Жилина-Литекс

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Жилина-Литекс

Мнениеот Бижутера » 04 авг 2010 19:25

Libera написа:Абе, федерер, какви глупости говориш? Ти наясно ли си, че тази "изкуствена" телевизия ТВ+ има по-голям бюджет от всичките ни национални накуп! В Англия да не е ББС да предава мачовете - предава този, който плаща най-много и това, че ти нямаш Булсатком си е твой проблем! До 2 години искаш, не искаш ще си сложиш, защото смешните кабеларки залязват и ще гледаш мачове!

евала за това мнение, много точно си го написал! :geek:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 авг 2010 20:27

За неразралите- никоя словашка, респективно българска(ние получаваме сигнал от тях) тв няма да излъчва мача..... Ясно е, че и в Словакия и у нас нещата са смешни!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 04 авг 2010 20:30

За съжаление ще го подслушваме само?!... :evil: В Бългаско всеки гледа да лапа без да свърши (или плати) за пет стинки работа... :oops: Обаче на блъскане по косматите БайГаньовски гърди са царе, да им се изакам в сурата баш!!! :o :mrgreen: :evil:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

tacinho87
Контакти:

Мнениеот tacinho87 » 04 авг 2010 20:33

Поне един линк нямали замача. Фифа се излагат,това е шампионска лига, как може мачовете на всеки отбор в световната лига по волейбол да се предават в държавата му...

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 04 авг 2010 20:44

tacinho87 написа:Поне един линк нямали замача. Фифа се излагат,това е шампионска лига, как може мачовете на всеки отбор в световната лига по волейбол да се предават в държавата му...

Шампионска лига :lol: .Малко е далече от шампионска лига.Само 2 кръга по рано.Няма телевизия която да излъчва мача.Това казва всичко.Трагични сме.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

nascko
Контакти:

Мнениеот nascko » 04 авг 2010 20:51

runnersa написа:И в крайна сметка по БНР потвърдиха, че абсолютно никой няма да дава мача така, че познайте тези линкове дето давахте по-рано дали си тръгнат! А за спора за кабелните пак ще повторя, че докато мога да си гледам по Интернет никой не може да ме накара да си сложа тъпия Булсат нито след 2 нито след 5 години айде де :lol: Те да си имат бюджет лошото е, че не го използват за нищо рационално! За какво ми са тези кабелни? Националните тв и интернета са ми достатъчни тия от Булсат да си гледат работата! ;)

АБЯЕ ДРИСНЯ ГЛУПАВА, ТЪПА И ОГРАНИЧЕНА, ДОКОГА ЩЕ СПАМИШ И ЩЕ СЕ ОПИТВАШ ДА НАЛАГАШ МНЕНИЕТО СИ?????
НЯМА ЛИ МОДЕРАТОРИ ТУК???
КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ТОВА ЧЕ СЛОВАЦИТЕ НЕ ИСКАТ ДА ДАВАТ МАЧА - ДА ПЛЮЕ ПО ТЯХ!!!!
ОТ БГ СТРАНА ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ ИЗЛЪЧВА МАЧА - НО НЯМА СИГНАЛ...
ПРЕВЪРНАХТЕ ФОРУМА В СЕЛСКА КРЪЧМА С ИЗБИВАНЕ НА КОМПЛЕКСИ!!!!

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 04 авг 2010 20:57

nascko написа:
runnersa написа:И в крайна сметка по БНР потвърдиха, че абсолютно никой няма да дава мача така, че познайте тези линкове дето давахте по-рано дали си тръгнат! А за спора за кабелните пак ще повторя, че докато мога да си гледам по Интернет никой не може да ме накара да си сложа тъпия Булсат нито след 2 нито след 5 години айде де :lol: Те да си имат бюджет лошото е, че не го използват за нищо рационално! За какво ми са тези кабелни? Националните тв и интернета са ми достатъчни тия от Булсат да си гледат работата! ;)

АБЯЕ ДРИСНЯ ГЛУПАВА, ТЪПА И ОГРАНИЧЕНА, ДОКОГА ЩЕ СПАМИШ И ЩЕ СЕ ОПИТВАШ ДА НАЛАГАШ МНЕНИЕТО СИ?????
НЯМА ЛИ МОДЕРАТОРИ ТУК???
КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ТОВА ЧЕ СЛОВАЦИТЕ НЕ ИСКАТ ДА ДАВАТ МАЧА - ДА ПЛЮЕ ПО ТЯХ!!!!
ОТ БГ СТРАНА ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ ИЗЛЪЧВА МАЧА - НО НЯМА СИГНАЛ...
ПРЕВЪРНАХТЕ ФОРУМА В СЕЛСКА КРЪЧМА С ИЗБИВАНЕ НА КОМПЛЕКСИ!!!!

X10

tacinho87
Контакти:

Мнениеот tacinho87 » 04 авг 2010 21:05

sl321 написа:
tacinho87 написа:Поне един линк нямали замача. Фифа се излагат,това е шампионска лига, как може мачовете на всеки отбор в световната лига по волейбол да се предават в държавата му...

Шампионска лига :lol: .Малко е далече от шампионска лига.Само 2 кръга по рано.Няма телевизия която да излъчва мача.Това казва всичко.Трагични сме.

Че сме трагични е вярно, но мога да гарантирамче този мачщеше да събере много повече зрители от Южна Корея -България например. А съм фен на волейбола...

Какво значение има кой предварителен кръг е, по тая логика да се предава само финала... Просто всеки отбор,който участва трябва да има договор с телевизия,за да получи лиценз. Не мисля че е мн трудно за изпълнение.

Относо другарите от ТВ +, какво приказват само, ако СЕМ работи трябва да ги спука сега с една огромна глоба за "лъжи". Значи и аз мога да си направя ТВ- ,да кажа че ще предавам 5 първенства + какволи не, и накрая да пускам музика по нея, след като някой си е платил. Това е нерегламентирана реклама,и с оглед на това че само Булсатком ги излъчва, това е ИЗМАМА.

Относно инет линковете, аз съм студент,в момента дори не съм в България, незнам след 2-3 месеца къде ще живея, само кабелни телевизии ми трябват,нали?! Преди време питах ДИЕМА, дали случайно не смятат да си подновят договора с ИПТВ или койтои да е, за да мога да ги гледам, защото излъчванята са им наистина професионални, и да си плащам за това. Отговора им беше-пуснете си Булсатком...

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 04 авг 2010 21:53

[offtopic]
Бижутера написа:
Libera написа:Абе, федерер, какви глупости говориш? Ти наясно ли си, че тази "изкуствена" телевизия ТВ+ има по-голям бюджет от всичките ни национални накуп! В Англия да не е ББС да предава мачовете - предава този, който плаща най-много и това, че ти нямаш Булсатком си е твой проблем! До 2 години искаш, не искаш ще си сложиш, защото смешните кабеларки залязват и ще гледаш мачове!

евала за това мнение, много точно си го написал! :geek:

Няма да си пусна тези простотии.ТВ плюс няма никакъв бюджет.Ние не сме Англия,за да се сравняваме с Англия.Булсатком и всичките тези изкуствени глупости са до време.Мачове се дават по телевизия,където всички да могат да гледат,това е.[/offtopic]
Браво на вратаря на Литекс,че спаси дузпата,засега труден мач,оттова,което чувам.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 04 авг 2010 22:01

tacinho87 написа:
sl321 написа:

Че сме трагични е вярно, но мога да гарантирамче този мачщеше да събере много повече зрители от Южна Корея -България например. А съм фен на волейбола...

Какво значение има кой предварителен кръг е, по тая логика да се предава само финала... Просто всеки отбор,който участва трябва да има договор с телевизия,за да получи лиценз. Не мисля че е мн трудно за изпълнение.

Относо другарите от ТВ +, какво приказват само, ако СЕМ работи трябва да ги спука сега с една огромна глоба за "лъжи". Значи и аз мога да си направя ТВ- ,да кажа че ще предавам 5 първенства + какволи не, и накрая да пускам музика по нея, след като някой си е платил. Това е нерегламентирана реклама,и с оглед на това че само Булсатком ги излъчва, това е ИЗМАМА.

Относно инет линковете, аз съм студент,в момента дори не съм в България, незнам след 2-3 месеца къде ще живея, само кабелни телевизии ми трябват,нали?! Преди време питах ДИЕМА, дали случайно не смятат да си подновят договора с ИПТВ или койтои да е, за да мога да ги гледам, защото излъчванята са им наистина професионални, и да си плащам за това. Отговора им беше-пуснете си Булсатком...

TV+ е телевизия на Булсатком а Булсатком не е кабелна а сателитна телевизия.Точно като за теб>Където и да си ще можеш да гледаш БГ телевизии.

Върни се в “Футбол - България”