Торес: Аз съм в най-добрия клуб

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 03 авг 2010 16:49

След завръщането си на Мелуд, като Световен шампион, Фернандо Торес даде интервю за официалния сайт на отбора. В това интервю той обсъжда новия мениджър, пристигането на Джо Коул и мечтите му да върне Ливърпул на върха в Англия.

Преди всичко Фернандо, поздравления за спечелването на Световното първенство. Добро лято ли беше това за теб?

Да, можете да си представите колко щастлив ден бе тогава за всички испанци по света. Спечелването на Световната купа се случва може би веднъж в живота, така че усещането беше фантастично и беше страхотен завършек на сезона. Взех си почивка след това и сега съм щастлив отново да се завърна в Ливърпул при моите съотборници.

Знаем, че се контузи на финала на Мондиала, как си сега? Готов ли си за игра?

Да, нямам търпение да дойде първия двубой. Имах по-малко от две седмици, за да се подготвя, но се чувствах наистина добре на първата тренировка с физиотерапевтите и доктора. Ще се опитам да се възстановя колкото се може по-бързо, за да играя отново на „Анфийлд”.

Знаем, че е трудно да се каже още в предсезонната подготовка, но радваш ли се да си сред съотборниците си отново?

Разбира се. След хубава почивка, наслаждавайки се на лятото с моето семейство, нямах търпение да се върна на Мелуд, за да се видя с екипа, съотборниците ми и с новите футболисти. Развълнуван съм, че сезона започва и за целите, които си поставя клуба.

Имаме нов мениджър, с който ти се срещна в Испания. Какви са твоите впечатления от Рой Ходжа и плановете му за клуба? Очакваш ли с нетърпение да работиш с него?

Аз наистина се радвам от факта, че Рой дойде, за да се видим, докато бях във ваканция. Той ми каза какви са му плановете за клуба и какво очаква от мен и аз оценявам и това. Надявам се, че той ще бъде точния човек, който да постигне целите пред Футболен клуб Ливърпул и аз наистина искам да работя с него. В момента тренирам сам, но когато се възстановя ще тренирам с отбора под ръководството на новия мениджър.

Стивън Джерард вече заяви, че очаква новия сезон, Джо Коул пристигна тук и вече направи дебюта си, какво мислиш за бъдещето тук в Ливърпул?

Говорих доста със Стиви днес и също се срещнах с Джо. Мисля, че Джо е точно такъв тип играч от какъвто се нуждаехме, за да повиши качеството на отбора. Задържахме най-добрите си футболисти и е страхотно да съм отново тук с тях. Надявам се, че скоро ще можем да играем заедно.

Развълнува ли се когато разбра, че Джо Коул е подписал с Ливърпул?

Той е от типа играчи, с които ми харесва да играя и е от типа футболисти, които могат да доведът отбора на друго ниво. Пасовете му са невероятни, така че се надявам да започне сезона добре, защото съм сигурен, че ще бъде ключов играч за нас.

Джо каза, че няма търпение да играе с теб и да създава колкото се може повече възможности за гол пред теб...

Надявам се, че така и ще се случи. Развълнувам съм от факта, че ще играя с него и се надявам всички да му помогнем да се приспособи към отбора и града, за да бъдем сигурни, че ще постигне най-доброто от себе си колкото се може по-скоро. От нас зависи това дали ще помагаме на новите играчи.

Какви са личните ти цели за идния сезон и мислиш ли, че Ливърпул може да успее

Това е най-добрият отбор в страната, така че целите и очакванията са винаги големи. Надявам се, че ще останем на високо ниво. В Ливърпул целта е да се бориш за титлата. Беше трудно миналия сезон, но ние сме сигурни, че ще подобрим представянето си през този. Наистина съм щастлив, че се завърнах, наистина съм щастлив, че оставам тук с всичките ми съотборници. Моята отдаденост и лоялност към клуба и феновете е същата като в деня, в който подписах. Очаквам с нетърпение предизвикателствата.

Защо клуба значи толкова много за теб?

От първия ден, в който пристигнах, Стиви и Кара ме посрещнаха по същия начин. Почувствах се удома от първия ден, чувствам любовта на феновете към мен и всеки знае, че съм наистина щастлив тук и наистина щастлив да играя на „Анфийлд”. Както казах по-рано, нямам търпение сезона да започне и да играя със съотборниците си за феновете.

Мечтаеш ли да отбележиш голове, с които Ливърпул да печели трофей?

Разбира се. Аз знам, че един трофей тук в Ливърпул, може би Премиършип, значи повече от три или четири с друг отбор. Това беше моята цел от деня, в който дойдох и продължава да е моя цел. Надявам се, че този сезон можем да постигнем това тук в Ливърпул
Последна промяна от liv_fc на 03 авг 2010 17:29, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Торес остава

Мнениеот pomiqrat » 03 авг 2010 16:51

4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

liv_fc
Контакти:

Re: Торес: Аз съм в най-добрия клуб

Мнениеот liv_fc » 03 авг 2010 16:54

pomiqrat, мерси за забележката. Смених заглавието.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 03 авг 2010 18:03

Много си е прав човека. Да му пожелаем най-успрешния сезон, шампион на Англия, Носител на Купата на Лига Европа и най-вече здрав!!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Ricardinho
Контакти:

Мнениеот Ricardinho » 03 авг 2010 19:10

Дано да остане в Ливърпул фен съм на Юнайтед но много го харесвам като футболист и му желая всичко добро.
ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 03 авг 2010 19:12

така е..... но е време да го докажем !!! дано нови собственици да разбият прокобата.. !!!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 03 авг 2010 19:23

Добре звучи,но Торес трябва да си върне добрата стара форма. ;)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 03 авг 2010 19:28

Попаднах на интересна снимка. 8-)
Изображение
Изображение
Изображение

t7h7m7
Контакти:

Мнениеот t7h7m7 » 03 авг 2010 22:03

СТРАХОТНА СНИМКА САМО БОТЕВ И ЛИВЪРПУЛ! РАДВАМ СЕ ФЕРНАНДО ОСТАВА ПОЖЕЛАВАМ МУ ТАЗИ ГОДИНА ДА НЯМА КОНТУЗИИ И ДА ДОНЕСЕ ТИТЛАТА НА АНФИЙЛД!

Върни се в “Ливърпул”