Започват стадион Варна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Re: Стадион „Варна“ ще има през 2013 г., уверяват от акционернот
Сериозно, който си мисли, че бъдещия стадион ще е на Черно море, греши. Това, че клуба и стадиона към момента са на един собственик е едно доста крехко положение на нещата. Не е нужно кой знае какво, Тича да стане кукла с табло, осветление и 15 000 седящи места. Според мен моряците само на Тича биха се чувствали наистина у дома си.
ЧерноМореВарна написа:Сериозно, който си мисли, че бъдещия стадион ще е на Черно море, греши. Това, че клуба и стадиона към момента са на един собственик е едно доста крехко положение на нещата. Не е нужно кой знае какво, Тича да стане кукла с табло, осветление и 15 000 седящи места. Според мен моряците само на Тича биха се чувствали наистина у дома си.
+1

Да го правят новия стадион.Ако не Тича да го ремонтират,както направи Гришата в Ловеч и толкова.СРАМОТА,Варна да няма стадион,където да играем в ЕКТ,когато се класираме.Другото лято,дай Боже,да сме там и къде ще играем?Бургас,Каварна или другаде на майната си.Бактън.Стадиона остана единственото,което ТИМ ни го дължат на феновете.
Само Черно море.
Пускам малко снимки от лекоатлетически стадион Младост.
Стадиона ще се ползва и за общофизическа подготовка на всички варненските отбори.

Стадиона ще се ползва и за общофизическа подготовка на всички варненските отбори.

До колкото си спомням обновяването на стадион Младост и превръщането му в лекоатлетически, беше едно от условията в договора м/у общината и Химимпорт за апортирането на стадион Варна в Спортни имоти АД. Честно казано тези снимки много ме радват, защото ме навеждат на мисълта, че скоро отново ще започнат строителните работи по стадион Варна. Дано да съм прав и дано не им мине черна котка път на трибуквието, та след три години да играем в ШЛ на нашия си стадион бижу
!

Химимпорт са поели задължения към общината за стадионите
.
Къде ги спазват-примера с Младост, къде се правят на умрели лисици - стадион Варна.
Ще поживеем ще видим какво ще стане.

Къде ги спазват-примера с Младост, къде се правят на умрели лисици - стадион Варна.
Ще поживеем ще видим какво ще стане.
Стадион Младост не трябваше ли да има и висок хотел?
И колко беше капацитета по проект?
- зеленобелия
- Контакти:
MORSKI написа:Стадион Младост не трябваше ли да има и висок хотел?
Хотела ще се строи на по късен етап.Капацитета по проект е за 5000 седящи места.Надявам се че до края на годината ще започне строежа и на стадион Варна.
- ralimavridov
- Контакти:
Вчера разбрах,че дървената борса до Фенклуба се местела.Да не би да са ги предупредили за евентуален строеж на стадиона и за това да се махат?
Едва ли, тогава и фен клуба ще трябва да местят по тая логика
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''