Рекордният джакпот от 6,5 млн. лева няма да бъде даден

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vladikov
Контакти:

Re: Рекордният джакпот от 6,5 млн. лева няма да бъде даден

Мнениеот vladikov » 02 авг 2010 20:27

Държавите по света имат мафия, а у нас мафията си има държава!!! :twisted:

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 02 авг 2010 20:34

1:14 милиона е шансът да вземете Джакпота от 3 милиона лв! Обират ви хора! Така оная Ирена Кръстева стана милионер!
varna-sport.com 06.06.2010 11:17

Шансът да улучите джакпота от 3 милиона тази вечер е 1:14 милиона! Обират ви хора! Така оная Ирена Кръстева стана милионер, с вашите пари. Години наред тя беше шеф на Спортния тотализатор! Сега ви баламосват с прозрачност, числата не знам си колко комисии ще ги следят и ще ги теглят в спортните новини от 20,30 ч! Да са ви показали един милионер от тотото? Държавната фирма монополист,като всеки държавен монополист мами своите клиенти. Как го прави те си знаят! Преди няколко години през 2 месеца имаше натрупани огромни супи по 2-3 милиона. Народът пуска ли пуска фишове, а Ирена Кръстева им обира парите, защото в една държавна фирма има хиляда начина за точене на пари. Само един ще ви кажа - плащат се луди пари за реклама или консултация на близка фирма по формулата - Аз на тебе, ти на мене! Да не си мислите, че парите отиват за спорт както е по закон. Вашият Бог Бойко се изцепи вчера: Аз няма да пусна фиш, защото ще взема да спечеля, че после ще ме обвинят в манипулация. Нека някой от народа вземе парите! Манипулатор си без дори да пускаш фиш! Ами покажи го този нов милионер от народа, както го правят по света, ама не ви стиска.
Снимка Чичко Гугъл
Ти шаран ли си като този? Ето как се разпределят парите постъпили в тотото: 50% за печалби, 15% за данъци, 17% за Министерството на спорта и 18% за издръжка на Спортния тотализатор. Оха, 18% от постъпилите само днес 5 милиона от този тираж сметнете колко е! И колко от тях могат да се откраднат по схемата - Аз на тебе, ти на мене?
http://www.varna-sport.com/?pg=ViewNews ... &NewsCat=0

Потребителски аватар
barabata.cska
Контакти:

Мнениеот barabata.cska » 02 авг 2010 21:05

Според мен Гришата ги е ударил но при толкова много пари с тези дребните не му се е занимавало.Той ще си ги избие от мачовете в европа ;) :) :) :) :)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 02 авг 2010 21:08

barabata.cska написа:Според мен Гришата ги е ударил но при толкова много пари с тези дребните не му се е занимавало.Той ще си ги избие от мачовете в европа ;) :) :) :) :)

Може с тях,да е ремонтирал стадиона. :lol: Майтап. :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
federer_11
Контакти:

Мнениеот federer_11 » 02 авг 2010 21:13

Джакпота аз го спечелих, ама нарочно дадох половината от него на медиите, за да измислят тази история.
Изображение

Потребителски аватар
peshky
Контакти:

Мнениеот peshky » 02 авг 2010 21:34

голям ужас. Като чух щях да падна и почнах да си мисля дали правилно съм си проверил фиша :lol: ама го проверявах и то 2 пъти даже :mrgreen: сигурно човечеца се пука от яд че не си е взел парите (ако е още жив де (дано е жив) )

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 02 авг 2010 21:39

при Иво тонев се случват всякакви невъзможни, научнофантастични истории в тотото! първо две еднакви поредни 6-ци, а сега такова чудо... да не се чуди никой просто някой ден ако прочетем,че Иво Тонев е гръмнат някъде от някого....

Потребителски аватар
federer_11
Контакти:

Мнениеот federer_11 » 02 авг 2010 22:33

peshky написа:голям ужас. Като чух щях да падна и почнах да си мисля дали правилно съм си проверил фиша :lol: ама го проверявах и то 2 пъти даже :mrgreen: сигурно човечеца се пука от яд че не си е взел парите (ако е още жив де (дано е жив) )

Това е наредена история, не разбрахте ли? :)
Изображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 02 авг 2010 22:36

federer_11 написа:
peshky написа:голям ужас. Като чух щях да падна и почнах да си мисля дали правилно съм си проверил фиша :lol: ама го проверявах и то 2 пъти даже :mrgreen: сигурно човечеца се пука от яд че не си е взел парите (ако е още жив де (дано е жив) )

Това е наредена история, не разбрахте ли? :)

:lol: Имаше една фолк песен отпреди 15-16 години,някъде там.''Далавера,далавера,всичко е алъш-вериш''. :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 03 авг 2010 00:05

ей ако има хора от ловеч да казват какво се говори там, не може хората да не си подшушват кой може да е заспалия милионер... :mrgreen:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Свободна зона”