Много ме хвана яд снощи! Ил.Илиев казва,че играчите му нямали опит в А група... Ами защо не взеха такива футболисти, с които да се представят добре в евротурнирите?!? Веднъж на 20 години играят в Европа, могат да направят селекция с малко по-добро качество. Тези без опит ще селектират пак когато не играят в Европа.... а и за А група не трябва опит, а тарикатлък в уреждането на резултатите!
Отборът на Берое се води общински, а от общината си чешат оная работа.
1-во. никой не се постара мачът да се играе в Стара Загора. Стадионът нямал лиценз. Ами тези ниви в Ейре, Северна Ирландия, Люксембург... как вземат лиценз? С много тичане и с подкрепа от местните федерации. Да бяха купили 10 грама прах за Боби и Лече и да се бяха обединили в една българска клауза.
2-ро. Пак за община Стара Загора. Кметът Светлин Танчев до като беше ректор на Тракийския търсеше само студенти от Македония, Гърция, Турция... да му наливат пари в бюджета на Държавния университет, който той имаше за бащиния. Например за българи, за ветеринарна медицина и медицина се отпускаха точно 5 (пет!!!) места. Ами като е такъв бизнесмен-мениджер и като се натискаше да става кмет, да беше направил същите усилия и в намирането на добре платежни спонсори за Берое. Но явно на Светлин Танчев и комапния не им пука за хората в града и симпатиите им към Берое... Важното е едни наши хора да изперат едни пари... и да се отчетат...
3-то.. оставям на Вас да допълвате. Разочарован съм просто ужасно много от този провинциален манталитет, който завладя и футбола. А само до преди 20-30 години Марек биеше Байерн с 2-0, при това на стадиона в Дупница!
Мнения след мача за смисъла на цялата работа...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- evgenimilenov
- Контакти:
Re: Мнения след мача за смисъла на цялата работа...
Ти не си ли онзи , който говореше , че Берое ще продължат а Литекс ще отпадне и ще играе за Лига Европа а ЦСКА-то ще направи реми и ще продължи , а Левски ще отпадне . Каквото си го направиш , друг не може да ти го направи ...... 

- unist_gp
- Контакти:
evgenimilenov написа:Ти не си ли онзи , който говореше , че Берое ще продължат а Литекс ще отпадне и ще играе за Лига Европа а ЦСКА-то ще направи реми и ще продължи , а Левски ще отпадне . Каквото си го направиш , друг не може да ти го направи ......
да, така е. не засягам сега темата кой с какво право играе в Евротурнирите и кой, по какъв начин използва футбола в България. Просто се сетих, как когато бях малък отборите ми бяха фактор в Европейските турнири... аз си спомням, хора като теб не знаят,а на децата ни -няма да им дреме. за тях ще е важно да има дискотеки,а не стадиони....
Дам... същия, който се надяваше само Берое да продължат, защото само те заслужават
По темата.. стига вече, няма как да стане чуда с отбор, направен за 20 дена. В интерес на истината беройци играха дорбе и двата мача според мен. Просто си личеше, че нямат опит, а за турнирите това е много важно. Не гледайте на това отпадане като края на света. Дано лека-полека се стабилизирате финансово и може скоро пак да сте в Лига Европа.
Поздрави за 11-те българи на терена

По темата.. стига вече, няма как да стане чуда с отбор, направен за 20 дена. В интерес на истината беройци играха дорбе и двата мача според мен. Просто си личеше, че нямат опит, а за турнирите това е много важно. Не гледайте на това отпадане като края на света. Дано лека-полека се стабилизирате финансово и може скоро пак да сте в Лига Европа.
Поздрави за 11-те българи на терена

- vladitol
- Контакти:
evgenimilenov написа:Ти не си ли онзи , който говореше , че Берое ще продължат а Литекс ще отпадне и ще играе за Лига Европа а ЦСКА-то ще направи реми и ще продължи , а Левски ще отпадне . Каквото си го направиш , друг не може да ти го направи ......
Същия е
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- unist_gp
- Контакти:
vladitol написа:evgenimilenov написа:Ти не си ли онзи , който говореше , че Берое ще продължат а Литекс ще отпадне и ще играе за Лига Европа а ЦСКА-то ще направи реми и ще продължи , а Левски ще отпадне . Каквото си го направиш , друг не може да ти го направи ......
Същия е
може ли да ми обясниш смисълът на подчертаното? аз нито наливам пари в БГ-футбола, нито имам някакъв личен момент? щом искате да говорим и за другите отбори, няма проблем. Пожелавам на Жилина да бие днес с 4-0!

unist_gp написа:Много ме хвана яд снощи! Ил.Илиев казва,че играчите му нямали опит в А група... Ами защо не взеха такива футболисти, с които да се представят добре в евротурнирите?!? Веднъж на 20 години играят в Европа, могат да направят селекция с малко по-добро качество. Тези без опит ще селектират пак когато не играят в Европа....
Ти да не падаш от Луната? Откъде да вземат няколко милиона за селекция? Хората не можаха да си задържат даже титулярите от миналата година. И като са се класирали за турнирите да се докарат до фалит ли? И без това не е сигурно, че щяха да отстранят Рапид.
unist_gp написа:Но явно на Светлин Танчев и комапния не им пука за хората в града и симпатиите им към Берое...
И какво - да отпуснат милионите за Берое и после да няма пари за детски градини и училищата ли? За хора като теб явно милионите падат сами и трябва само някой да си направи труда да ги похарчи. Не си ли даваш сметка, че без Общината и с толкова проблеми днес Берое щеше да е сигурно в аматьорските групи. Малко са отборите у нас, които имат по-голяма подкрепа от местната власт. А вече дали е достатъчно за участие в ШЛ - явно не, но това са реалностите.
unist_gp написа:Разочарован съм просто ужасно много от този провинциален манталитет, който завладя и футбола. А само до преди 20-30 години Марек биеше Байерн с 2-0, при това на стадиона в Дупница!
Победата на Марек определено не беше преди 20 години. Истината е, че провинциалния манталитет винаги е владеел футбола ни, просто сега е по-видимо, защото държавата не дава пари, а всички класни футболисти бягат в чужбина. Лошото е, че като гледам нивото на журналисти, специалисти, че и обикновенните зрители, още дълги години ще цъкаме с език и ще се чудим защо не ни се случват нещата. Но, каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи. На нас ни харесва да дълбаем тинята и да се заливаме с мръсотии. Толкова ли е чудно после, че не ставаме за светските събития.
unist_gp написа:vladitol написа:evgenimilenov написа:Ти не си ли онзи , който говореше , че Берое ще продължат а Литекс ще отпадне и ще играе за Лига Европа а ЦСКА-то ще направи реми и ще продължи , а Левски ще отпадне . Каквото си го направиш , друг не може да ти го направи ......
Същия е
може ли да ми обясниш смисълът на подчертаното? аз нито наливам пари в БГ-футбола, нито имам някакъв личен момент? щом искате да говорим и за другите отбори, няма проблем. Пожелавам на Жилина да бие днес с 4-0!
И що така ? Ти БЪЛГАРИН ли си или какво? Успех на Литекс днес, а утре и на ЛЕВСКИ !
- unist_gp
- Контакти:
И що така ? Ти БЪЛГАРИН ли си или какво? Успех на Литекс днес, а утре и на ЛЕВСКИ ![/quote]
1. Не съм българин, от 2 години съм гражданин на друга държава.
2. Литекс си е Литекс. Левски го няма, има ФК Батков.
3. Успех на теб! За престъпниците Батков и Ганчев - неуспех!
1. Не съм българин, от 2 години съм гражданин на друга държава.
2. Литекс си е Литекс. Левски го няма, има ФК Батков.
3. Успех на теб! За престъпниците Батков и Ганчев - неуспех!
unist_gp написа:1. Не съм българин, от 2 години съм гражданин на друга държава...
Абе шматка, отивай си в другата държава, като не си българин! Помияр някакъв, мие чинии или мете улиците и се срамува, че е българин.