Португалия-България Европейска квалификация
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Португалия-България Европейска квалификация
22/23 от фаула
Това е невероятно

Искам оставката на кретена Барчовски, тоя за порвден път доказа, че за нищо нестава!!!
А, покрай него и Михов и той за нищо нестава!!!
А, покрай него и Михов и той за нищо нестава!!!
LIMASSOL написа:Уиииииииииинннннннннн![]()
идва ред на Полска
С тази ни "игра" поляците ще ни смачкат с 20-30 точки разлика!...

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
А какво си мислят в Полша след вчерашната им загуба с 84-65 в Грузия
В баскетбола също започна да се наблюдава едно нещо, което стана и във футбола още преди няколко години - постепенно изравняване на силите. Вече не останаха много отбори, които можеш спокойно да натупаш с 40-50 точки - Кипър, Албания и Гибралтар може би....
Португалия са сносен тим с играчи с добра физика, нормално бе да ни затруднят и то като домакин. Да не говорим, че и нашият отбор не е кой знае какво, така че какво пищите не разбирам. Не сме световна сила, на средно ниво сме засега, което също е добре. Голям максимализъм, голямо чудо. Измъкнахме победа в първия си мач в едно много коварно гостуване от тип Унгария. Който е гледал предните квалификации знае за какво говоря. Отбори като Португалия едва ли са способни да се класират за Евробаскет, но са подводни камъни и могат да избухнат някъде и да объркат сметките. Хубаво е, че не избухнаха срещу нас. Очаквам и мача с Грузия, защото и той ще е доста тежък.

В баскетбола също започна да се наблюдава едно нещо, което стана и във футбола още преди няколко години - постепенно изравняване на силите. Вече не останаха много отбори, които можеш спокойно да натупаш с 40-50 точки - Кипър, Албания и Гибралтар може би....
Португалия са сносен тим с играчи с добра физика, нормално бе да ни затруднят и то като домакин. Да не говорим, че и нашият отбор не е кой знае какво, така че какво пищите не разбирам. Не сме световна сила, на средно ниво сме засега, което също е добре. Голям максимализъм, голямо чудо. Измъкнахме победа в първия си мач в едно много коварно гостуване от тип Унгария. Който е гледал предните квалификации знае за какво говоря. Отбори като Португалия едва ли са способни да се класират за Евробаскет, но са подводни камъни и могат да избухнат някъде и да объркат сметките. Хубаво е, че не избухнаха срещу нас. Очаквам и мача с Грузия, защото и той ще е доста тежък.
- boston celtics
- Контакти:
Поляците паднаха снощи от Грузия с 20 точкиDeliba6 написа:LIMASSOL написа:Уиииииииииинннннннннн![]()
идва ред на Полска
С тази ни "игра" поляците ще ни смачкат с 20-30 точки разлика!...

Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
boston celtics написа:Поляците паднаха снощи от Грузия с 20 точкиDeliba6 написа:LIMASSOL написа:Уиииииииииинннннннннн![]()
идва ред на Полска
С тази ни "игра" поляците ще ни смачкат с 20-30 точки разлика!...![]()
Като човек който следиш редовно баскетбола,не би трябвало да си изненадан от загубата..
- boston celtics
- Контакти:
[/quote]
Като човек който следиш редовно баскетбола,не би трябвало да си изненадан от загубата..[/quote]Аз лично съм изненадан,защото очаквах много повече от тях,а и да не забравяме как играха на Европейското миналата година.В този мач игра и звездата им в Орландо-Марчин Гортат,но направи само 10 точки,това ме изненадва.И начина по който загубиха,направа бяха смачкани от Грузия..Много слаби са поляците или грузинците са много силни
Преди да започнат квалификациите всички казваха,че грузинците са посредствен отбор и няма да се борят за участие на Европейското...дали
Все пак и те имат звезди от NBA 
Като човек който следиш редовно баскетбола,не би трябвало да си изненадан от загубата..[/quote]Аз лично съм изненадан,защото очаквах много повече от тях,а и да не забравяме как играха на Европейското миналата година.В този мач игра и звездата им в Орландо-Марчин Гортат,но направи само 10 точки,това ме изненадва.И начина по който загубиха,направа бяха смачкани от Грузия..Много слаби са поляците или грузинците са много силни

Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
Какъв е регламента, колко отбора се класират от нашата група ?
- boston celtics
- Контакти:
Значи...на миналите квалификации групите бяха 4 пак с по 5 отбора и тогава се класираха победителите от 4-те групи + 3-те най-добри втори...Тази година мисля,че ще се класират първите 2 отбора,защото групите са само 3Nole написа:Какъв е регламента, колко отбора се класират от нашата група ?

Мачовете са 8, защото в 2 от кръговете почиваме 
И на мен ми направи впечетление, че никъде по сайтове не го пише регламента ...

И на мен ми направи впечетление, че никъде по сайтове не го пише регламента ...