Tommi написа:Хвана три дузпи, една дузпа беше греда и самият той пропусна една дузпа
Много малко вратари са добри дузпаджии. Сред тях са Иванков, Сени, Чилаверт... Наш Гошко и той не е от най-добрите, нищо че като юноша е играл като нападател.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Tommi написа:Хвана три дузпи, една дузпа беше греда и самият той пропусна една дузпа
Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
Converse написа:Владо Стоянов ми спечели уважението от престоя си в Черноморец. Освен, че уважаваше истински феновете, на едно гостуване дойде в клетката да пее заедно с нас, това не знам да го е правил друг Български футболист, освен Стефан Трайков, който на всяко гостуване е с фланелка Bluesharks и вика наравно с останалите !!!
federer_11 написа:Tommi написа:Хвана три дузпи, една дузпа беше греда и самият той пропусна една дузпа
Много малко вратари са добри дузпаджии. Сред тях са Иванков, Сени, Чилаверт... Наш Гошко и той не е от най-добрите, нищо че като юноша е играл като нападател.
Владо_ЦСКА написа:Да бе !
И аз гледах мача, до сега. Чудех се, кой мач да изгледам и се радвам, че хванах най-драматичния.
Наистина ли е Българин вратаря? Дайте малко повече инфо за него!
Спаси втората дузпа и веднага хвърчи да бие и той и.... пропусна разбира се![]()
Ама добре,че се взе в ръце и изхвърли Хърватите от ШЛ![]()
А коментатора на ЛАОЛА1, как подсмърчаше цял мач....![]()
Ужас![]()
![]()
![]()
Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
Владо_ЦСКА написа:Владислав Стоянов....
Аааа... това не беше ли онзи Владислав Стоянов от Черноморец...
С парите за лечение...![]()
![]()
Владо_ЦСКА написа:Да бе !
И аз гледах мача, до сега. Чудех се, кой мач да изгледам и се радвам, че хванах най-драматичния.
Наистина ли е Българин вратаря? Дайте малко повече инфо за него!
Спаси втората дузпа и веднага хвърчи да бие и той и.... пропусна разбира се![]()
Ама добре,че се взе в ръце и изхвърли Хърватите от ШЛ![]()
А коментатора на ЛАОЛА1, как подсмърчаше цял мач....![]()
Ужас![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта