kalo написа:Моето мнение за Павел Дочев е много по-добро от това за Ясен Петров,но това не значи ,че ще изкара повече при тази власт на боклукчийте!
Не бой се , ще изкара колкото е нужно.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
kalo написа:Моето мнение за Павел Дочев е много по-добро от това за Ясен Петров,но това не значи ,че ще изкара повече при тази власт на боклукчийте!
За първи път от много време-въпреки загубата от "сините" ми хареса играта на ЦСКА -особенно първото полувреме с пресата която налагаха още в полето на съперника,личеше си че играят с мисъл и правилна тактика която успяват да изпълнят макар и не на 100%,освен това пак за първи път виждам "заучени" комбинации при ъглови и свободни удари пред вратата на съперника.Друг е въпроса че част от изпълнителите на "червените" т.е футболистите не отговарят на нивото на отбора и от там се провалиха доста добри неща както в защита,така и в нападение.Надявам се че с влизането на новите момчета и обиграването на отбора-което в момента си личи че определено липсва,предвид разпокъсаните етапи на селекция и множеството контузии,"армейците" ще набират сила и самочувствие със всеки изминал мач и ще стават все по-добри.Определено Павката Дочев налага своят стил на работа и трябва да бъде оставен да работи на спокойствие.naiki написа:Аз лично подкрепям Дочето,мисля че е точния човек.Просто трябва да му се даде време бе,хора
PFC Litex написа:Дочев какъвто и потенциал да има много трудно ще го покаже в България.
След мача в интервютата сподели едно мнение, което ме навежда на мисълта, че ще му е много трудно и е по ръба между успеха и провала.
Това което сподели беше, че не може да тренира ЦСКА както е тренирал отбора му в Германия и че му се налага да си сменя методиката на работа, тъй като ако натовари футболистите в тренировките на макс, няма да може да издържат. Много е вероятно тези контузии да са продиктувани именно от това и за това той каза, че знае причините за контузиите, но няма да ги сподели публично.
PFC Litex написа:Дочев какъвто и потенциал да има много трудно ще го покаже в България.
След мача в интервютата сподели едно мнение, което ме навежда на мисълта, че ще му е много трудно и е по ръба между успеха и провала.
Това което сподели беше, че не може да тренира ЦСКА както е тренирал отбора му в Германия и че му се налага да си сменя методиката на работа, тъй като ако натовари футболистите в тренировките на макс, няма да може да издържат. Много е вероятно тези контузии да са продиктувани именно от това и за това той каза, че знае причините за контузиите, но няма да ги сподели публично.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта