Трибуна Бесика - снимки и видео

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Правила на Трибуна Бесика

Мнениеот Пловдив1926 » 03 авг 2010 12:04

Който иска да седи - прави се сектор със седалки - удобен приятен на най-хубавото място за гледане. Който иска да подкрепя отбора, да заповяда на ТБ. Но да дойде някой да люпи семки в сектора с агитката - това няма да стане...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 03 авг 2010 12:10

Наистина по-умерените фенове е добре да са на сектора със седалките. Те така или иначе са си свикнали да са си там а и сега ще им е доста по-удобно. Бащите с децата също. А и кой е казал че само трябва да люпят семки там. Напротив те ще трябва да псуват най-много по страничния!!! :P Сектора зад вратата и без това не става за гледане много много. там трябва да се пее нон стоп.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 03 авг 2010 12:12

Аз да питам нещо все пак,сега къде ще са феновете на гостите?Към В ли,или в стария сектор.Като съм ходил в Пловдил на Лаута преди няколко години,там зад вратата много пружинираше нещо сектора.Направо можеше да се срути!На един мач май беше 2003,2004 не мога точно да се сетя напрaво се тресеше по редовете.Сега ще го правят ли кво става?На мен na Лаута сектора за гости,винаги е бил по-добре от на Ботев,там едни мрежи от тел,едни железа стърчат,камъняк и входа един мамата си ебало?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 03 авг 2010 12:20

loko-pd-fan
Нещо не съм много съгласен да се гонят фенове,за това че не викат.Но както и да е,само да не остане трибуната от много гонене?Май се отличавахме от другите с това ,че сме единни ,ама има още хляб да ядем.
Макар,че аз не съм от семкаджийте,но за гонене съм твърдо против.

Ами не трябва да се мисли така, защото точно ако се подхожда така може да се стигне до проблеми и разединение!!! Имай предвид, че ЦЕНИТЕ за този сектор са такива точно защото се очаква от хората, които влизат там да ПОДКРЕПЯТ ОТБОРА ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ 90 МИНУТИ.... а не за да се пълни сектора с хора, които смятат да стоят 90 минути седнали на сянка и да чоплят семки... т.е. хората трябва предварително да знаят, че ПЛАЩАЙКИ ДВОЙНО ПО-ЕВТИНО от най-евтиния друг сектор на стадиона ТО ТОВА СИ ИМА СВОЯТА "ЦЕНА"!!! Или по-друг начин казано... АКО ХОРАТА ЗНАЯТ ПРЕДВАРИТЕЛНО КАКВО СЕ ИСКА ОТТЯХ СЯДАЙКИ В ТОЗИ СЕКТОР, ТО-ТОГАВА НЯМА ДА СЕ СТИГА ДО НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ!!! Аз лично очаквам доста хора да си останат по старите места, което предполага, че и там ще се заформи "back-up" на Бесика-та, на който обаче ще може хората да избират начина по който ще подкрепят отбора... Влезат ли обаче на БЕСИКА-та ще спазват правилата й... точно затова и ЦЕНАТА на входа й е ТАКАВА - защото ИМА ПРАВИЛА!!!
Изображение

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 03 авг 2010 12:37

А с вувузели ще може ли да се влиза на Трибуна Бесика?
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 03 авг 2010 12:38

sl321 написа:А с вувузели ще може ли да се влиза на Трибуна Бесика?

С вувузелите в "Северната Трибуна".
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 03 авг 2010 12:51

Пловдив1926 написа:
sl321 написа:А с вувузели ще може ли да се влиза на Трибуна Бесика?

С вувузелите в "Северната Трибуна".

Аз се шегувам,ама ви предлагам освен такива където не викат да гоните и тия дето са с вувузели и то не само от трибуна Бесика ами и от стадиона....
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 03 авг 2010 13:35

plovdivram написа:Ами не трябва да се мисли така, защото точно ако се подхожда така може да се стигне до проблеми и разединение!!! Имай предвид, че ЦЕНИТЕ за този сектор са такива точно защото се очаква от хората, които влизат там да ПОДКРЕПЯТ ОТБОРА ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ 90 МИНУТИ.... а не за да се пълни сектора с хора, които смятат да стоят 90 минути седнали на сянка и да чоплят семки... т.е. хората трябва предварително да знаят, че ПЛАЩАЙКИ ДВОЙНО ПО-ЕВТИНО от най-евтиния друг сектор на стадиона ТО ТОВА СИ ИМА СВОЯТА "ЦЕНА"!!! Или по-друг начин казано... АКО ХОРАТА ЗНАЯТ ПРЕДВАРИТЕЛНО КАКВО СЕ ИСКА ОТТЯХ СЯДАЙКИ В ТОЗИ СЕКТОР, ТО-ТОГАВА НЯМА ДА СЕ СТИГА ДО НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ!!! Аз лично очаквам доста хора да си останат по старите места, което предполага, че и там ще се заформи "back-up" на Бесика-та, на който обаче ще може хората да избират начина по който ще подкрепят отбора... Влезат ли обаче на БЕСИКА-та ще спазват правилата й... точно затова и ЦЕНАТА на входа й е ТАКАВА - защото ИМА ПРАВИЛА!!!

Прав си, както и Пловдив1926, обаче специално за първия мач с Черни Море, трябва да се знае, че може да има хора, от така наречените "семкаджии", които няма да са разбрали за тези новости, и ще искат да седнат на сянка под таблото,тези хора нямат интернет и няма как да разберат за тези неща. Надявам се да няма конфронтация с тях, а да им се обясни за какво става въпрос.
Иначе, най-важното за агитката е наистина да се започне изграждането на новата Трибуна Бесика. Когато тя стане факт, тогава вече няма как тези условия да не се изпълняват на 100%.
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 03 авг 2010 13:36

За първия мач има няколко неизвестни, има вариант дори само ТБ да е отворена а новия сектор да има нужда от последни довършителни работи. Може и да влезнат в сроки двете да са отворени ...не знам :)

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 03 авг 2010 16:28

Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

Върни се в “Локо Пловдив”