Спас Делев - Фен тема

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

levskimo
Контакти:

Re: Спас Делев

Мнениеот levskimo » 03 авг 2010 15:13

Angoff написа:Я,колко псевдофаенове на едно място ... абе вие ще защитите ли играчите си поне веднъж ?!?!?

Когато вкара на Динамо и ни прати в групите на ЛЕ до един се редихте да го хвалите сега след 1 мач го нападнахте ... че на всичкот отгоре се съгласявате и със сините лаици !

Такива,като вас дето само освиркват на стадиона няма място за вас !

Еми, слабо игра, кво от тва. И наште не бяха цвете за мирисане, ама...

А това момче Дечев ме изненада много приятно. Раздаде се на макс. Според мен Дочев хубаво ще постъпи ако почне да налага младите. Имате много добри юноши.

koki1015
Контакти:

Мнениеот koki1015 » 03 авг 2010 15:24

Аз сам на мнение че спас делев е добар футболист но самучуствието му е за световно.Също така аз мисля че ситуацията с милиев имаше допир ,но за дуспа неможе да става въпрос.А пак за гола на Гара Дембеле мисля че беше борба за топката но не сам спецялист да кажа.
Левски до гроб!!!
Изображение

koki1015
Контакти:

Мнениеот koki1015 » 03 авг 2010 15:27

Имате много добри юноши

Да наистина намен приятно впечетление ми направи момчето което игра ляв защитник в дербито
Левски до гроб!!!
Изображение

Потребителски аватар
jore93
Контакти:

Мнениеот jore93 » 03 авг 2010 15:35

hristov25 написа:
levskimo написа:
hristov25 написа:Делев е млад от сега да казаваме, че не става ще сбъркаме. Мисля, че Дочев след това което направи с К. Стоянов има шанс да направи човек Делев и качествен футболист. Добре би било да го пратим под наем някъде хем да слезе на земята и да се успокои, а и да натрупа опит.

По възможност в Галатасарай Малко Йонково. Там ще се мята колкото иска :lol:

Не искам да се заяждам, но имате Георги Христов, който нямам спомени да е направил нещо запомнящо се :!: ;)

Еми имаме .. обаче той от началото на сезона даже и в групата не попада .. така че няма място за сравнение .. а относно протестите на Делев .. от нашия сектор много добре се видя,че няма никакво задържане ;)

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 03 авг 2010 15:37

Според мен решението за Делев е да изиграе 5-6 мача за дубъла,за да му падне самочувствието.Може пак да видим "Московския" Делев 8-)
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

skarab
Контакти:

Мнениеот skarab » 03 авг 2010 15:38

jore93 написа:Еми имаме .. обаче той от началото на сезона даже и в групата не попада .. така че няма място за сравнение .. а относно протестите на Делев .. от нашия сектор много добре се видя,че няма никакво задържане ;)

Кой въобще е говорил за "задържане"? :lol: ахахахахахахахахаха
Да прав си всъщност. Нито беше задържан, нито прострелян! Даже и удар с френски ключ нямаше. :lol: ахахаха

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 03 авг 2010 15:41

hristov25 написа:
levskimo написа:
hristov25 написа:Делев е млад от сега да казаваме, че не става ще сбъркаме. Мисля, че Дочев след това което направи с К. Стоянов има шанс да направи човек Делев и качествен футболист. Добре би било да го пратим под наем някъде хем да слезе на земята и да се успокои, а и да натрупа опит.

По възможност в Галатасарай Малко Йонково. Там ще се мята колкото иска :lol:

Не искам да се заяждам, но имате Георги Христов, който нямам спомени да е направил нещо запомнящо се :!: ;)

Разликата обаче е че Георги Христов дори в групата на попада , а вие Спасчо си го пускате титуляр ;)

Потребителски аватар
jore93
Контакти:

Мнениеот jore93 » 03 авг 2010 15:44

skarab написа:
jore93 написа:Еми имаме .. обаче той от началото на сезона даже и в групата не попада .. така че няма място за сравнение .. а относно протестите на Делев .. от нашия сектор много добре се видя,че няма никакво задържане ;)

Кой въобще е говорил за "задържане"? :lol: ахахахахахахахахаха
Да прав си всъщност. Нито беше задържан, нито прострелян! Даже и удар с френски ключ нямаше. :lol: ахахаха

Тъпак .. толкова си ограничен,че си няма край ..

Потребителски аватар
red_fan
Контакти:

Мнениеот red_fan » 03 авг 2010 15:46

Дайте сега един по един да ги нахраним, не ми е ясно защо почваме от Делев. Много били очаквали от него, той нищо не бил направил... За мен той беше един от малкото, които показаха желание да променят изхода от дербито. Относно ситуацията с Милиев - вие почнахте като Борето Касабов - имаше бутане, ама малко... Няма такива филми - ако има бутане, има и нарушение, съдията силомер няма, само свирка! Голът също беше спорен, но такажа безумна грешка заслужено бе наказана...

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 03 авг 2010 15:47

red_fan написа:Дайте сега един по един да ги нахраним, не ми е ясно защо почваме от Делев. Много били очаквали от него, той нищо не бил направил... За мен той беше един от малкото, които показаха желание да променят изхода от дербито. Относно ситуацията с Милиев - вие почнахте като Борето Касабов - имаше бутане, ама малко... Няма такива филми - ако има бутане, има и нарушение, съдията силомер няма, само свирка! Голът също беше спорен, но такажа безумна грешка заслужено бе наказана...

може да е показал желание,ама кажи,честно,като ЦСКА-р,на тебе хареса ли ти играта му?
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”