добър.Баща му(Марио Вълков) го уреди в ЦСКА.Знам че игра малко за червените,но го изгубих след това.

Върни се в “Футбол - Свят”