ШЛ : Жилина - Литекс 3:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ : Жилина - Литекс 04.07.10 / 20:30ч.
Много жалко за Литекс дано се класирате в ЛЕ , без да се заяждам казвам .че Жилина и Бате не са били толкова слаби за колкото ги мислислехте...

Щом и Жилина неможем да бием за къде сме тръгнали за какви ШЛ какви 5лв...Кога най сетне ще ни се оправи българския футбол се питам аз и дали изобщо ще се оправи.Неможе всяка година да падаме от разни словашки и беларуски тимчета..но явно хората там работят професионално за разлика от нашите така наречени "грандове".
Gateca написа:Червенков може и да си ходи след тоя мач . Просто огромни приходи идваха за Литекс ако бяха отстранили словаците . Сега класирането им в ЛЕ никак не е сигурно .
:D Трябва да сте му благодарни на този човек защото ако не беше той нямаше даже да игаете в този мач..

- Синьо сърце
- Контакти:
aisogludingfioler написа:Искам да поздравя онези, които преди година и половина при победата на Левски с 2:1 в Ловеч, пяха "бате, бате" и "жилина, жилина". Ей така, профилактично.![]()
![]()
Мда,имаше такъв момент на въпросния мач...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
aisogludingfioler написа:Искам да поздравя онези, които преди година и половина при победата на Левски с 2:1 в Ловеч, пяха "бате, бате" и "жилина, жилина". Ей така, профилактично.![]()
![]()
Хубав поздрав наистина.Въпреки че положението е трагично.Нямам думи.Иска ми се не ние левскарите да доказваме че тия дето са ни били могат да бият другите БГ отбори а другите БГ отбори да доказват че са успяли колкото Левски.За съжаление няма какво с какво да се похвалим в последните няколко години и това е лошо за вички които сме фенове български отбори.
Пичове истината е една! Клубен футбол у нас няма. Всичко е пълна далавера - всичко се урежда извън игрището. Затова ни трескат отборчета от Беларус, Словакия, Финландия.... а утре и скиорчетата от Калмар(апропо, предвиждам резултат 0:1 и Калмар напред). Защото и шампионите у нас са ИЗМИСЛЕНИ. С една дума докато футбола и клубовете ни ( то и държавата де) се управляват от такива хора, резултатите ще са такива.
Миналата година "Казанска афера" и хоп 2:0 за ЦСКА и мустака плаче. Тази година 3-ма се контузват точно преди мача и хоп 0:1.. ама той съдията ни виновен, ай сиктир бре.
По този повод ходя почти само на мачовете на ЦСКА за евротурнирите, ама то като през сезона не играеш истински футбол и Европа не се представяш добре. Това е истината!
Миналата година "Казанска афера" и хоп 2:0 за ЦСКА и мустака плаче. Тази година 3-ма се контузват точно преди мача и хоп 0:1.. ама той съдията ни виновен, ай сиктир бре.
По този повод ходя почти само на мачовете на ЦСКА за евротурнирите, ама то като през сезона не играеш истински футбол и Европа не се представяш добре. Това е истината!
Много сме зле,щом не можеш да отстраним отбор като Жилина.Никакви съдии и тем подобни не могат да ни служат за оправдание.Просто трябва да приемем истината-много,ама много сме далече от ШЛ,максимума е участие в групите на ЛЕ и там взимането на някоя случайна точка(това важи не само за Литекс,а за всичките ни отбори).
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Абе, лоша работа. Как сме паднали не е толкова важно. Факта е, че загубихме ! Има много върху какво да се работи, но каквото и да стане Литекс са ми отбора !
Пожелавам успех на Левски и ЦСКА, дано да се справят, както и ние от тук нататъка.
Пожелавам успех на Левски и ЦСКА, дано да се справят, както и ние от тук нататъка.
- aisogludingfioler
- Контакти:
Най-кофтито, е че с такива резили коефициента ни става все по-малък и по-малък. Стане ли по-малък губим и места, та ще се нареждаме сред непоставените отбори и ще трябва да правим чудеса като през 2005та. Скоро страни като Кипър, дето едно време сме ги учили на футбол, ще ни минат...
- deepblue1963
Чета тук някакви коментари от рода на:"Ако не можем да бием отбори "от рода" на Жилина,за къде сме тръгнали?" и ме напушва смях.Жилина като критерий за слаб отбор ли се представя или аз нещо не разбирам?А къде е писано,че трябва да бием такива отбори под път и над път?С какво "еврострашилището" Литекс може да накара отбори като Жилина да им "паднат гащите" от страх?Сигурен съм,че и в Словакия си мислят точно същото:"Ние такива като Литекс ако не можем да бием,за къде сме тръгнали?"Така,че...Чета и изказванията от "лагера" на Литекс след мача:па как добре са играли,па какви положения са имали,па как съдията...Дрън,дрън.Я,стига!
"„Това че съм млад, няма значение, мога да играя спокойно навсякъде. Има можещи и не можещи. Възрастта няма значение. И Лео Меси е млад, но е най-добрият играч в света”, каза още Миланов."
"Първото полувреме Нифлор бе оставен сам в предни позиции, и Дидие Дрогба да е отпред, нищо не може да направи момчето."
Единият се сравнява с Меси,другия сравнява някого от Литекс с Дрогба...Ало-о-о,Литекс!Айде по-скромно,де...
"„Това че съм млад, няма значение, мога да играя спокойно навсякъде. Има можещи и не можещи. Възрастта няма значение. И Лео Меси е млад, но е най-добрият играч в света”, каза още Миланов."
"Първото полувреме Нифлор бе оставен сам в предни позиции, и Дидие Дрогба да е отпред, нищо не може да направи момчето."
Единият се сравнява с Меси,другия сравнява някого от Литекс с Дрогба...Ало-о-о,Литекс!Айде по-скромно,де...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!