Берое – Рапид (Виена) в Лига Европа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stefani

Re: Поредния резил

Мнениеот stefani » 04 авг 2010 00:51

chernomorec bs написа:че бяха най-зле представилия се отбор в турнирите от много години спор няма!!! ама с тоя състав толкоз!!! ще се борят да не изпаднат с тоя състав

Колко сте смешни бургазлии :) :) :) Кръстените сте на кутия бонбони ,защото с една такава може да се почерпят всичките ви фенове гледащи мачове извън Бургъз
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
burnstz
Контакти:

Re: Берое – Рапид (Виена) в Лига Европа

Мнениеот burnstz » 04 авг 2010 03:24

stefani написа:Вратарят Илчев и десният бек Илиев стават само за В група !

Съветвам те да не коментираш кой става и кой не става, от 1 мач не може да се съди за качествата на един футболист. Карамфил мога да ти кажа,че направи два много добри мача с Рапид въпреки инкасираните 3 гола. Здравко пък е един от най-стабилните ни и постоянни играчи, една грешка не променя нещата!
Относно представянето на отбора. Аз лично като фен съм радостен от показаното от Берое особено в първия мач. Момчетата, от които доста от тях млади, а някои дори без изигран мач в А група играха като равен с равен с именит отбора като Рапид. След първия двубой всеки вярваше, че Берое може да направи нещо значимо в Европа. Уви обаче липсата на опит си каза думита. Прекаленото пренавиване и притеснението на футболистите са двата фактора, които предначертаха крайния победител от сблъсъка. Но все пак момчетата се бореха, бореха се доколкото можеха и според мен успяха достойно да се противопоставят на австрийския тим. Аз приемам самото участие в ЛЕ не като провал, а като нещо положително. Несъмнено самочувствието в отбора ще се повиши, а така ще се вдигне още повече нивото на играта. Поздравления за Илиан Илиев за това, че успя да намери талантливи заместници на напусналите опитни играчи, той отново доказа защо е треньор номер 1 в България. Благодаря на феновете на други отбори за подкрепата! На останалите, които в момента празнуват отпадането на Берое бих им казал, че са жалки завистници... Берое има талантлив отбор, който с времето ще става още по-добър и повярвайте ми "приятели" ще бъде фактор в първенството, а няма да се бори за изпадане, както на много от вас им се иска, Берое има титулуван треньор и най-важното Берое има вярна публика, която подкрепя отбора си дори и на 1300 км от дома!!!
1916'

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 04 авг 2010 12:15

Ех,колега.Ти не ставаш и за Б окръжна група,ама не го знаеш.Жалко за тебе.Конкретно за Илчев,мога да ти кажа,като моряк,който много пъти е гледал Карамфил Илчев и на Тича и на ТВ,ЧЕ ТОЙ Е ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ВРАТАРИ в А група.Той има и рекорд 630 минути без гол,в А група.Просто Илко Пиргов буквално сграбчи шанса,който му се предостави след ч.к. на Илчев,срещу Ботев Пд и му взе титулярното място. ;)
Само Черно море.

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 04 авг 2010 12:57

garfild8 написа:

Ех,колега.Ти не ставаш и за Б окръжна група,ама не го знаеш.Жалко за тебе.Конкретно за Илчев,мога да ти кажа,като моряк,който много пъти е гледал Карамфил Илчев и на Тича и на ТВ,ЧЕ ТОЙ Е ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ВРАТАРИ в А група.Той има и рекорд 630 минути без гол,в А група.Просто Илко Пиргов буквално сграбчи шанса,който му се предостави след ч.к. на Илчев,срещу Ботев Пд и му взе титулярното място. ;)

Напълно съм съгласен,аз преди да дойде при нас го бях гледал само няколко пъти,най-вече като гостувахте в Стара Загора и тогава винаги правеше невероятни спасявания и беше непробиваем.Самият факт че при вас по-миналия сезон е бил на вратата без смяна 30 мача + мачовете срещу Щутгарт от Европа показва че изобщо не е случаен вратар.Чудя се как така изведнъж е закотвен на скамейката при вас,въпреки че наистина Пиргов е добър вратар,но доказан страж кат Илчев не трябва да бъде отритнат така..

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 04 авг 2010 13:40

ZARAA доколкото излезе информация,Карамфил сам е поискал да напусне,за да може да играе по-редовно.В смисъл не е отритнат,но самия Карамфил решава да напусне сам.Сега остава да видим заместника му Денчев,по прякор Шмайхела,дали ще успее да вземе ръка при наличието на Илко или и той ще гледа от пейката. :)
Само Черно море.

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 04 авг 2010 16:45

garfild8 написа:ZARAA доколкото излезе информация,Карамфил сам е поискал да напусне,за да може да играе по-редовно.В смисъл не е отритнат,но самия Карамфил решава да напусне сам.Сега остава да видим заместника му Денчев,по прякор Шмайхела,дали ще успее да вземе ръка при наличието на Илко или и той ще гледа от пейката. :)

Не ме разбра..Имах предвид защо така с лека ръка след един червен картон бива закотвен за цял сезон на пейката такъв вратар.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 05 авг 2010 16:23

ZARAA написа:
garfild8 написа:ZARAA доколкото излезе информация,Карамфил сам е поискал да напусне,за да може да играе по-редовно.В смисъл не е отритнат,но самия Карамфил решава да напусне сам.Сега остава да видим заместника му Денчев,по прякор Шмайхела,дали ще успее да вземе ръка при наличието на Илко или и той ще гледа от пейката. :)

Не ме разбра..Имах предвид защо така с лека ръка след един червен картон бива закотвен за цял сезон на пейката такъв вратар.

След червения картон,Пиргов стана титуляр и след това Карамфил получи някаква контузия и предвид представянето на Илко,Карамфил бе забит на пейката от Кольо Спасов,когато взехме бронза и после от Велизар.Така са решили и се довериха на Илко.Той се доказа при нас и за Карамфил остана пейката.Само донякъде малко съжалявам,защото знаем какъв е Илчев и какво може,а заместника сега е ясен само донякъде.В контролите се справи много добре,спаси дузпи,но в официален мач,не сме го виждали.
Само Черно море.

Върни се в “Берое”