Мнението ви за Павел Дочев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

fantom 2
Контакти:

Re: Мнението ви за Павел Дочев

Мнениеот fantom 2 » 03 авг 2010 16:08

kalo написа:Моето мнение за Павел Дочев е много по-добро от това за Ясен Петров,но това не значи ,че ще изкара повече при тази власт на боклукчийте! ;)

Не бой се , ще изкара колкото е нужно.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 03 авг 2010 16:11

naiki написа:Аз лично подкрепям Дочето,мисля че е точния човек.Просто трябва да му се даде време бе,хора
За първи път от много време-въпреки загубата от "сините" ми хареса играта на ЦСКА -особенно първото полувреме с пресата която налагаха още в полето на съперника,личеше си че играят с мисъл и правилна тактика която успяват да изпълнят макар и не на 100%,освен това пак за първи път виждам "заучени" комбинации при ъглови и свободни удари пред вратата на съперника.Друг е въпроса че част от изпълнителите на "червените" т.е футболистите не отговарят на нивото на отбора и от там се провалиха доста добри неща както в защита,така и в нападение.Надявам се че с влизането на новите момчета и обиграването на отбора-което в момента си личи че определено липсва,предвид разпокъсаните етапи на селекция и множеството контузии,"армейците" ще набират сила и самочувствие със всеки изминал мач и ще стават все по-добри.Определено Павката Дочев налага своят стил на работа и трябва да бъде оставен да работи на спокойствие.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 авг 2010 16:12

Дочев какъвто и потенциал да има много трудно ще го покаже в България.
След мача в интервютата сподели едно мнение, което ме навежда на мисълта, че ще му е много трудно и е по ръба между успеха и провала.
Това което сподели беше, че не може да тренира ЦСКА както е тренирал отбора му в Германия и че му се налага да си сменя методиката на работа, тъй като ако натовари футболистите в тренировките на макс, няма да може да издържат. Много е вероятно тези контузии да са продиктувани именно от това и за това той каза, че знае причините за контузиите, но няма да ги сподели публично.
Изображение

edkodimitrov
Контакти:

Мнениеот edkodimitrov » 03 авг 2010 16:17

все пак един факт се набива на очи:ПАВЕЛ ДОЧЕВ -ТРЕНЬОР НА СТОЛЕТИЕТО В ПАДЕРБОРН!нищо че отбора не е елитен но там са имали футбол от 100 г. ! минали са хиляди и именно Павел Дочев са признали .В Германия .Където са работохолици !именно за това трябва да оставиме Павката да работи !първата ни задача е да влезем в лига европа !първенството е дълго и ще се греши от всички !И СПРЕТЕ МОЛЯ ВИ ТЕЗИ БЕЗУМНИ БОЙКОТИ ! НЕ ПЕЧЕЛИТЕ НИТО ВИЕ НИТО НИКОЙ !ГУБИ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЦСКА !

georgisd
Контакти:

Мнениеот georgisd » 03 авг 2010 16:22

Павката е специалист с международен опит ... само малко да си оправи българския словоред! :mrgreen:

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 03 авг 2010 16:24

PFC Litex написа:Дочев какъвто и потенциал да има много трудно ще го покаже в България.
След мача в интервютата сподели едно мнение, което ме навежда на мисълта, че ще му е много трудно и е по ръба между успеха и провала.
Това което сподели беше, че не може да тренира ЦСКА както е тренирал отбора му в Германия и че му се налага да си сменя методиката на работа, тъй като ако натовари футболистите в тренировките на макс, няма да може да издържат. Много е вероятно тези контузии да са продиктувани именно от това и за това той каза, че знае причините за контузиите, но няма да ги сподели публично.

Ако това което е казал е вярно, защото съм го пропуснал, а и не му се е дала гласност. Защо ли? Жална ни майка :!: :cry:
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

fantom 2
Контакти:

Мнениеот fantom 2 » 03 авг 2010 16:25

PFC Litex написа:Дочев какъвто и потенциал да има много трудно ще го покаже в България.

Тези , които не могат да се нагодят към методите му на работа просто ще изпаднат от кораба по някое време и повече няма да играят футбол в сериозен отбор. Защото ако не играят в ЦСКА , то не виждам къде другаде в България ще могат да осъществят замислите си да са професионални футболисти и от това да преживяват както те , така и семействата им. Като ги отстранят от ЦСКА няма да има кой да ги вземе и в чужбина. Това ще са реалностите в следващите 1 , 2 или 3 години. Не изключвам вариант в ЦСКА да се напълни с чужденци и да няма българи въобще или ако има те ще са много малко. И през този етап трябва да се мине , за да разберат нашите футболисти , че няма кой да ги търпи вече. Аз съм с двете ръце "за" такъв един вариант.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 03 авг 2010 16:27

След Любо сега пак виждам феновете обединени зад треньора.Любо имаше необходимия хъс и познание,но нямаше опит.Не му дадоха и шанс да развие идеите си.Сега наред е Дочев.Той също има желанието и познанието,има и опита,но и при него не се знае до кога ще има картбланш от ръководството.Притеснявам се,че ще бъде поредната жертва на безумните ни управленчески решения.Дано да не съм прав!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 03 авг 2010 16:28

Рано е да му ядете задника на Дочев . Трябва да работи година , две , тогава ще се види .
Тези които не издържат на методиките ще си ходят ,един по един.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

rta1953
Контакти:

Мнениеот rta1953 » 03 авг 2010 16:42

Слаб треньор.

Върни се в “ЦСКА”