Страшно гостуване, според мен бяхме реално към 750 човека, неприятно впечатление ми направи как "късаха билетите", тоест единия човек ги продава, другия ти го взима и го дава пак на първия да продаде един билет два пъти. И това пред очите на полицаи и тн, които би трябвало да са "орган на реда"... Както и да е. Цял мач Видима нямаха едно положение. Вкараха най-нелепия гол в целия свят, просто направихме грешка, че не натиснахме за втори гол. Вратаря е типичен корсиканец, кефи на максимум, надъхан и пълен господар в наказателното поле, не трябва да се обвинява според мен за гола. Освен това се намеси няколко пъти доста хладнокръвно и класно.
Не знам колко са коректни изискванията на БФС и УЕФА, но тоя стадион в севлиево, който уж е получил лиценз просто НЕ СТАВА ЗА ГЛЕДАНЕ НА ФУТБОЛ! Гостуващия сектор едно че е безумно малък, но и най-горния ред е все едно си на 3-я на Лаута, забрави да гледаш футбол. Готините двойни огради с бодлива тел отгоре са също чудесни... Бездарна работа, такива стадиончета трябва да получават лиценз само за тренировъчно игрище!!!
Видима Раковски - Локомотив Пловдив 31.07. 18:00
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Видима Раковски - Локомотив Пловдив 31.07. 18:00
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Само нашите май не разбраха, че подготвителния сезон свърши и вече започна първенството.
Изиграха мача сякаш това бе поредната контрола.Дано този шамар от "Видима" отрезви момчетата и срещу "Черно море" да видим истинските възможности на отбора.Като потенциал - много, но като игра, манталитет и психика сме много далеч от "челната тройка".Много съм ядосан и разочарован!Да не можем да бием най-слабия отбор в групата било то и като гости - типично по-локомотивски.Докато футболистите, които защитават емблемата на Локомотив не разберат, че мача е една битка и не се превърнат във войници, които да се борят за всяко парче земя - нищо добро не ни очаква!"Зума" има много работа с тези момчета!Трябва да работи много както за отстраняването на тактико-технически грешки, така и с главите на самите играчи.
Заставаме зад ръководството, треньорите и нашите момчета!Те винаги ще имат нашата подкрепа, но много боли...боли най-вече отношението, с което изиграха мача.
Да взема отношение и за агитката ни - Днес ние не сме онова, което бяхме преди!
Не знам, какво се случва с нас, но като гледам...
Изиграха мача сякаш това бе поредната контрола.Дано този шамар от "Видима" отрезви момчетата и срещу "Черно море" да видим истинските възможности на отбора.Като потенциал - много, но като игра, манталитет и психика сме много далеч от "челната тройка".Много съм ядосан и разочарован!Да не можем да бием най-слабия отбор в групата било то и като гости - типично по-локомотивски.Докато футболистите, които защитават емблемата на Локомотив не разберат, че мача е една битка и не се превърнат във войници, които да се борят за всяко парче земя - нищо добро не ни очаква!"Зума" има много работа с тези момчета!Трябва да работи много както за отстраняването на тактико-технически грешки, така и с главите на самите играчи.
Заставаме зад ръководството, треньорите и нашите момчета!Те винаги ще имат нашата подкрепа, но много боли...боли най-вече отношението, с което изиграха мача.
Да взема отношение и за агитката ни - Днес ние не сме онова, което бяхме преди!
Не знам, какво се случва с нас, но като гледам...

- Пловдив1926
- Контакти:
Какво гледаш? Добра бройка и подкрепа на отвратителна жега в някакво село на край света...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Нямам предвид посещението на мача от наша страна - отидохме доволно хора.
Критиката ми е за пеенето! Пеем си едни и същи хора...на другите трябва да им вадиш думите с ченгел.
Някои хора едвам си отварят устите, пеят все едно се намират в "хора на пловдивските момчета".Ще спра дотук по разбираеми причини.Каквото имам да кажа ще ти драсна на ЛС, щото жълтото малцинство в града ни само дебнат нещо да откраднат от нас.
Нали затова сме от един отбор, каквото има да си го казваме между нас и нещата да се променят към по-добро.Няма какво да делим между нас!Всички имаме интерес да сме като един юмрук.
Като наближи мача с "Черно море ще обсъдим някои неща".
Критиката ми е за пеенето! Пеем си едни и същи хора...на другите трябва да им вадиш думите с ченгел.
Някои хора едвам си отварят устите, пеят все едно се намират в "хора на пловдивските момчета".Ще спра дотук по разбираеми причини.Каквото имам да кажа ще ти драсна на ЛС, щото жълтото малцинство в града ни само дебнат нещо да откраднат от нас.
Нали затова сме от един отбор, каквото има да си го казваме между нас и нещата да се променят към по-добро.Няма какво да делим между нас!Всички имаме интерес да сме като един юмрук.
Като наближи мача с "Черно море ще обсъдим някои неща".

- Пловдив1926
- Контакти:
Дано това да се промени на новата трибуна 

- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Значи проблема можем да го търсим в най-различни причини като например - жегата, умората от пътя и т.н., това обаче никак няма да помогне и нищо няма да промени!Проблема, за който говаря не е от ДНЕС, не е и от ВЧЕРА.Смятам, че ме разбираш какво точно искам да кажа.Тук не е мястото, където да ги дискутираме тези неща.Пак ще говорим. 

С много калитарски гол ни изравниха тези. Карай. Дано поне бием Черно море.