07-8-2010г. Локомотив Пловдив-Черно Море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 07-8-2010г. Локомотив Пловдив-Черно Море
Много ми се иска победа на 7-ми, но ще съм доволен и на "Х" 

- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Предпочитам да гледам Данито пред Ели, както и естесвено Петков ще вземе титулярното място, макар че Станислав направи нелош мач. Митко се включи много силно в събота. Младите моряци са били Локото с два гола и основна заслуга на Ратников и Капитанов. Същата е прогнозата ми и за мъжете. Много трябва да съжаляваме ако си тръгнем само с точка от Пв. Успех на Локото от неделя нататък 

Сега е момента да покажат момчетата имат ли дух и нахъсани ли са за Европа и за челната 3ка!Само с победи у дома няма да стане, видя се миналата година.Сега трябва да извличаме максимума от всички гостувания, което не означава , че ще побеждаваме навсякъде.Локо направиха добра селекция и равенството в първия кръг не беше нищо друго освен напрежение във футболистите, които имат желание за доказване.Естествено е като имат срещу себе си отбор, който отговаря на класата им да се стараят повечко.Според мен мача е 50:50 и може би най-удачно е и за 2та тима да си врътнат един хикс.Иска ми се Морето да вземе 3 точки, но и на един Х с повечко голове за публиката ще е добър резултат със този съперник на чужд терен!
Успех на Локо след 07.08.2010г. и, ако са след нас в класирането, то нека да е 2ро място в първенството!!!

Успех на Локо след 07.08.2010г. и, ако са след нас в класирането, то нека да е 2ро място в първенството!!!

- thehellriser
- Контакти:
Надявам се да бием...Ако не здраве ... поне ще се напием заедно с играчите в Час Пик 

thehellriser написа:Надявам се да бием...
И аз.

Само Черно море.
- зеленобелия
- Контакти:
Започваме зле от към съдии.Първият кръг Пастата сега Н.Йорданов дано за напред тия двамата ни свирят възможно по-рядко.
зеленобелия написа:Започваме зле от към съдии.Първият кръг Пастата сега Н.Йорданов дано за напред тия двамата ни свирят възможно по-рядко.
С тенденцията,след смяната на Момиров,си мисля,че не е случайно.Със Зеления,на мача с Черноморец,си говорихме същото и сега пак продължава.
Само Черно море.
Някой от форума ще пътува ли с влак до Пловдив?
Какви си тия прогнози от вас бе моряции, хиксове-миксове...Бием ги с 2-3 гола и се прибираме по живо, по здраво
Вярно, че нямаме победа на Лаута от години, но ясно е, че традициите са за да се нарушават
Много ми се ходеше до Пловдив, но сега съм се заел с едни работи, които не ми позволяват да отсъствам от Варна

zeleniq написа:Какви си тия прогнози от вас бе моряции, хиксове-миксове...Бием ги с 2-3 гола и се прибираме по живо, по здравоВярно, че нямаме победа на Лаута от години, но ясно е, че традициите са за да се нарушават
Много ми се ходеше до Пловдив, но сега съм се заел с едни работи, които не ми позволяват да отсъствам от Варна
![]()
Ами време е да нарушим тая традиция, ама това го говорим всяка година преди мач с Локо в Пловдив и за това не искам да давам никакви прогнози, наистина по-добре Х отколкото поредното дежа вю....
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''