Калу: Сити няма сили за титлата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Re: Калу: Сити няма сили за титлата

Мнениеот naiki » 03 авг 2010 13:52

Awakening написа:Реално Челси не е правил сериозен трансфер от години не знам какво имате предвид с това, че Челси са като Сити. Няма нищо общо с политиката на двата отбора, тъй като Челси дадоха много пари при пристигането на Абрамович и имаше бързи резултати, а при Сити няма и не мисля, че ще има скоро. Само факта, че загубиха четвъртото място като допуснаха домакинска загуба от средняшки отбор като Тотнъм и му позволиха да е 4-ти е красноречив. Последните години Челси е дал най-малко пари за трансфери от другите грандове в Англия, но постигнаха 2 купи със наличните си играчи тази година.

ако за теб Тотнъм е средняшки отбор....те бяха сензацията миналата година,на полусезона никой не им даваше шанс,а виж какво направиха!Средняшки отбор...
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 03 авг 2010 13:53

manchesteR*und написа:Chelsea sa sushtite kato City kvo govorite samo ? Kolko ot vas bqha fenove na Chelsea predi da doide Abramovich ? obache kato doide s parite i nakupi igrachi ,specheliha nqkolko titli i veche strashni fenove na Chelsea :D taka che sushtoto moje da stane i sus City nishto ne se znae :) (izchezna mi kirilicata za tva pisha taka)

+1.Наистина след Абрамовизацията в Челси феновете бързо бързо се появиха
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 03 авг 2010 13:55

също както и феновете на всеки средняшки отбор като МАН юн който изведнъж стана много богат с висшата лига и притисна традиционните шампиони от Ливърпул и Арсенал

Xapu1936

Мнениеот Xapu1936 » 03 авг 2010 13:56

CHELSEA CHAMPION nai golemite sme tezi city shte im napravim otnovo 6-0 da vi serem na transferite a cigan4eto ot united nqma pravo da govori zashtoto qdoha durvoto 3pati minalata godina tih te iskam FC DUSPA

Awakening
Контакти:

Мнениеот Awakening » 03 авг 2010 14:51

naiki написа:
Awakening написа:Реално Челси не е правил сериозен трансфер от години не знам какво имате предвид с това, че Челси са като Сити. Няма нищо общо с политиката на двата отбора, тъй като Челси дадоха много пари при пристигането на Абрамович и имаше бързи резултати, а при Сити няма и не мисля, че ще има скоро. Само факта, че загубиха четвъртото място като допуснаха домакинска загуба от средняшки отбор като Тотнъм и му позволиха да е 4-ти е красноречив. Последните години Челси е дал най-малко пари за трансфери от другите грандове в Англия, но постигнаха 2 купи със наличните си играчи тази година.

ако за теб Тотнъм е средняшки отбор....те бяха сензацията миналата година,на полусезона никой не им даваше шанс,а виж какво направиха!Средняшки отбор...

Абсолютно съм убеден, че са такива. Следя Висшата лига на Англия от много време и заставам зад мнението си. Не може 1 отбор, който една година се бори да оцелее, а другата за място в зона Европа, а тази година Реднап изби рибата като каза, че имат сили за тилата, да бъде нещо друго освен един средняшки отбор. Участието им в ШЛ ще покаже какво представляват ако се класират в групите.

Потребителски аватар
w7f* Ch3lS3@_f@N ;]
Контакти:

Мнениеот w7f* Ch3lS3@_f@N ;] » 03 авг 2010 17:32

manchesteR*und написа:Chelsea sa sushtite kato City kvo govorite samo ? Kolko ot vas bqha fenove na Chelsea predi da doide Abramovich ? obache kato doide s parite i nakupi igrachi ,specheliha nqkolko titli i veche strashni fenove na Chelsea :D taka che sushtoto moje da stane i sus City nishto ne se znae :) (izchezna mi kirilicata za tva pisha taka)

Аз бях !!!
Siegfried написа:Re: Челси - Арсенал 27.02 18:00 ч.
Lord of memory написа:Re: Челси - Арсенал 27.02 18:00 ч.
Тука Юнайтед бие, както обикновено :D.

Мислех - че съм виждал всичко в този форум . Явно не съм .....

:D :D :D :D :D

Потребителски аватар
manchesteR*und
Контакти:

Мнениеот manchesteR*und » 03 авг 2010 17:40

Chelsea trqbva da specheli oshte dosta kupi i da pishe oshte mnogo godini istoriq za da moje da bude sravnqvan s klub kato Manchester United ;) i dori Abramovich da dade oshte 1 miliard za igrachi i treniori nqma da moje da kupi edno edinstveno neshto koeto Man utd ima za razlika ot Chelsea KLASA ;)

Потребителски аватар
mArKa
Контакти:

Мнениеот mArKa » 03 авг 2010 18:45

Според мен Ман Сити ще завършат на 2 място зад Челси, Ман юн няма да направи толкова силен сезон, колкото миналият :lol:

Върни се в “Челси”