f0rbidden написа:Ще дадеш 50лв. за боклуци, дето няма да ти вършат никаква работа? Ми ако ти се харчат пари за отбора, инвестирай в него.
Ха-ха "силна" и смешна логика?!Важното е,че е дал дори и за "боклуци" според теб,но от сърце!!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
f0rbidden написа:Ще дадеш 50лв. за боклуци, дето няма да ти вършат никаква работа? Ми ако ти се харчат пари за отбора, инвестирай в него.
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
cristely написа:more,
+1
morqk77 написа:cristely написа:more,
+1
+ 1 000 000
Green Beast написа:morqk77 написа:cristely написа:more,
Зелен,пак ли бе мой?Не съм усетил кога са те почерпили отново.Как съм пропснал това?Явно много бързо са действали модовете този път.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта