12 срещу 1: Сини фенове бият момиче

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: 12 срещу 1: Сини фенове бият момиче

Мнениеот MORSKI » 03 авг 2010 03:20

FC_LEVSKI написа:Докъто ш***те медии вдигат толкова шум около подобни случаи те ще стават все повече и повече...Не ви ли стана ясно,че колкото повече се тръби толкова повече се озлобяват хората и търсят отмъщение.Не знам но за мен 70% от вината за подобни случки е именно по вина на журналистчетата които преувеличават смехотворно,но на които и повечето се вързвате..

Стига сте си измивали ръцете- комплексарчета има навсякъде защо ги опеавдавате не ми е ясно? Мен щяха да ме бият пред нас около 40- 50 фена на Левски преди 3 години , понеже бях с един пзонат със зелена фланелка и отговорих на обидите по адрес на отбора ми със само Черно Море! При което срещу нас тръгнаха маса сини фенове(повечето от "титаничната " групировка Ултра Варна....). Добре, че бяха полицаите да ги спрат иначе можеше и да ме пребият до смърт.... Е...и и комплексарите дето ги има...
Такива има във всяка една агитка! Защо ги защитавате не ми е ясно, че журналистите му били виновни :mrgreen:
Ти сигурно си някой от тези велики "ултраси", скачащи в съотношение 10:1...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NHCqvUrIhVg[/youtube]
Eто ви нещо за пример....... Наглед за какво иде реч! Всеки си получава залсуженото...

Върни се в “Свободна зона”